Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Foarte frumoasa iesirea! Felicitari! @Alfonso sa nu-ti para rau de bara: era in plus! @ Vali sa stii ca numele asta de "kamikaze" l-am purtat cu mandrie si eu prin Ardeal. Pe cand eu statea detasat cu curu-n prapastie...primul lucru pe care l-am zis celui care a venit la mine primul cu ochii beliti si strigandu-mi " Nici sa nu respiri", a fost: "Baaa...sa filmezi ca nu mai prind eu moment d'asta!" :ha: :ha: :ha: Bineinteles ca la finalul zilei...s-a uitat omul la portiera, la mine si mi-a zis: "Ba Petrike....mai sunt multi mitici d'astia trazniti la minte k tine pe acolo pe la Bucale?" :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Vocea din statie cu "Hai bai sa facem dreapta" era a mea dar credeam ca e apa mai mica, sau ce3l putin asa mi se parea mie in zona unde eram eu. Acolo la tine in fata era ceva mai mare! Oricum a fost o iesire de 1000 de puncte. Traseele excelente, cu exceptia gunoaielor. Dar ce sa ii faci? Semne de civilizatie avansata!! Cine selecteaza membri in TEAM KAMIKAZE?? Pot candida si eu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Sorin... traje ma din spate.... te rog frumos :ha: :ha: :ha: pe langa aceasta conversatie nu mai stiu cine a zis prin statie `` da in dreapta cat o fi de mare apa?` la care eu nu am stat pe ganduri ``las... ca vaz eo`` si bufff :ha: :ha:[/quote:wek2prrz] Da , da o c-am sfeclisei " Repede, repede ca e apa mare si ma ud la picioare" :ha: :ha: De motor te durea in tenesi :grin: Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Am si eu ceva poze de la locul faptei: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Foarte tare!! bravo.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? @ Renteam ---Locuri in Kamikaze Team sunt cu duiumul.....aveti un loc si fara abtipildul ala :grin: ,stiker cu kamikazii mai facem numai la urmatoarea umanitara,in aceleasi conditii ca si initial: contra unei donatii de la 30 ron la cit te tine inima si buzunarul :hi pentru copii sau in scopul umanitar declarat,toti banutii merg acolo,costul real fiind acoperit de mine,Vali,JohnHelot si Adrian01..... Mai mult ca sigur ca o sa procedam la fel..... :P Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? multumim ionele :grin: abia astept sa va termine marian masina sa mai iesim si noi.. :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Nu era vorba de stikere RZV, dar avand in vedere invitatiile la Calugareni, cred ca deja am fost adoptat de cativa membri din Kamikaze Team, oricum cu sufletul sunt langa voi. @HEM Nu prea il durea in tenesi pe Vali de motor, nu ai vazut ce impacientat era cand scotea motorul aburi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Singurul stiker pe care il vreau este cel de club 4x4, pentru ca azi, cineva cu un Landcruiser, a parcat chiar langa masina mea, care era tare noroita de la iesirea de ieri, s-a uitat omul la masina, eu l-am vazut de pe schela de sus, dupa care a urcat in bloc, la Birou. Cand am coborat, am observat stikerul cu :cl pe masina lui. DECI: putem sa ne cunoastem intre noi si prin Bucuresti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? @ renteam-Credeam ca vrei si patalama,nu numai sa fii inclus ,ca inclus in grup esti fara nici o problema.....bine,daca ai ceva probleme la cap esti recunoscut mai repede :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: era la fel ca tine,prima oara la Sinan,cind ma impingeai prin statie sa o iau mai repede la vale ca vii peste mine si eu vroiam poze in coborire pe scara masinii...... :banana :banana S-a obisnuit bine de tot cu autobuzul ala,dar ceva morcov sigur avea chiar daca nu recunoaste,mai ales dupa ce a patit Gepetto la Ursus....stia ce probleme isi poate face dintr-o gluma .....oricum azi ne-am intilnit si era ok,numai ca avea noroi si in alternator,se ducea sa-l spele..... :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Eu inca nu am spalat-o, mai astept sa se dospeasca. La cap am sigur ceva, mai mult sau mai putin ca altii :banana :banana :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: Am gasit niste dinti...ai cui sa fie? Eu inca nu am spalat-o, mai astept sa se dospeasca. La cap am sigur ceva, mai mult sau mai putin ca altii :banana :banana :banana :banana :banana hehhehhehhhe!!!!e friendu' meu....credeti-l!!!hehhehhe...esti dus grasule!!te poopa tata Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate