Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Care vrei la munte!

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Care vrei la munte!

Yonutz pai nu am zis ca eu de joi noaptea mi-o iau in cap si ma zgubiliticesc prin munti?

@ Semaca ai zis ca sosesti. Eu te astept inca!!!

Eu sosesc in deva vineri dimineata. Pe coclauri plec sambata. vorbim pe vineri seara poate iesim toti de prin deva la o cafea si o palinca. (As putea manca si o slana si ceva vanat :ha: :ha: :ha: :ha: )

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aha...Te duci la Dava ca ti-e foame..... :ha: :ha: :ha:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Asa...ma manca si fusei noaptea la Ursici. Inainte sa urc, pe la ora 19.00, m-am intalnit cu un cioban care imi zise: "Doamne ajuta...e drum bun pana sus la scoala...ca se topi ieri toata si ninse azi dar nu mutl. Eu vesel neveoie mare...bagai la greu, in a treia si zbrrrr.....pe dealuri in sus! WRONG CHOICE! :hm Pentru ca ...imediat am realizat ca era gheata grava si un strat fin de zapada peste. Temperatura: -3! Usurel am urcat pana sus. Cativa morcovi la inclinarile laterale mai ales cu noile simex profile profi "255". Eram ca pinguinul in cioc pe banchiza. Ajung cu medicamentele la oameni si cu niste cadouri...si bineinteles ca primesc inzecit: slana prajita, balmos racorit cu iaurt din lapte covasit de oaie :gr1 Am adaugat apoi niscavai visinata, branza, ceapa...Omatul era atat de frumos...ningea calm...o liniste de imi auzeam ecoul gandurilor in cap! Ninge? NINGE! Si ningea de o ora! slp Trebuia sa ma pun cat mai repede pe drum, asa ca am zis "buna seara" si la orele 22.00 am inceput coborarea :dr2 Belea drumul. Am trimis ceva poze la Scorpion, sper sa le puna el aici pt ca eu nu am cum de pe tel direct in acest desktop.

P.S. Iesirea in sine este sambata. Pt deveni la ora 09.00 la Petrom V cel de dinainte de Santuhalm!

Link spre comentariu

Continuam cu domnu' @Padre si restul gastii! Pozele sunt executate admirabil de domnul @Pinti caruia ii multumesc mai ales pentru incurajarile pe care mi le-a dat cand era sa ma prapusesc: "E bine! Nu mai aluneca!" Dupa care el insusi a lovit cu popoul gheata de la cei 180 cm pe care ii detine! :banana Maine vine restul de poze! Plus niste filme care ilustreaza ca dupa faza cu prapastia...nu m-am invatat minte. Acum ma car spre Bucuresti!

Link spre comentariu

consider prima parte a iesirii o buna lectie de fizica greutate+gheata=pericol

restul a fost o ultima picatura care m-a convins ca este ceea ce vreau sa fac:

ooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffff roooooaaaaddddd

cum spunea instructorul cipri

ARO M461 din '65

Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci.

Link spre comentariu

Si.....RECOMPENSA! Iaurt din lapte covasit de oaie si, de la stanga la drepta, carnati din mistret, gusa de porc cu usturoi, mistret si porc si caprioara! Plus o visinata ..... :x care ne-a determinat sa coboram intr-un mare fel pantele pe drumul de intors. Aceste momente vesele le voi evoca prin filme.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare