asap Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Salut, Are cineva chef de o mica iesire maine 17.01.2009 pe aici pe langa bucuresti ? eu sunt dispus sa ies................daca mai sunt 1-2 masini ar fi ok astept semne adi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Salutare! Si pe mine ma tenteaza(in sfarsit sunt si eu liber week-end-ul asta). haide sa stabilim ceva http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Salutare! Si pe mine ma tenteaza(in sfarsit sunt si eu liber week-end-ul asta). haide sa stabilim ceva hai intra aici, mergem si noi cu baietii: viewtopic.php?f=38&t=5835&start=15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Salutare! Si pe mine ma tenteaza(in sfarsit sunt si eu liber week-end-ul asta). haide sa stabilim ceva hai intra aici, mergem si noi cu baietii: viewtopic.php?f=38&t=5835&start=15 :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Adica acest nou topic a fost deschis ca sa faca trimitere la celalalt topic ? Super-tare !!! :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliancris Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? pe unde pe langa bucuresti? ai un traseu anume, s-au decizia e la fata locului, locul intalniri unde va fi? ora........ Nissan Patrol y 61 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator FLT Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Vin si eu cu TJ-ul. Haideti pe la Comana (spre Giurgiu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? eu merg cu cei care merg la cheia sau la talea, m-am hotarat destul de tarziu si am vazut ca nu erau prea multi doritori, asa ca ne vedem dimineatza la 7,30 la benzinaria mol din otopeni viewtopic.php?f=38&t=5835 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Toate drumurile duc la ...Rom...TALEA! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator deni Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? din moment ce ai deschis un nou topic referitor la o "iesire in acest week-end pe langa bucuresti" ma gandeam ca iesirea va fi pe langa bucuresti; oricum distractie placuta celor care pleaca la cheia; daca vrea cineva sa iasa chiar pe langa bucuresti, pe undeva, eu sunt dispus sa merg duminica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? Bre Deni, cine esti, de unde esti si cu ce te dai? Spune la lume ...ca e curioasa tare! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? si la celalat topic au ramas fara organizator :ha: :ha: :ha: hai ca iese pana la urma ceva,abia astept sa vad poze...... nu uitati aparatele! :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? E saptamana dezertorilor! :pt consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 16, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? cine a mai dezertat ??? de ce e saptamana dezertorilor ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? alooooooooo.......mai merge cineva pe langa bucuresti?...........o iesire asha de caterinka? :cl Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? nea -goganu.. nu e pacat bre sa nu te duci cu baietii ca e la 2 pasi de bucuresti,pana la Nana faci 30 min si pna la Talea faci 60 min , e putin mai sus de ploiesti. sa fiti mai multi ca asa e frumos,aer de munte nu de ,,nana'',no sa-ti para deloc rau o sa vezi-parerea mea -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? @xnx.........habar nu aveam unde e....mersi.....si masina mea e cam stock.....au zis oamenii k se duc cu troliu....MT.....alea alea Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 16, 2009 Partajează Postat Ianuarie 16, 2009 Re: iesire in acest weekend ? @xnx.........habar nu aveam unde e....mersi.....si masina mea e cam stock.....au zis oamenii k se duc cu troliu....MT.....alea alea din cate am inteles se vor da mai soft deci.. du-te linistit daca ai cauciucuri bune,mai de iarna,troliu... au altii si pt.tine daca ramai intepenit :wink: NU uitati aparatele acasa -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate