Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Fratilor, daca ajungeti din intamplare in Bucuresti in sectorul 4 si veniti dinspre Mc Donalds Brancoveanu pe strada Alunisului catre Toporasi (Soseaua Giurgiului) sau invers, GRIJA MARE cand ajungeti ca Alunisului sa se intersecteze cu Soimus!!! slp In intersectia asta, cu toate ca este un ditamai stopu`, in fiecare saptamana au loc doua-trei accidente din cauza vitezei si a neatentiei dar si, dupa cum spun localnicii :grin: datorita faptului ca probabil e blestemata rau intersectia cu pricina. Cei care vin pe Alunisului au prioritate, cei ce vin de pe Soimus au STOP, da` degeaba..., minunati-va cu niste fotografii :uameni Accident 1 - "Incrucisare de punti" Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! "Incrucisare de punti" Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Chiar acum o juma de ora am trecut pe acolo , da nu mai trec .... brrr , doamne fereste. Am si eu o strada in cartier , cea care leaga rondul de la fostul Bingo de Parcul Carol , cel mult la doua luni se infige cate unul intr-un gard sau intr-o casa. Numai din alea urate .... Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! La intersectia respectiva mai se afla: 1 bucata cabina telefonica si 1 bucata cismea. Cismeaua cred ca a sucombat acu vreo 2 ani definitiv iar cabina telefonica eu nu am vazut-o vreodata intreaga (mereu ia alte forme :-) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Cismeaua s-a dus de mult :ha: Cabina aia telefonica reprezinta unul din motivele pentru care au loc accidente, pentru ca "bizonul" se opreste sa dea telefon si lasa masina fix pe strada, vine melteanu` cu viteza, depaseste si buf se loveste de tupeistul care forteaza intersectia :h5 Ultima busitura, acum 6 zile, cel putin din cate stiu eu... Accident 2 - "Gramada cere varf" Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! "Gramada cere varf" Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Nu pot sa cred ... , chiar bizoni , bai frate . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! :ha: :ha: :ha: In primele imagini: "ce, eu nu pot sa sui dacia in pom?" Ala cu aia albastra a vrut si el sa ia curent si nu ii ajungeau cablurile ...iar ala cu aia rosie si-a facut un implant in buze ...dar operatia nu cred ca a reusit ...era ciomu prin zona, deaia cred! :ha: In ultimele imagini: "viol cu pervesiuni!" Cred ca ala cu matizu s-a aplecat ca i-a scapat sapunu pe jos ...iar ala cu peugeotu' i-a bagat-o la gaurica, da era prea inalt, gaurica era prea jos si s-a lasat cu sex oral (nu e ptr ce gaura se potriveste este ptr aia care se nimereste)...iar ala cu dacia viziona pervers scena ...si i sa intarit cardanu' in pantaloni si ofticos ca el sta pe bara, a calcat din reflex acceleratia si a intrat si el pe combinatie ... saracu matiz ... doi handralai pe o "minora" ! :ha: Acu sunt in mare dilema, toata lumea asteapta rezulatatele testului de paternitate ... fi-su ce-o iesi? Un loganel sau vreun scutarash? :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! O sa iasa o MAPEDA :ha: . Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Yonutze, esti de belea frate!!! Am ras citind comentariile tale de ma doare burta si acuma :ha: :ha: :ha: :ha: Hai ca mai pun cateva poze din intersectie, dar de data asta mai soft (asteptam descrieri cu iz erotic :ha: ), nu hardcore ca ce era la "Gramada cere varf" :ha: Oricum, hardcore au fost (dar din pacate nu am poze :sr :sr ) cateva accidente cand s-au rasturnat sau cand au intrat in gardul unuia de la strada si nu numai ca au intrat dar l-au si daramat... :uameni Accident 3 - "KIAr RENAULT? Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Acu' lasand gluma la o parte in centrul intersectiei ar trebui facut un X cu "umflaturi in asfalt" (limitatoare) sau sa puna pur si simplu un semafor ca nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar intampla daca s-ar afla prin preajma niste copilasi! In acest sens trebuie sa fiti mai multi si sa faceti o cerere comuna la primarie... Iar in cazul in care aia nu percuteaza ...puneti mana pe picamere si sexati asfaltul ...sau daca vreti sa fiti mai sadici... puneti mana de la mana si luati 4 semafoare, ptr fiecare colt cate unul si fixati-le pe "rosu"! Iar unu dintre voi sa ia o haina de gabor pe el, basca in cap si sa-si colanteze masina "politia" si sa stea sa dea amenzi "cu plata pe loc" si sa le ia permisele la fraierii care trec pe "rosu" !!!! :ha: Investitia se scoate sunt sigur in cateva ore ...iar din restul faceti niste pasarele si rezolvati astfel problema problema! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! ala cu dacaia rosie pun pariu ca venea de pe soimus ca de acea avea numaru reprzentativ B-00-SOM :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Daaa si lui Ionut trebuie sa-i spunem NEA ?? Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! In acest sens trebuie sa fiti mai multi si sa faceti o cerere comuna la primarie Nu gasesc un emoticon care sa exprime rasul ala care te pufneste cand spune cineva ceva utopic :-P Ca sa fie clar: pe strada Alunisului exista(u) limitatoare de viteza, in stanga si dreapta CASEI UNUIA!!!!! NU la trecerile de pietoni de la strada scolii, nu la intersectia asta. La casa unuia! Semafor nu merita, ca cei care vin de pe cedeaza sunt MULT mai putini! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Daaa si lui Ionut trebuie sa-i spunem NEA ?? E temporara treaba ... In functie de ce vine cand arunca zarurile PoloBoc ... vedem, ii fac buletin de D, BG, MD sau d'asta cu RO ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Vali, super tare, ce inseamna spirit de observatie :grin: chiar ma gandeam daca o sa remarce cineva acest lucru si DA, chiar venea de pe Soimus :h5 Yonutze, lasa comentariile astea serioase slp si mai bine incanta-ne si zi-le tu frumos ca ai talent de povestitor :ha: , daca ai sti tu cate sfori s-au tras pentru ca sa se rezolve o data pentru intotdeauna problemele din intersectia asta, crezi ca oamenii au stat cu mainile`n san? Pur si simplu nu exista vointa..., din partea celor care ar trebui sa rezolve treaba, am senzatia ca si ei se amuza de situatie! Gandeste-te ca intersectia se afla la cel mult 500 metri de sectia 16 Politie :ha: :ha: , pe Alunisului s-au pus spre exemplu "cocoase" d`alea, "umflaturi" deh si ce crezi ca s-a intamplat? Au disparut urgent :P , vorba aia: "N-au oameni bani in tara asta, trebuie sa vanda si ei ceva!" :ha: Asteptam cu interes descrierea accidentului, da` "KIAr RENAULT" Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! @watcher Ce, utopie? :ha: Utopie maxima e cand ai o strada de cacat cu noroiu pana la chiloti, excavezi in doi insi (ca vecinii nu au nevoie si nu au dat bani), bagi 12 bascule (500 de tone) de piatra concasata, iti tragi curent pe cheltuiala proprie din medii cu trafo, aduci teava de gaze de la 500 de m pe cheltuiala ta ca cacatii de la Distrigaz nu se misca, iar la alegeri vine un guster in scopuri electorale ... iti bate in poarta si iti propune sa-l votezi pe nu stiu cine primar ca ti-a facut infrastructura ... Asta da utopie ... si tot utopic mi-a venit o pofta nebuna de vanatoare si eu si vecinu' (cumnatu'), sincronizat, am scos pustile, am bagat cartuse pe teava, si i-am spus sa plece in pla noastra EXTREM DE RAPID de pe pe strada ca ii zburam creierii!!! De atunci nici dracu' nu l-a mai vazut ... Cristi, o asemenea atitudine trebuie sa adoptati si voi sau ma rog cei care stau in zona! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Din 96 pana in 2001 am lucrat intr-o cladire cu vedere directa spre Piata Victoriei. Acolo, era o intersectie unde zilnic se intamplau cel putin 3-4 accidente de felul asta. majoritatea din cauza neatentiei sau neasigurari.. Cand nu aveam ce face, ma uitam pe geam asteptand momentul.. de cele mai multe ori era previzibil care cu care... sau daca ma plictiseam, urmaream pe un monitor exact zona cu pricina.. pt ca se vedea mai aproape. Nu mai zic ca si cumnatul meu a patit-o .. el avand masina parcata.. dar din cauza dinamici unui accident, un panou publicitar a fost impuns de o masina implicata in accident in masina cumnatului... Acum intersectia e semaforizata.. dar a trebuit 10 ani de zile pt a se face asta. PS. daca vreti sa se intervina si sa semaforizeze(daca se poate) sau instaleze, iarasi, limitatoare de viteza.. se poate face. Totul e sa atingeti zonele sensibile ale responsabililor. Si asta se poate face usor. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Tatal meu conduce de 40 de ani, a fost cu masina de nenumarate ori, spre exemplu trasee ca Bucuresti-Palermo, Palermo-Bucuresti (si nu numai) si nu a avut nici un accident pana..., s-a intalnit cu intersectia asta :grin: unde a avut primul accident din viata lui dupa 40 de ani de soferie... Poate Piedone sa faca ceva :ypu :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 22, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Pana ii vine lui Yonutz inspiratia sa ne comenteze "KIAr RENAULT?", hai sa mai vedem cateva poze :grin: Accidentul nr.4 - "Fiat Corsa masii de treaba!" Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Yonutze ma dezamagesti... Chiar asa sa-ti pierzi tu inspiratia si sa lasi un topic asa de interesant fara comentariile tale spumoase cu iz erotic :ha: :ha: :ha: Hai ca o sa mai pun niste poze, :P dar vezi ca tu esti in urma cu comentariile slp Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Nu gasesc un emoticon care sa exprime rasul ala care te pufneste cand spune cineva ceva utopic :-P :happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Cristi frate, devine dubios faptul ca ai prea multe poze cu accidente ...Ma gandesc si eu ... Deja cred ca iesi tiptil din dojo-ul tau in costumul de ninja cu doua sabii in maini si le sari pe capota la saracii soferi... si te vad astia cu masinile si se emotioneaza ... si poc, se troznesc ... ori sta vreo sirena nimfomana si recalcitranta pe deasupra, pe strada ... care din cand in cand mai se combina la un sex zgomotos cu geamul larg deschis ... de zic soferii: trenuuu bah, hai sa trecem pana nu se pune bariera ... si trosc ... Ceva e necurat acolo la voi ... nu se explica cum de ai dracu soferi intotdeauna cauta sa se suie pe garduri, borduri, trafuri de curent, copaci etc ... Ceva e putred acolo, in mod sigur! Ori te-au angajat astia de la NCAP sa pui pioneze pe strada sa se impiedice masinile ...sa vezi care tine mai tare la scandal ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 27, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! E vezi, asta imi place cand incepe sa-ti revina inspiratia :ha: :ha: :bravo Esti super tare frate :P :1 Nah, mai ia de vezi, ca nu mi s-a terminat colectia :happy Accident nr. 5 - "Da-te ba mai incolo cu camionul tau cu tot!" sau cum un Logan impinge cu usa camionul de paine din colt de la "Pascu", deh :h5 Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 10, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Iar a avut loc accident in seara asta, dar nu am avut cum sa ajung sa fac poze... Oricum, am inteles ca masina este incolacita in jurul unui stalp, asa ca sunt sanse mari cred sa fac poze si maine. Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate