mihai Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Evident ca venim la locul nostru de joaca preferat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Ianuarie 21, 2009 Partajează Postat Ianuarie 21, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? @mihai , ce "inima " mai are subtirica aia neagra , tot 4,5 sau a crescut ? Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? + BRUTUS, Y60 4200D , dornic sa faca flotari din blokante si sa-si dezmortasca troliul mecanic....... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Ha Ha Ha Old school coming back, si eu confirm prezenta.... Y60 4.2 benzen pe boggere de 35 sunt curios cum se misca...... Deci ramane ori 7.00 la MOL in Otopeni ori 9.00 la Mihaela in Cheia ! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cornel Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? chiar asa old school, ne vedem la Cheia :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu nu merg nicaieri findca imi curge pompa de apa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? eu nu merg nicaieri findca imi curge pompa de apa Pai las-o draq de pompa de apa bat-o vina si sari la mine in masina ca si asa nu am copilot. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? cum scrie la MMS-la avatar- novice :ha: :ha: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? cum scrie la MMS-la avatar- novice :ha: :ha: daca il vezi conducand juri ca e incepator :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? cum scrie la MMS-la avatar- novice :ha: :ha: daca il vezi conducand juri ca e incepator :ha: preainstructore..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? :banana :banana mai sunt cateva ore pana la frumoasa iesire............. pana acum suntem : 1) mms 2)oresti 3) iulian ?? 4)dankrp 5)marius lupu 6)radu spr 7)light 8)drujba 9)EU :ha: 10) nu mai stiu .......mai completati in continuare maine la 7 la mol otopeni :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? 10) mihai 11) luigi 12)BKR 13)nu mai stiu .......mai completati in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Noi vom fi de gasit diminata la ora 9:00 la pensiune la mihaela. Acum ne pregatin putin dar nu ma speriati ca tendintele acestei iesiri sunt spre soft :grin: viewtopic.php?f=10&t=5886&p=82149#p82149 viewtopic.php?f=10&t=5878&p=82151#p82151 viewtopic.php?f=10&t=5868&p=82153#p82153 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? :banana :banana mai sunt cateva ore pana la frumoasa iesire............. pana acum suntem : 1) mms 2)oresti 3) iulian ?? 4)dankrp 5)marius lupu 6)radu spr 7)light 8)drujba 9)EU :ha: 10) nu mai stiu .......mai completati in continuare maine la 7 la mol otopeni :ypu ...am vb. eu cu Iulian nu poate veni.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? MMS m-a rugat sa vin in locul lui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mms Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? :sr patrolul nu mai are ambreaj..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BKR Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Am si eu un loc liber pentru un doritor de noroiala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shadow Postat Ianuarie 23, 2009 Partajează Postat Ianuarie 23, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Salut, Am urmarit si eu acest topic si as vrea sa vin, dar ma cam sperie masinile cu care mergeti voi. Eu am un Trooper care in afara de MT-uri nu mai are nimic, iar eu am mai iesit doar de doua ori in teren. Credeti ca ar fi indicat sa vin si eu? Daca da, imi lasa cineva un nr de telefon in caz ca nu dau de voi? Multumesc. 1984 Stangul si Dreptul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Salut, Am urmarit si eu acest topic si as vrea sa vin, dar ma cam sperie masinile cu care mergeti voi. Eu am un Trooper care in afara de MT-uri nu mai are nimic, iar eu am mai iesit doar de doua ori in teren. Credeti ca ar fi indicat sa vin si eu? Daca da, imi lasa cineva un nr de telefon in caz ca nu dau de voi? Multumesc. 0723270797 Radu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Chiar nu s-a intors nimeni pana acum?...sunt curios cum a fost, dar...si daca krp-ul a fost prezent...sau iar a preferat 500km distanta ... fata de off -road... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Lumea e curiosa ... sariti cu impresii si poze ... helau? helau? ... mai traiti? :ha: Am presimtirea ca krp si-a rupt iar un membru ...nu stiu de ce ... :ha: @semaca Nene se pare ca padurea i-a retinut putin (mai mult) ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Damage report: Dodge ram 2500 - oresti- a dejantat Filip rubicon "a largat" usa de la sofer....era in plus Marius lupu (cu cherokee) a rupt brat inferior de la punte Eu am spart blocantul spate. Un soft reusit.....masinile care au mai ramas vor continua miine tot cu o tura soft. Abia astept o iesire "extrem mode"..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Eee, a fost un soft mai hard daca s-a lasat cu blocante sparte ... Ceilalti? Si poze ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Damage report: Dodge ram 2500 - oresti- a dejantat Filip rubicon "a largat" usa de la sofer....era in plus Marius lupu (cu cherokee) a rupt brat inferior de la punte Eu am spart blocantul spate. Un soft reusit.....masinile care au mai ramas vor continua miine tot cu o tura soft. Abia astept o iesire "extrem mode"..... :grin: de cite ori s-a rupt ceva la extrem? :ha: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Radule tu ai pus masina aia din avatar sa stea asa? NU de alta, dar m-ai imbolnavit!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate