Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire in acest weekend ?

asap

Postări Recomandate

Re: iesire in acest weekend ?

Salutare! Si pe mine ma tenteaza(in sfarsit sunt si eu liber week-end-ul asta). haide sa stabilim ceva

hai intra aici, mergem si noi cu baietii:

viewtopic.php?f=38&t=5835&start=15

:ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Adica acest nou topic a fost deschis ca sa faca trimitere la celalalt topic ?

Super-tare !!! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator deni

din moment ce ai deschis un nou topic referitor la o "iesire in acest week-end pe langa bucuresti" ma gandeam ca iesirea va fi pe langa bucuresti; oricum distractie placuta celor care pleaca la cheia; daca vrea cineva sa iasa chiar pe langa bucuresti, pe undeva, eu sunt dispus sa merg duminica

Link spre comentariu

nea -goganu.. nu e pacat bre sa nu te duci cu baietii ca e la 2 pasi de bucuresti,pana la Nana faci 30 min si pna la Talea faci 60 min , e putin mai sus de ploiesti. sa fiti mai multi ca asa e frumos,aer de munte nu de ,,nana'',no sa-ti para deloc rau o sa vezi-parerea mea

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

@xnx.........habar nu aveam unde e....mersi.....si masina mea e cam stock.....au zis oamenii k se duc cu troliu....MT.....alea alea

din cate am inteles se vor da mai soft deci.. du-te linistit daca ai cauciucuri bune,mai de iarna,troliu... au altii si pt.tine daca ramai intepenit

:wink: NU uitati aparatele acasa

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare