Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Plecarea este in noaptea de joi spre vineri in jurul orei 01.00. Directia: Deva! Iesirea o facem sambata pe muntii si dealurile dintre Cugir si Calan! Nu stiu inca sigur. Va pot asigura gratuit doar acces la sala de forta :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! eu va astept cu o tuica buna :cl ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! Io nu vreau car la munte ! Ca am 4X4 ! :ha: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! si eu vin .... :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
padres Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! pe la cate ajungeti la deva si mai precis pe unde vreti sa mergeti,ca poate vin si eu? -iesirile in Natura cu cei dragi sunt cele care imi incarca bateriile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 14, 2009 Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! Bre Bullbare ... cum iti traiesti matale viata! :bravo :rsp consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 14, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2009 Re: Care vrei la munte! Yonutz pai nu am zis ca eu de joi noaptea mi-o iau in cap si ma zgubiliticesc prin munti? @ Semaca ai zis ca sosesti. Eu te astept inca!!! Eu sosesc in deva vineri dimineata. Pe coclauri plec sambata. vorbim pe vineri seara poate iesim toti de prin deva la o cafea si o palinca. (As putea manca si o slana si ceva vanat :ha: :ha: :ha: :ha: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 15, 2009 Partajează Postat Ianuarie 15, 2009 Re: Care vrei la munte! Aha...Te duci la Dava ca ti-e foame..... :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 17, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Care vrei la munte! Asa...ma manca si fusei noaptea la Ursici. Inainte sa urc, pe la ora 19.00, m-am intalnit cu un cioban care imi zise: "Doamne ajuta...e drum bun pana sus la scoala...ca se topi ieri toata si ninse azi dar nu mutl. Eu vesel neveoie mare...bagai la greu, in a treia si zbrrrr.....pe dealuri in sus! WRONG CHOICE! :hm Pentru ca ...imediat am realizat ca era gheata grava si un strat fin de zapada peste. Temperatura: -3! Usurel am urcat pana sus. Cativa morcovi la inclinarile laterale mai ales cu noile simex profile profi "255". Eram ca pinguinul in cioc pe banchiza. Ajung cu medicamentele la oameni si cu niste cadouri...si bineinteles ca primesc inzecit: slana prajita, balmos racorit cu iaurt din lapte covasit de oaie :gr1 Am adaugat apoi niscavai visinata, branza, ceapa...Omatul era atat de frumos...ningea calm...o liniste de imi auzeam ecoul gandurilor in cap! Ninge? NINGE! Si ningea de o ora! slp Trebuia sa ma pun cat mai repede pe drum, asa ca am zis "buna seara" si la orele 22.00 am inceput coborarea :dr2 Belea drumul. Am trimis ceva poze la Scorpion, sper sa le puna el aici pt ca eu nu am cum de pe tel direct in acest desktop. P.S. Iesirea in sine este sambata. Pt deveni la ora 09.00 la Petrom V cel de dinainte de Santuhalm! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Care vrei la munte! S-aveti vreme buna ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Abia astept sa vedem cum o iesit. EU nu am putut sa merg si inca imi pare rau, dar, asta e. poate altadata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Si acum sa pun poze. Mai intai...cum era sa nu mai fiu printre voi! :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Petre ce bafta ai avut......... app. al meu nissan am probat azi si nu intra abs-ul sub 20 km/h zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Continuam cu domnu' @Padre si restul gastii! Pozele sunt executate admirabil de domnul @Pinti caruia ii multumesc mai ales pentru incurajarile pe care mi le-a dat cand era sa ma prapusesc: "E bine! Nu mai aluneca!" Dupa care el insusi a lovit cu popoul gheata de la cei 180 cm pe care ii detine! :banana Maine vine restul de poze! Plus niste filme care ilustreaza ca dupa faza cu prapastia...nu m-am invatat minte. Acum ma car spre Bucuresti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! drumuri bune sa ai :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 18, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Multumesc frumos, Miroane! :h5 Ultimul set si ma pun pe drum. Maine va arat si ce am halit....aoleu...mama mea.....a meritat prapastia sa fiu al naibii! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! consider prima parte a iesirii o buna lectie de fizica greutate+gheata=pericol restul a fost o ultima picatura care m-a convins ca este ceea ce vreau sa fac: ooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff roooooaaaaddddd cum spunea instructorul cipri ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Frumos traseu, felicitari :bravo Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 18, 2009 Partajează Postat Ianuarie 18, 2009 Re: Care vrei la munte! Tot ce este cu MORCOVEI e super.....traim doar o data..... :1 :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! @Pinti nu am inteles eu bine.....care "ultima picatura"? Aia cu prapastia sau aia cu dealul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Si drumul spre Ursici: treceri de ape...gheata, viscol....ora 21.00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Si.....RECOMPENSA! Iaurt din lapte covasit de oaie si, de la stanga la drepta, carnati din mistret, gusa de porc cu usturoi, mistret si porc si caprioara! Plus o visinata ..... :x care ne-a determinat sa coboram intr-un mare fel pantele pe drumul de intors. Aceste momente vesele le voi evoca prin filme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Domnule.. o punga de sare grunjoasa nu strica in masina.. mai ales iarna. I-ti dau eu maine una.., ca ramanem fara emisiune de noapte... ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! aia cu dealu si padurea :grin: normal ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Recuperarea [youtube:10u8jbee] [/youtube:10u8jbee] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate