khumall Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? @ light stima si respect pt felul in care pozezi :1 jos palaria! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Multumesc, fac si eu ce pot ...cu o sapuniera. voi reveni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? si inca un filmuletz se poate numi '' LA Sanius'' :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? poze poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Faza cu aprinsul rotii am vazut-o intr-un documentar cu masinile din Siberia. S-a urcat pe taloane cand ati aprins-o? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 26, 2009 Partajează Postat Ianuarie 26, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Cum ti-ai indoit portiera? Povesteste-ne! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Cum ti-ai indoit portiera? Povesteste-ne! Dupa plecarea de la cabana Mihaela, ne-am dus intr-o poienita cu ceva urcari-coborari. Ca din pamant au aparut niste bastinasi inarmati cu lopeti si caini care ne-au somat sa ne luam talpasita (la inceput am crezut ca ne-au confundat cu vreun boier si o pun de-o rascoala - ceva similar cu ce s-a intamplat la 1907). In timp ce urcam o panta destul de grea am ramas suspendat. In stanga - un mal de pamant inalt cat masina la vreo 30 de cm de masina. Eu ies afara din masina, las portiera deschisa, ASAP ma trage cu troliul si portiera se indoaie in malul de pamant. Marius a demontat-o imediat si am mers ca un adevarat off-roadist. O alta paguba care am constatat-o acasa - s-a rupt suportul de amortizor stanga-spate. In rest super iesire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Light, felicitari ptr poze ... :1 Sunt DEMENTIALE! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CYO Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? si un filmulet :banana :banana ce nebuni ?!?!? Aici cred ca m-am jucat si eu: [youtube:ic8g27tm] [/youtube:ic8g27tm] [youtube:ic8g27tm] [/youtube:ic8g27tm] Shake N' Bake !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? [Ca din pamant au aparut niste bastinasi inarmati cu lopeti si caini care ne-au somat sa ne luam talpasita (la inceput am crezut ca ne-au confundat cu vreun boier si o pun de-o rascoala - ceva similar cu ce s-a intamplat la 1907). . spre sa nu se intample si la calugareni asta... On: frumoasa iesire, sa va fie de bine ! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Filip, ai avut niste lanturi sau mi s-a parut? Arata altfel decat cele 'normale' (au mai putine bucle) ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? ... toyota mea si cu un nissan au continuat aventura adanc in padure cheia - vama buzaului - zizin ,... Dane pt tine in mod special .. adancurile padurii ... http://img255.imageshack.us/img255/4094/dsc09495qq8.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Filip, ai avut niste lanturi sau mi s-a parut? Arata altfel decat cele 'normale' (au mai putine bucle) ? Am lanturi de Bricostore. Facute de mine, se trec prin janta si peste cauciuc, se leaga la capat cu U-bolt. Am proiectat cate 4 buc/roata, sunt folositoare pe gheata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Daneee, poza asta, daca ma intrebi pe mine ........poza aia e la fel de valoroasa ca masina ta :bravo light esti MAREEEEE !!! :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Daca nu ar fi fost real nu ar fi existat nici poza... ... ...se pare ca adancurile padurii trezesc primitivul din noi... http://img98.imageshack.us/img98/3979/dsc09498yt2.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Foarte tare ieshirea :bravo @Light super poze :1 m-ai lasat cu gura cascata. Maine imi dau demisia de la servici si iau aparatul si il invatz sa zboare de la etajul 8. Ma las de d'astea. :grin: Stai asha ca nu mai am ce manca... lasa demisia... dar aparatul tot zboara Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? :bravo :bravo :bravo Bogdan, ai parte de tot respectul meu. Impecabil. Nu stiu cu ce te ocupi in ziua de zi cu zi, dar daca nu cu foto, ar fi cazul sa te gandesti serios la varianta asta. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Filip, ai avut niste lanturi sau mi s-a parut? Arata altfel decat cele 'normale' (au mai putine bucle) ? Am lanturi de Bricostore. Facute de mine, se trec prin janta si peste cauciuc, se leaga la capat cu U-bolt. Am proiectat cate 4 buc/roata, sunt folositoare pe gheata. Eu zic ca nu trebe lanturi . e suficient sa-i dai jar mai tare. Poti compensa lipsa lanturilor prin : Tehnica si Entuziasm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Filip, ai avut niste lanturi sau mi s-a parut? Arata altfel decat cele 'normale' (au mai putine bucle) ? Am lanturi de Bricostore. Facute de mine, se trec prin janta si peste cauciuc, se leaga la capat cu U-bolt. Am proiectat cate 4 buc/roata, sunt folositoare pe gheata. Eu zic ca nu trebe lanturi . e suficient sa-i dai jar mai tare. Poti compensa lipsa lanturilor prin : Tehnica si Entuziasm Bai nea nu mai invata lumea la prostii....Noi stim ca ai gaura in podea si vrei s-o maschezi cu pedala de acceleratie ca sa nu se vada urat :P dar altii pot sa-si monteze si lanturi... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? @bullbar - ce planuri ai pt weekendu urmator ? (30.31 ian - 1 feb ) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Chiar, exista ceva planuri pentru 31.01- 01.02. Asa, de curiozitate...... Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Chiar, exista ceva planuri pentru 31.01- 01.02. Asa, de curiozitate...... viewtopic.php?f=38&t=6146 deci da.. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: unde mergem vichenduu astaaa ?? Salutare tuturor! S-a intors si fiul ratacitor! In afara de urarile numai de bine pentru anul asta pe care le transmit tuturor, intrebare: In weechend'u asta se iese pe undeva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate