andy68 Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Maniacilor 4x4 : Avand in vedere ca s-a lansat deja o intrebare, imi iau eu sarcina, dificila, sa postez o invitatie directa catre ceilalti membri, in functie de timpul si spatiul vostru, va propun o deplasare in Muntii Buzaului in perioada 17 - 19 august, de vineri (dimineata devreme) pana duminica (seara tarziu). Incerc sa fac rezervare pentru motelul Bozioru. Plecarea haitei ar trebui sa aiba loc pe la ora 6 dimineata iar ajungerea in Bucuresti/civilizatie urbana pe la orele 7 seara duminica. Se doreste a se imbina placutul cu utilul: facem si off dar vizitam, pe indelete si locurile cu elemente rupestre - exista acolo un platou necercetat suficient - poate gasim vreun ciob de oala sau vreo bratara dacica sau ante-dacica si ne da astia la revista . spre gloria lu'4x4. Hai vitejilor sa va vad acuma: avem nevoie de oameni cu statii si conditie fizica bunicica spre buna - deoarece mergem la picior si prin padure acolo unde nu putem razbi. Deplasarea se va face, in principiu, cu minim 2,3 masini de teren (pana unde o fi posibil pentru reducerea timpului), alte masini e preferabil sa nu in afara de 4x4 ca nu e necesar sa le innamoliti si sa ne facem de treaba cu troliile. Pentru amatorii care au ca obiectiv ajungerea la sanu' fameliei duminica o sa organizam o cursa speciala de extractie din zona. termen : 1 saptamana pentru a va exprima (daca veniti au ba) Noutatea este ca vom lua si 4-5 pasageri membrii de pe alt forum - dar nu de 4x4 - detalii primesc cei care isi exprima clar disponibilitatea, nu vreau sa starnesc pasiuni, pentru cei amatori de detalii discutam pe messenger, repet inca o data nick-ul meu : masterkey66 Va multumesc anticipat pentru colaborare ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 eu sint interesat. Citeva detalii ma nemultumesc doar: as prefera sa iau cortul si sa fie cit mai putin mers la picior. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 Se doreste a se imbina placutul cu utilul: facem si off dar vizitam, pe indelete si locurile cu elemente rupestre - exista acolo un platou necercetat suficient - poate gasim vreun ciob de oala sau vreo bratara dacica sau ante-dacica si ne da astia la revista . spre gloria lu'4x4. Ai grija ca cu lejile noastre cioburile de toate felurile apartin statului :P 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Iulie 17, 2007 Partajează Postat Iulie 17, 2007 eu obligat ma bag :dr2 sunt neste zone superbe pe-acolo... imi pare si acum rau ca tura trecuta nu am facut poze la carciuma aia "La nemuritoru " Fratilor...deci era o carciuma numa din piatra, cu oglinzi bagate prin pereti, iar pe mijloc, in loc de bara de striptease...era un lant, probabil din vremea dacilor :grin: belea...patronul (care normal ca semana cu higlander) ne-a omenit cand am oprit, minunandu-se de acareturile noastre si ne-a mai invitat pe la el...ca buda era in constructie :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 18, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2007 la Nemuritorii La Nemuritorii, hah ha ha :ga Avea ala o fatza nene, merita totzi banii iar carciuma ziceai ca e din filme de la Bollywood, tare, tare, merita vazuta. Hai ca o viata avem si pe aia o traim sedentar la Bucale si prinalte orase asfaltate, cu ce ramanem, cu amintirile din asemenea ture si cu pretenarii. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 si noi si noi dar mai subtire cu mersu pe jos :no ca burtile e grele si ne cam tin de la urcusuri si sa -mi las acaretu in padure iar nu prea i-mi vine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 19, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2007 nea Geppe stai linistit pentru cei mai sedentari gasim o ocupatie, plaja volei numa sa stea pe langa statie si sa comunice daca e necesar, nu lasam masina in padure asta poti fi sigur. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2007 cazare Referitor la Cazare am aranjat la pensiunea Runcosu unde am rezervat doar 6 camere la pret de 80 ron/camera. Cu mancarea ne descurcam adica venim cu ea de acasa in punga, cu tot cu gratar. Se poate si cu cortu in acest caz tre sa stiu sa vorbesc pentru campare. Rugamintea este ca daca va razganditi sa ma anuntati cu macar o saptamana inainte sa pot anula rezervarea TKS, ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat August 15, 2007 Autor Partajează Postat August 15, 2007 Plecarea Vineri dimineata orele 9-10 de la Mc Donald Otopeni In caz ca contramandati in ultima clipa va rog anuntati. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate