asap Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 mie mi-a placut ffffffffffff tare sambata trecuta, asa ca vreau si sambata asta in noroaie, cine face propuneri ? eu inca nu-mi permit sa fiu organizator...........inca am mult de invatat asa ca astept persoane cu experientza in domeniu sa ne adune pe totzi hai sa vedem unde ne dam in vichendul asta ??? :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? nici nu trebuie sa mai intrebi...program de voie la Calugareni :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
drujba Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu inca nu-mi permit sa fiu organizator...........inca am mult de invatat asa ca astept persoane cu experientza in domeniu sa ne adune pe totzi pai se pare ca organizatorii care nu au aparut sambata trecuta, trebuie sa isi ia revansa sambata asta, nu? :P alea, alea, piesele..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? @semaca eu cred ca tu deja ai program stabilit de hoinareala cu sticla! :ha: Hai sa mergem si in alta parte! Sunt destule locatii spre nord. Uitati-va pe GPS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? pai...atunci...de ce nu vorbiti cu baronu' ...sa va faca o organizare frumoasa, mai la nord...si, el sa se duca mai la sud... Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? vichendul asta cand pica ? sambata sau duminica ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? vichendul asta cand pica ? sambata sau duminica ? suntem si samb si duminica in cheia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? din cate stiu eu mai vine iulian anghelus ,mihai ,poate BKR si ???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? vichendul asta cand pica ? sambata sau duminica ? suntem si samb si duminica in cheia La Mihaela, sau unde ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? vichendul asta cand pica ? sambata sau duminica ? suntem si samb si duminica in cheia La Mihaela, sau unde ? pai......??? :h5 la un 9am suntem acolo eu vin cu Dodge'ul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. Cum e cu gheata? Ca nu fac giumbuslucuri cu simex-uri de 235/85! Gata vrajeala pana imi achizitionez lanturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P lol. tocmai de acea am mentionat ca vin cu dodge'ul si nu kaiserul. va fi soft-medium. Noi nu folosim lanturi. Nu mai are nici un farmec daca nu risti cat de putin sa o scapi in prapastie. :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P Deci locul de intalnire pica ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P lol. tocmai de acea am mentionat ca vin cu dodge'ul si nu kaiserul. va fi soft-medium. Noi nu folosim lanturi. Nu mai are nici un farmec daca nu risti cat de putin sa o scapi in prapastie. :ha:[/quote:q3uq4jo6] Corect. NUmai ca prea imi testez ingerul pazitor in fiecare weekend! Mi-e frica sa nu cumva sa-l prind la piata cand am nevoie de el, ca prea il solicit. Dar pt ca imi plac provocarile, Kaiser pune te rog 235-uri pe Dodge! Si mergem pe gheata amandoi! :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P Deci locul de intalnire pica ? nu , ramane cum am stabilit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Ianuarie 19, 2009 Partajează Postat Ianuarie 19, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Imi cer scuze. Il intrebam pe Dan daca mai vine . La tura din Apuseni era sa nu mai ajug asteptand vesti de la el. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? cam asa e cu astia care spun ca merg la soft, eu am avut o experienta cu ei cand am mers la buzau si mi-au spus ca o sa mergem pe niste delusoare, eu aveam masina stock si am rupt-o pe acolo ....................ACUM nu se mai rupe mititica ca e pregatita pentru orice asa ca sambata sunt acolooooo oriunde ar fi ACOLO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? se anunta f multa lume. o sa cautam untraseu demn de toata lumea ce va participa cu ocazionale opriri in zone mai 'spectaculoase' pt a elibera adrenalina ce unii o poarta la dansii tot timpul :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Fugi d'acilea bre ca nu vin ... Tocmai mi s-a rupt un membru (nu spui care)...si in plus am si program de alaptat ... :ha: :ha: :ha: PS- Bag a doua transa la traseul ala al meu ... respectiv Valea Argovei-Frasinet-Coconi-Minastirea-Chiselet-Spantov-Oltenita ... si asa cum te-am obisnuit, merge una de sange albastru: ...i-auzi, i-auzi: "Sa moara cumatrul vulpoi Ca tot mai smecheri suntem noi Ca ii furam puiu din oala, oalaaa, Si il lasam cu burta goala, goalaaa!!!" :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? bai neneeee !!!! forumul asta NASTE niste poetzi de numa numa :ha: sa deschidem un nou post pe care sa-l numim " cenahlul flacara muntilor" cred ca ar prinde de minune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Foaie verde, mar de nuc La offroad cand ma duc Imi place sa-ntepenesc In noroaie, haiducesc! Sa ma trag si sa ma-nping Printre rape sa inving Sa alunec si sa cad Printre codrii mari de fag Dar mai dau de cate...unii Care sorb vinu' ca hunii Si se dau cu acaretu' Precum sinan calaretu Si asa cum ne sta bine Ne-ncotopenim pe vine Si pe posturi ne zbarlim In loc sa sarbatorim Faptul ca suntem NOI Plini de viata si NOROI! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? @dankrp Tot asa de sigur ai fost si data trecuta si fiind dezamagit ca totusi AM VENIT ii taiat-o acasa la ora 13.00 cand se servea primu' fel de mancare... E, de data asta iti spun, de fapt va spun: distractie placuta, cat mai putine planetare (indistructibile :ha: ) rupte si sa reveniti teferi in Bucureshit! Enjoy! :h5 @bullbar - mare adavar graieste gura lu' matale ... Stiu vegetarienii care e carnea cea mai buna??? :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P Confirm ...prezenta :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 20, 2009 Partajează Postat Ianuarie 20, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu , marius lupu,radu spr,light, si altii suntem in cheia la un soft-medium.. nu e loc de hard deoarece este zapada peste tot. pentru amatori de "soft-medium": nu puneti botul, probabil le vom lasa acolo pana la primavara.... :P Confirm ...prezenta :grin: ohhhhhhhh,copilotu' :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate