Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

unde mergem vichenduu astaaa ??

asap

Postări Recomandate

Vizitator M715 Kaiser

Re: unde mergem vichenduu astaaa ??

suuuuper poze!!! gata?asta a fost toata excursia?pacat, credeam ca v-ati distrat :P

pozele de mai sus nu au nici o legatura cu iesirea noastra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 124
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator M715 Kaiser

Lasereeee, fusesi "recovery car"? :rsp frate!

@koala .... nu te agita dom'le ...aia care s-au despartit de grup au plecat clar pe impuiat din start... N'auzisi ce zisa ala cu IMS-ul "m-am afundat adanc in padure cu un nissan"! Bre astia n-au avut timp sa faca poze (ca au tras de sufe in blana), sau au facut dar nu

vor sa le arate ... ca se fac de ras (in special aia cu masinile "preparate")! :ha:

@bkr ... intotdeauna cauta sa ramai in raza de actiune a baietilor cu "dunga rosie pe buletin si cu sapca verde" ... desi pare putin deplasat o sa constati un lucru interesant: ei nu te vor lasa niciodata singur in padure sa te lupti cu greutatile vietii ... :ha:

Mda....interesant ce sa zic...din punctul tau de vedere unii pot sa ramana reaqu in creierii muntilor doar ca au iesit "din raza de actiune".

Ce e interesant ca la inceput au fost in "raza"....in fine ...nu mai vreau sa scriu nimic despre asta , cine a fost acolo cunoaste iar pozele sunt convins ca vor venii garla. Reporterul de razboi Light si-a facut din plin datoria.

Light lupta pe alte fronturi my friend.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Puneti si voi niste poze? Am auzit ca ati bagat prin parau...

Nicidecum. Am spalat cauciucucrile si nimic mai mult.

Link spre comentariu

Vizitator B-69-BEM

Puneti si voi niste poze? Am auzit ca ati bagat prin parau...

Nicidecum. Am spalat cauciucucrile si nimic mai mult.

:ha: :ha: :ha: mi-a placut asta "DaddyBan"

Link spre comentariu

"DaddyBan" ? Interesant ... :ha: :ha: :ha:

Ce rost are sa postati in acest topic daca 99,99% din raspunsuri sunt la misto? Cui sa foloseasca treaba asta??? Poate ca sunt eu prea subiectiv, dar cred ca nu ati impresionat pe nimeni prin aceasta atitudine! :)

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

"DaddyBan" ? Interesant ... :ha: :ha: :ha:

Ce rost are sa postati in acest topic daca 99,99% din raspunsuri sunt la misto? Cui sa foloseasca treaba asta??? Poate ca sunt eu prea subiectiv, dar cred ca nu ati impresionat pe nimeni prin aceasta atitudine! :)

lol. Chiar crezi ca depun efort sa impresionez pe careva?

Nu iti mai pierde timpul cu 'noi'. Fugi si fa Glina Club 4x4.

Link spre comentariu

Vizitator RaduSPR

poate ca totusi ar fi trebuit sa vin macar sa fac poze..... nu am mai facut asa ceva de doi ani de zile la o iesire de offroad

Ar fi trebuit... :P

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

poate ca totusi ar fi trebuit sa vin macar sa fac poze..... nu am mai facut asa ceva de doi ani de zile la o iesire de offroad

auzi mah, lasa fotografia ca asta e jobul lui Light. Club Taboo cauta bucatar sau poet pe forumuri in domeniu ,care sa fie vazut bine si sa nu isi ia ban.

Link spre comentariu

acum m-am intors si eu.

marfa iesirea, din pacate pentru unii s-a terminat mult prea devreme.

toyota mea si cu un nissan au continuat aventura adanc in padure cheia - vama buzaului - zizin ,apoi direct peste dealuri, la ochi - tarlugeni - sacele - cheia.

ne-am retras pe inserate, si da, am rupt ceva.

elasticul de la bradutul parfumat....

:ha:

Pentru unii s-a terminat prea devreme fiindca nu v-au mai gasit jos cand v-ati intors de pe drumul care ducea catre Cimitiru' Butii. Ca doar nu plecasem impreuna. Si ce daca unii au mai ramas in urma sa-i ajute pe altii?!

Si am si un mesaj pentru echipa ASAP : RESPECT!!!

Pai nu cred ca e nevoie sa-mi dai un mesaj de genul asta :) asa cred eu ca trebuie sa fie in teren si eu iti multumesc fff mult pentru ajutor

si am uitat..................FILP ....chiar imi pare tare rau pentru usa ta, daca te pot ajuta cu ceva sunt aici .....doar pentru tine.....suna-ma

Link spre comentariu

si pozele astea .....=)) in care eu am crezut ca baietii au pus-o de un gratar pe dealul vecin...................dar nu..ei cica se chinuiau sa puna guma la loc pe janta

arzatoare iesire nu am ce zpune ?!?!?! :1

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

mda. cu ocazia asta am invatat cum NU remontezi o guma.

8L de benzina mai tarziu cum sa DA.

Link spre comentariu

Vizitator Light

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare