Vizitator eugen_gts Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Damage report: Dodge ram 2500 - oresti- a dejantat Filip rubicon "a largat" usa de la sofer....era in plus Marius lupu (cu cherokee) a rupt brat inferior de la punte Eu am spart blocantul spate. Un soft reusit.....masinile care au mai ramas vor continua miine tot cu o tura soft. Abia astept o iesire "extrem mode"..... :grin: e bine...se putea si mai rau... e cineva care i s-a parut prea soft??? :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Ce oroare ...ahhh scuze ...ce onoare maestre ... libera soseaua azi? :ha: Asta suna interesant: "toyota mea si cu un nissan au continuat aventura adanc in padure" ... faci prenotari ptr zukuri? D'aia te-ai dus la Cheia, acu deabia inteleg ...scopul! D'aia ma chemai asa cu buzele pitigaiate si pe mine ... Auzi mah, nissanu meu nu f@te decat toyote cu petegri, sa fie clar! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Damage report: Dodge ram 2500 - oresti- a dejantat Filip rubicon "a largat" usa de la sofer....era in plus Marius lupu (cu cherokee) a rupt brat inferior de la punte Eu am spart blocantul spate. Un soft reusit.....masinile care au mai ramas vor continua miine tot cu o tura soft. Abia astept o iesire "extrem mode"..... :grin: de cite ori s-a rupt ceva la extrem? :ha: In afara de ornamente si diverse zgarieturi chiar nimic....aaaa si stopuri..da da da :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Radule tu ai pus masina aia din avatar sa stea asa? NU de alta, dar m-ai imbolnavit!!! Dap :grin: si finalul a fost chiar unul fericit...fara rasturnare.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 24, 2009 Partajează Postat Ianuarie 24, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Radule....m-ai impresionat domnule! Felicitari si celui care a prins poza. Uimitor cum nu te-ai rasturnat! Nota11 profesore. Ei bine, asta e offroad. Daca stai pe patru roti in teren, inseamna ca e soft! :ha: :ha: Imi zici cum s-a intamplat? Ca de redresata se vede: ai tras dreapta si gaz, banuiesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Radu le redreseaza numai in photo-shop :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Nu mai e curios bre, ca i-a intrat o toyota azi in crampoanele de la roti ... :ha: De'abia au scos-o baietii la vulcanizare ... :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Ceva poze? Sa vada si ochiul nostru pe unde ati umblat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BKR Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? acum m-am intors si eu. marfa iesirea, din pacate pentru unii s-a terminat mult prea devreme. toyota mea si cu un nissan au continuat aventura adanc in padure cheia - vama buzaului - zizin ,apoi direct peste dealuri, la ochi - tarlugeni - sacele - cheia. ne-am retras pe inserate, si da, am rupt ceva. elasticul de la bradutul parfumat.... :ha: Pentru unii s-a terminat prea devreme fiindca nu v-au mai gasit jos cand v-ati intors de pe drumul care ducea catre Cimitiru' Butii. Ca doar nu plecasem impreuna. Si ce daca unii au mai ramas in urma sa-i ajute pe altii?! Si am si un mesaj pentru echipa ASAP : RESPECT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? acum m-am intors si eu. marfa iesirea, din pacate pentru unii s-a terminat mult prea devreme. toyota mea si cu un nissan au continuat aventura adanc in padure cheia - vama buzaului - zizin ,apoi direct peste dealuri, la ochi - tarlugeni - sacele - cheia. ne-am retras pe inserate, si da, am rupt ceva. elasticul de la bradutul parfumat.... :ha: Pentru unii s-a terminat prea devreme fiindca nu v-au mai gasit jos cand v-ati intors de pe drumul care ducea catre Cimitiru' Butii. Ca doar nu plecasem impreuna. Si ce daca unii au mai ramas in urma sa-i ajute pe altii?! Si am si un mesaj pentru echipa ASAP : RESPECT!!! Fii dom'le mai clar, sa inteleaga boboru' ce vrei sa spui ... cine a ramas si cine a plecat ? ... cine pe cine-a parasit ? ... ahh, da' ceva poze are careva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Lasereeee, fusesi "recovery car"? :rsp frate! @koala .... nu te agita dom'le ...aia care s-au despartit de grup au plecat clar pe impuiat din start... N'auzisi ce zisa ala cu IMS-ul "m-am afundat adanc in padure cu un nissan"! Bre astia n-au avut timp sa faca poze (ca au tras de sufe in blana), sau au facut dar nu vor sa le arate ... ca se fac de ras (in special aia cu masinile "preparate")! :ha: @bkr ... intotdeauna cauta sa ramai in raza de actiune a baietilor cu "dunga rosie pe buletin si cu sapca verde" ... desi pare putin deplasat o sa constati un lucru interesant: ei nu te vor lasa niciodata singur in padure sa te lupti cu greutatile vietii ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? lol. Cum se face ca intotdeauna cele mai bune sfaturi le dau cei ce nu participa la eveniment? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? lol. Cum se face ca intotdeauna cele mai bune sfaturi le dau cei ce nu participa la eveniment? :P Ce ai bre? Ai sapca verde? :P As fi venit si eu ... dar am avut o problema de rezolvat ieri din pacate, + ca vreau sa mai treaca timpul, sa incerc sa uit unele aspecte ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Cel mai probabil ...crampoanele "anumitor" roti..nu cunosc calea muntilor...doar "susea" si..vorba multa... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Aleluia! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator B-69-BEM Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Aleluia! :ha: pai de tine era vorba :P :P :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? pai de tine era vorba :P :P :P Cum ti-ai dat seama? :ha: Ca eu nu m-am prins ... :ha: D'aia am sughitat ieri toata ziua ... :ha: :ha: Credeam ca am baut rece, si cand colo ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Mi se pare mie sau s-a dus raku topicul asta? :less "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? nici o poza nimic???? LIGHT ce faci?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? nici o poza nimic???? LIGHT ce faci?? Light nu are bec (green) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? nici o poza nimic???? LIGHT ce faci?? Asteptam cu rabdare....... :ang3 Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BKR Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Lasereeee, fusesi "recovery car"? :rsp frate! @koala .... nu te agita dom'le ...aia care s-au despartit de grup au plecat clar pe impuiat din start... N'auzisi ce zisa ala cu IMS-ul "m-am afundat adanc in padure cu un nissan"! Bre astia n-au avut timp sa faca poze (ca au tras de sufe in blana), sau au facut dar nu vor sa le arate ... ca se fac de ras (in special aia cu masinile "preparate")! :ha: @bkr ... intotdeauna cauta sa ramai in raza de actiune a baietilor cu "dunga rosie pe buletin si cu sapca verde" ... desi pare putin deplasat o sa constati un lucru interesant: ei nu te vor lasa niciodata singur in padure sa te lupti cu greutatile vietii ... :ha: Mda....interesant ce sa zic...din punctul tau de vedere unii pot sa ramana reaqu in creierii muntilor doar ca au iesit "din raza de actiune". Ce e interesant ca la inceput au fost in "raza"....in fine ...nu mai vreau sa scriu nimic despre asta , cine a fost acolo cunoaste iar pozele sunt convins ca vor venii garla. Reporterul de razboi Light si-a facut din plin datoria. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator M715 Kaiser Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Lasereeee, fusesi "recovery car"? :rsp frate! @koala .... nu te agita dom'le ...aia care s-au despartit de grup au plecat clar pe impuiat din start... N'auzisi ce zisa ala cu IMS-ul "m-am afundat adanc in padure cu un nissan"! Bre astia n-au avut timp sa faca poze (ca au tras de sufe in blana), sau au facut dar nu vor sa le arate ... ca se fac de ras (in special aia cu masinile "preparate")! :ha: @bkr ... intotdeauna cauta sa ramai in raza de actiune a baietilor cu "dunga rosie pe buletin si cu sapca verde" ... desi pare putin deplasat o sa constati un lucru interesant: ei nu te vor lasa niciodata singur in padure sa te lupti cu greutatile vietii ... :ha: Mda....interesant ce sa zic...din punctul tau de vedere unii pot sa ramana reaqu in creierii muntilor doar ca au iesit "din raza de actiune". Ce e interesant ca la inceput au fost in "raza"....in fine ...nu mai vreau sa scriu nimic despre asta , cine a fost acolo cunoaste iar pozele sunt convins ca vor venii garla. Reporterul de razboi Light si-a facut din plin datoria. Asa e. Din pacate totul sa cam destramat la dejantare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george73nissan Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? o iesire soft la cheia.....seamana cu Calugareni-ul,dar are vreo 20 grade in plus.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator eugen_gts Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? suuuuper poze!!! gata?asta a fost toata excursia?pacat, credeam ca v-ati distrat :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate