J.T Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Tare! Frunzele morcovului se mai vedeau ? :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Recuperarea [youtube:al202b1c] [/youtube:al202b1c] Pe tine te manca rau :grin: , pune mana in buzunar si i-ati niste lanturi adevarate, eu dupa Curtea de Arges m-am invatat minte si primul lucru care l-am luat au fost niste lanturi. Vezi ca poate sa-ti aduca RZV Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Foarte nasoala pozitia, n-am ce sa comentez ... probabil ca eu m-as fi cacat pe mine de frica ... Petre, pune 'reaku mana si ia-ti 2 perechi de lanturi, ca nu cer de mancare in portbagaj ! ... Cele pe care le-am vazut aduse de RZV [ la Calugareni ] sunt similare cu lanturile pe care eu si Adi Popa [ Arad ] le-am luat, din America, cu ajutorul lui Oresti ... Uite, priveste aici ce stiu sa faca niste lanturi bune : viewtopic.php?f=18&t=2407 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Domnilor....recunosc: MARE GRESEALA! @Padre avea lanturi....eu am zis ca sunt jmeker si anii in care m-am dat pe gheata pe munti sunt suficienti pt a ma descurca in situatii najpa. Faza nasoala a fost ca nu am reusit sa intorc masina! Si aveam si simexuri de 235 - este cea mai ingusta guma pe care am purtat-o vreodata. Ma pregatisem de impact cand am vazut ca sar "buza", dar....am avut un ingeras care ma iubeste...si culmea...ERA PE APROAPE!!! :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Iar aici aveti dealul care m-a invins! ATENTIE: mesaj sexual explicit! :ha: :ha: http://www.petreniteanu.ro/?p=143 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Clar vreau lanturi. Am vazut aici la 130 euro setul. Cui ii dau banii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ...sper ca ai luat banii sa platesti berea de sapt trecuta :ha: :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ...sper ca ai luat banii sa platesti berea de sapt trecuta :ha: :ha: :ha: :ha: Esti o adevarat inspiratie pt mine. Uita-te ce a zis bunicu' :ha: :ha: :ha: :ha: Poate ma rezolvi in felul ala! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ... ... sper ca am si eu "procent" din berea aia, la cata reclama ti-am facut :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ... ... sper ca am si eu "procent" din berea aia, la cata reclama ti-am facut :ha: :ha: :ha: Stiam eu ca sunteti doar pe interes cu mine! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ... ... sper ca am si eu "procent" din berea aia, la cata reclama ti-am facut :ha: :ha: :ha: Si cate procente mai are de dat, ca la cat l-am batut la cap sa mi le ia si a avut onoare sa mi-le care in carca-ca doar le a fotografiat :ha: :ha: RZV -primele 10 seturi cred ca nici n-are rost sa mai iei tu banii :wink: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Stiam eu ca sunteti doar pe interes cu mine! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Pe de o parte ai si tu dreptate, dar nu de la noi ti se trage- noi te invatam de bine, nu de alta dar mai avem nevoie de troliul tau din cand in cand :ha: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Domnilor eu zic sa nu va rsicati. Ati vazut ca eu zic ORICE in emisiune, asa ca va "torn" pe post de nu mai scoateti capul in lume. Va zic ca faci bisnita cu lanturi si profitati de un amarat (recte je) sa-l bagati in datorii pe criza asta! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Vorbim miine la Dreamer's,sezi blind :ha: :ha: :ha: ... ... sper ca am si eu "procent" din berea aia, la cata reclama ti-am facut :ha: :ha: :ha: Stiam eu ca sunteti doar pe interes cu mine! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Aha, te-am vazut noi ca esti dus cu capul si ce ne-am zis : "Hai sa incercam sa te tinem 'reaku in viata, cat mai mult timp" :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! @Koala..te rog....sunt un respectabil genteleman in varsta de 40 de ani, responsabil si cu capul pe umeri! :ha: :ha: :ha: :ha: Sunt un cetatean model cu impozitele la zi, preocupat de viata sociala a acestor meleaguri, fara interese meschine de grup! Iar capul nu-l am ca sa nu ma ploua in gat! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Bullbare, la ce dracu iti trebe lanturi, iarna aproape a trecut ... ABS-ul o sa iti tina la fel ... :ha: :ha: :ha: Sau incerci varianta aia in care pui capreoarele la jug ... si cu eligea de la radiator le ridici fustita? Ehehe ... Iar cu emisiunea din "Calea Victorei" ... nu ne da in gat la neveste, mari amatoare de caterinca televizata ...ca nu mai are cine sa te mai scoata dupa aia din namoale ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Bre....daca i-mi cari tu toate lanturile din lume in circa .....tot nu se poate fara bani...... :ha: :ha: :ha: Dar sa facem un lesing sau un sistem de rate,sau ceva..... :P mai vedem noi.....te vazusem asa hotarit sa dai banutii,ca vroiam sa-ti scriu initial sa-ti rezerv bilet la avion sa te misti repede :ha: :ha: :ha: ai o hernie de disc bonus la toata treaba cu caratul :ha: :ha: :ha: si nici nu apuca romanul ala stresant cu accent timpit sa comande tot stocul si sa negocieze transportul :grin: :grin: :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Imi pare tare rau ca dragul nostru coleg @pinti, care si-a facut botezul cu ocazia aventurii mele in "buza" prapastiei, nu vrea sau nu poate sa puna filmele pe care le-a facut. Ati fi observat de ce am decis sa-mi achizitionez lanturi. Pentru ca am avut urmatoarea experienta motrica: eu rulam cu rotile rotindu-se spre urcarea deal cu viteza de 30km/h, dar in fapt coboram dealul cu 15 km/h! :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! Acum fara gluma,am vazut filmuletul cind te intorceau baietii....Ai intradevar un inger pazitor care te place mult .......Aveai un gol acolo de 15-20m,daca nu ma insel.....curat noroc,daca o dai in soferie,experienta sau altele i-ti jignesti ingerul si nu-i frumos.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! @RZV am un inger si sper ca nu mi-a sters o viata de pe raboj. Cat priveste chestia aia, haul, eram cam asa: dupa o cadere de 5-8 metri aveam o buza cu o latime de 3 metri cu 4 copacei la care cele 3 tone de fiare erau doar simple scobitori, dupa care aveam liber vreo 40 de metri pana jos in panta de acumulare a unui lac plin cu cataroaie. Nu am avut nicio fitza de sofer. Ce rahat de sofer sa fi pe gheata, cu spatele, cand aluneci rapid? Am zis cu o voce calma copilotului: "Cadem! Tine-te ca ne lovim rau!" Abia cand cel care a ajuns primul la mine mi-a zis: "nu te misca petrica ca te duci pa p..a" a inceput sa-mi tremure piciorul pe frana.Am tras frana de mana de era s-o scot din podea, am scos copilotul si i-am zis: filmeaza ca nu mai prind asa ceva :ha: Am scapat si multumesc lui Dumnezeu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Care vrei la munte! daca as stii draga petre cum sa le pun pe you tube le-as pune ,dar inca nu am reusit ,mai caut ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Care vrei la munte! Pinti: le ai pe calculator? In format avi, mpg, mov, mp4, etc? Taie-le in bucati de 10 minute (si max 1 GB), fa-ti cont pe youtube si apoi da pe UPLOAD Pui titlu, descriere, taguri si dai linkul la toata lumea :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Care vrei la munte! prima incercare de a cureri dealul din padure [youtube:8tk7uclk] [/youtube:8tk7uclk] ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Care vrei la munte! a doua si reusita cu emotii ,binenteles altfel nu ar fi el [youtube:2lti1qm3] [/youtube:2lti1qm3] ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Care vrei la munte! @Pinti ce ai facut frate cu a doua? M-ai manarit? Deci....iti trebuie manual de utilizare a yutubului! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate