Tractozaur Postat Martie 4, 2009 Autor Partajează Postat Martie 4, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Chiar ma miram de ce nu se mai deschide poarta astazi... :ha: Bine ca n-ai facut vreun voodoo sa-mi blochezi chakra-ele :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 13, 2009 Autor Partajează Postat Martie 13, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Manoleeeeee (alpinman) asteptam pozele cu papucul off-road 4x4 reparat!!! :ha: Lansez o provocare cu aceasta ocazie, cei care si-au vazut masinile busite pe acest topic, sa ne trimita poze cu ele si reparate, sa le vedem cum aratau inainte de "machiaj"! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Nah, ca se intampla din nou :grin: Accidentul nr. 9 - Ohhh DA..., SKODA! :grin: Fatuca venea de pe Soimus (atentie ca nu e ea de vina acum, de obicei cei ce vin de pe Soimus sunt de vina ca nu respecta indicatorul ala mare si rosu pe care scrie STOP :ha: ) si cand sa ajunga in intersectia cu Alunisului, deodata ii apare din stanga de pe Alunisului unu` cu un scuter care a ocolit o groapa din intersectie si in loc sa mai intre pe banda lui, s-a dus catre fata care... :ha: incepatoare fiind :grin: s-a speriat si a tras de volan si de bine ce a tras s-a infipt direct intr-un stalp cu frumoasa ei Skoda! :P Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 13, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Siiiii, acuuuum..., STALPU` si SKODA! :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Cu cinism remarc ca nu a avut centura ...nu au sarit arbagurile! :ha: Asta e prima reactie a incepatorilor: in loc sa franeze trag de volan si o calca! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Airbagurile nu sar la viteza mica ... daca fata era incepatoare cred ca mergea incet, a accelerat doar cand trebuia sa puna frana :grin: Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! La cum a lovit masina cred ca a avut 50km/h+ ... :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 14, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Yonutz are dreptate :banana Nu aveau centurile puse nici ea si nici tatal ei care era in dreapta... Ea s-a tinut tare de volan, dar tacsu` era cat pe ce sa iasa prin parbriz, a fost destul de grav ca l-a luat salvarea si dupa cum ati vazut a venit si Politia Criminalistica pentru cercetari :roll: Viteza...? Incepatoarea avea undeva la 30-40 km/ora (din auzite :wink: ) si probabil cand s-a speriat si a accelerat... :hw Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Daca ea isi strica machiajul dand cu capul in volan era ok ...pe mana ei si-o lua! Dar cu pasagerul din dreapta, ce sa zic ...e discutabil! Indiscutabil nu au avut centuri, masina aia avand 10 airbaguri si la un asemenea impact daca ar fi avut centura nu s-ar fi impus venirea politiei criminaliste! Si nu s-ar fi lasat cu spitalizare! Probabil ca o se lase cu ridicare sau anulare (daca avea permis de mai putin de 3 luni) de permis si cu un mic dosar penal ptr vatamare corporala! Dar asa sunt unii mai inconstineti. Intotdeauna este mai usor sa previi! Aviz celor care circula fara centura! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Accidentul nr. 10 - OooPELeu meu! :ang2 Nah ca azi se intampla din nou... Baietii cu Opelu` mergeau pe drumul cu prioritate (adica Alunisului :grin: ) si deodata i-a taiat fata UNU` (baietii din Opel nici macar nu-si mai amintesc marca masinii, daramite numarul de inmatriculare a celui care le-a taiat fatza...) si care dupa spusele celor din Opel, dupa ce ca practic nu a respectat semnul ala mare de pe Soimus pe care scrie mare STOP, le-a mai aratat si degetul :fg1 :fk , ca doar nu era suficient faptul ca le-a taiat fata si drept urmare cei cu Opelu` s-au infipt intr-un mare copac de pe Alunisului care s-a soldat cu avarierea destul de grava a masinii, dar si cu avarierea destul de "sangeroasa" a celor din interior (cu tot cu airbag-uri deschise...), dar care una peste alta au "scapat" ca prin "urechile acului"! Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Ca sa vedeti ca si airbag-ul "musca"... :bravo echipei de la SMURD care au fost primii la fata locului si au actionat ca de obicei cu profesionalism, dar impreuna cu Politia s-au lovit de o dilema..., cum sa mute masina din mijlocul strazii, ca nu prea era chip sa fie data la o parte doar impinsa...? Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Si cum TRACTOZURU` LA NEVOIE SE CUNOASTE :grin: :ypu , m-am oferit sa le dau o mana de ajutor :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! ........din seria TRACTOZAURUL - Bunul Samaritean........ :h5 .......dupa ce ca era demolat OPELUL ai mai tras si tu de el... :ha: :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Si dupa ce am tras masina de langa copac, am inceput sa o trag si cat mai aproape de trotuar, folosind varianta "Sufa cu camelii, pardon, scripete"... :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! GOGANASU`, era atat de "infranata" masina, incat a miscat un pic din loc si ditamai namila de Tractozaur de 2,5 tone...!!! Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi pas Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Tractozaure...vorba lui GOGANU,cred ca se uitau cei din Opel la ce combinatii faci si...ce si-or fi spus : "Bai nene,accidentul ca accidentul,dar daca ne-o mai f..e asta mult inainte si inapoi...o face praf de tot... " :ha: :ha: :ha: gabi pas Y60 - for ever ..................... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 17, 2009 Autor Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Pt. gabi pas Gabi, nici pe departe :grin: tatal proprietarului a fost mai mult decat multumit de ajutor..., dar uita-te atent la prima fotografie la fata agentilor de la rutiera care erau mai mult decat fascinati de toate manevrele de troliere... :happy In incheiere vreau sa precizez urmatoarele: - habar n-am cand mi-a facut nevasta-mea pozele, eram prea prins cu troliatu`... :grin: , daca ma ducea mintea slp :ha: faceam si un filmuletz, dar pur si simplu nu m-am mai gandit la atatea detalii! - am facut-o voluntar, drept pentru care to`arasii agenti mi-au multumit de nenumarate ori, rugandu-i si eu la randul meu ca daca mai opresc in trafic astfel de masini-animale :grin: de off-road sa fie un pic mai indulgenti cu cei care au o pasiune din a-si prepara o masina "un pic in afara standardelor din carte" :grin: si sa inteleaga ca nu suntem doar niste "monstrii" :wink: cu roti mari, troliu si bullbar diferite de majoritatea a ceea ce considera ei "masini de teren" :wink: , si ca NOI, cei din miscarea off-road, putem oricand sa fim de ajutor ca voluntari in situatii limita si atunci cand este nevoie de NOI... :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! :1 ce ai facut tu acum, am facut si eu saptamana trecuta la Jilava sub pasaj...era un accident si blocase 2 benzi de circulatie...asa ca m-am oferit sa-i ajut....oaaauuu ce fascinati erau politistii...mi-au multumit de nenumarate ori...pacat ca nu am facut si poze :P KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 18, 2009 Autor Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! La fel s-ar fi intamplat si la mine cu pozele Vali, daca nu ar fi fost nevasta-mea pe faza... :grin: Iti dai seama ca nu m-am mai gandit la aceste mici detalii :wink: :ha: ... Ai vazut mirarea, incantarea, intr-un cuvant fatza politistilor? :ha: :ha: Hai ma ca sunt si ei oameni... :uameni :happy Eu de acum incolo umblu cu pozele cu ei in buzunar :wink: si cand or sa ma mai intrebe la un "control de rutina" :grin: de ce am bullbaru` asa mare si de ce rotile nu corespund cu cele din talon (nici nu au cum ca in talon nu am trecute decat 205/16... :ha: , auzi 205/16... :happy , pe Tractozaur... :ha: :ha: :ha: , ca nu i-o sta bine cu 35-urile din dotare :ypu ), atunci o sa le raspund CA CA sa ajut politisti "la ananghie"... :p :P :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Mai 18, 2009 Partajează Postat Mai 18, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Tot respectul pentru fapta buna :1 (eu neavind troliu le-am legat dupa mine si am cuplat pe mic si 4x4 si le-am scos de peste garduri si santuri pentru a le aduce linga platforma) Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! E o vb. "Tractozaurul la nevoie se cunoaste!" :ha: Ia zi Cristi, ai inregistrat-o la OSIM? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Hehehe, Yonutz-ule, poate iti iese o scamatorie si modifici titlul topicului in "Tractozaurul de veghe in interesctia Alunisului cu Soimus" (vezi paralela cu "De veghe in lanul de secara" de J. D. Salinger). Se potriveste de minune!!! Tractozaure, :1 ai dat dovada inca odata (de parca mai era nevoie) ca prin vene iti curge singe de offroadist :bravo I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 20, 2009 Partajează Postat Mai 20, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Daca Tractojaques Cousteau e de acord, modific! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Mai 23, 2009 Autor Partajează Postat Mai 23, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! E o vb. "Tractozaurul la nevoie se cunoaste!" :ha: Ia zi Cristi, ai inregistrat-o la OSIM? :ha: Yonutze, n-am inregistrat-o frate, dar e deja trade mark! :ha: Si se aproba "pozitiv" :ha: cand revi din Germanika, schimba-i titlul cum ti-a sugerat srevni! :ha: :banana :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 26, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2010 Re: Tractozauru` de veghe-n intersectia Alunisului cu Soimus! Si nah, ca se intampla din nou... :uameni Cu tot cu indicator de STOP :ig:cn:av El, cu un frumos SUV, VW Touareg cu numere de Neamt, nu vede semnu` si forteaza intersectia..., Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate