Petre Niteanu aka bullbar Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Pt o masina care merge 50% pe asfalt, sunt recomandate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Pt o masina care merge 50% pe asfalt, sunt recomandate? Sunt sigur ca majoritatea pe acest forum ar raspunde ca NU. Eu unul, am detroit pe spate pe dodge si merg momentan 90% pe asfalt. Nu ma deranjeaza cu absolut nimic si faptul in sine ca este acolo ,ma face sa ma simt mai bine. Deci raspunsul meu ar fi DA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian28 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol daca nui cu suparare ne poti spune da ca este si de nissan si land rover si platesc eu tel. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol daca nui cu suparare ne poti spune da ca este si de nissan si land rover si platesc eu tel. lol ,haideti ca ma interesez. La nissan sunt sanse ,la land rover.......??? dar mai sti, ce nu fac idiotii aia de americani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol PT PATROL AM GASIT......DAR SE PARE CA sunt 2 modele de spile'uri revin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian28 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol multumesc mare domn mare caracter!!! :h5 range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciprian28 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol multumesc mare domn mare caracter!!! :h5 astep raspunsuri. range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey3 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol da si daca ii dai gaz in curba ,ce se intapla ,se sparge coroana, stiu ca ziceai tu odata ca a spart'o sotia ta cand a dat gaz la tj'u negru ...nu stiu daca aveai tot detroit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol da si daca ii dai gaz in curba ,ce se intapla ,se sparge coroana, stiu ca ziceai tu odata ca a spart'o sotia ta cand a dat gaz la tj'u negru ...nu stiu daca aveai tot detroit lol. Aveam tot detroit. Se sparge mai usor cand faci liniute de la semafor , pe asfalt,pe 35'uri, contra BMW'urilor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Nu exista si un detroit cu actionare electrica? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Nu exista si un detroit cu actionare electrica? ba da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Eu la asa ceva ma gandesc(electric) cand am sa schimb rapoartele si am a pun si lift de 4". :grin: Vise deocamdata dar si Wrangler-ul era un vis in primavara trecuta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Eu la asa ceva ma gandesc(electric) cand am sa schimb rapoartele si am a pun si lift de 4". :grin: Vise deocamdata dar si Wrangler-ul era un vis in primavara trecuta. Detroitul electric este renumit pt a oferi tot felul de probleme. Nu va sfatuiesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Eu la asa ceva ma gandesc(electric) cand am sa schimb rapoartele si am a pun si lift de 4". :grin: Vise deocamdata dar si Wrangler-ul era un vis in primavara trecuta. Detroitul electric este renumit pt a oferi tot felul de probleme. Nu va sfatuiesc. [offtopic] Dar despre OX ce zici ? [/offtopic] '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Eu la asa ceva ma gandesc(electric) cand am sa schimb rapoartele si am a pun si lift de 4". :grin: Vise deocamdata dar si Wrangler-ul era un vis in primavara trecuta. Detroitul electric este renumit pt a oferi tot felul de probleme. Nu va sfatuiesc. [offtopic] Dar despre OX ce zici ? [/offtopic] Ox este preferatul meu cand vb despre blocante. Este blocantul care il voi folosi pe fata la dodge. Pt cei ce nu stiu ox este un blocant gen ARB dar care este controlat prin cablu din interiorul cabinei. Singura treba nasoala cu ox'ul este la montaj. Necesita f mult tunning pt a face cablul sa functioneze perfect dupa care totul ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol E si cam dublu la pret. Am citit acum despre Ox pe Quadratec. off topic. mi-am schimbat visul, vreau Ox. :grin: De ARB nu vreau sa aud. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol E si cam dublu la pret. Am citit acum despre Ox pe Quadratec. off topic. mi-am schimbat visul, vreau Ox. :grin: De ARB nu vreau sa aud. este dublu fata de un detroit nicidecum fata de arb. Se vinde cu $800-1000 peste care mai ai costul cablului la lungimea necesara care te scapa de inca $100 total $1100 max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Ce am uitat sa mentionez si este f important este ca acest pret contine si un capac OX (valoare $180 minim daca compari cu capac de calitate) + Maneta din dur alum care se instaleaza in cabina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssrli Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol E si cam dublu la pret. Am citit acum despre Ox pe Quadratec. off topic. mi-am schimbat visul, vreau Ox. :grin: De ARB nu vreau sa aud. este dublu fata de un detroit nicidecum fata de arb. Se vinde cu $800-1000 peste care mai ai costul cablului la lungimea necesara care te scapa de inca $100 total $1100 max Si vine si cu un capac smecher in banii aia :D '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mackie Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol pana la urma este si pt LR sau nu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Am vazut. Dublu fata de Detroit. Habar n-aveam de Ox. Acum am aflat de el. Eu visam la un Detroit electric, dar Ox-ul e prea tare, fara pompe, compresoare, tubulete, electromagneti, cabluri electrice, etc.. Totul mecanic. :bravo "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol pana la urma este si pt LR sau nu? se pare ca da. DETROIT LOCKER LAND ROVER 10 SPLINE ALL $586.68. 187SL174A DETROIT LOCKER LAND ROVER 24 SPLINE ALL $586.60. 187SL173A au inebunit americanii astia...lool acum depinde de cate splinuri (caneluri) are planetara de pe LR'ul tau.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest M715 Kaiser Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol pt fanii LR: IT's not american JEEP but it can certainly use an american locker. ................lool Link to comment Share on other sites More sharing options...
Make Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol hahaha...tare asta...acuma nu vreau sa supar pe nimeni eu personal sunt fan convins de Nissan, dar am vazut tot asa pe o Toyota abtibild lipit mare Land Rover recovery car Scot fum din A/T-uri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RaduSPR Posted January 23, 2009 Share Posted January 23, 2009 Re: un "JEEP" si mai mare - lol Astazi(pt ca eu nu am ajuns sa dorm inca) dodgeul a primit o pereche de paraguri custom made by Oresti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts