Yonutz Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Accident nr 5: "Te-am prins cand m-ai pupat la portofel si te-am luat de subtiori!" :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Asta Yonutze asteptam, comentarii de genul asta :ha: la Accidentul nr.5 :ha: Si acum ceva proaspat care s-a intamplat ca acum vreo ora... :P Accidentul nr. 6 - " Ford la Ford si-o trage!" :bx Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Dupa care l-am chemat pe coechipierul meu, Marele Alb (uitati-va ce fata zglobie are :ha: ) sa faca si el un ban, sa intretina echipa :grin: Yonutze, asteptam comentariile spumoase :ang3 :) Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! pai aveti drogherie acolo domnu', nu e clar ce se petrece? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Ai vazut? Cine are drogherie in colt,sa-si cumpere repede platforma :ha: :ha: :ha: Ce frecventa si cita corectitudine domnule.....in medie cam un accident pe zi,nu?De miine toti forumistii cu platforma stau prin rotatie cite o zi la pleasca din intersectia Tractozaurului...... :grin: :grin: ca se busesc multi si sa ajunga la toti :banana :banana :banana Ce dreak frate cum pot unii sa mearga si sa se zgiiasca prin parbriz fara sa vada semnele de circulatie? Incredibil..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Aceste poze sunt din viitor , asa ca de abia la anu prin decembrie trebuie sa ne punem cu platformele pe acolo , la ciupeala .... :ha: :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! da da da! e o nebunie tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Fratilor, exact la asta ma gandeam si eu astazi cand faceam pozele... :grin: De ce reaku nu-mi cumpar si eu o platforma, ca utilaje care sa o traga am, stau destul de aproape de locul cu pricina... :ha: :ha: Ah si ca fapt divers, fara mistouri :grin: , cu exact o ora inainte de acest accident, cineva de pe strada mi-a spus ca mai avusese loc un alt accident :uameni :pr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! :ha: :ha: :ha: gluma,gluma dar cred ca am dreptate.... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! @tractozaur ..."Inchiriez platforma!" trebuie sa vii sa o iei din Popesti daca vrei sa te apuci de plimbat dricu cu mortaciuni! Cat despre accidentul cu nr 6: Mondeo era in transit (transa), Trasitul i-a dat faruri "hai bah, treci!" dupa care a vazut ca Mondeo dormea pe el ...si a zis "las' ca trec eu atunci, du-te dracu de chior!" Iar atunci, brusc, din starea de amorteala, Mondeo s-a trezit si a zis "nici d-al dracu nu te las bah, cine mata te crezi sa-mi dai mie faruri!" si scaaartz ... si zdrang i-a dat un cap in gura la transit de i-a spart arcada ... :ha: :ha: Cu un ultim efort, cu fata plina de cioburi, amenintat de arbitru, "Obama Offroadruner" care il numara 1,2,3,8,9...ranjind in intersectie, cu degetul mare orientat in jos si cu asistenta care urla in cor: kill, kill, kill!!! Transitul i-a dat un genunchi in piept lui Mondeo de i-au sarit ochelarii, si-a inghitit limba si i-au sarit mucii pe garduri! Gata, e terminat, e KO! The winner is ... si apare Marele Alb cu un trabuc fumegand in coltu gurii si cu un iz serios ii zice lu' asta cu Mondeo: varule io lucrez numai pe euro, tarifele sunt in geam! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 13, 2009 Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! da da da grav :pr tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Yonutze, frate, esti zbanghiu rau de tot :ha: :ha: :ha: , iar am ras de m-a durut burta :ha: :ha: :ha: Asta da comentariu super tare, ma bucur ca ti-a revenit inspiratia :bravo Apropo, ala cu Mondeo chiar purta ochelari si parea ca nu vede foarte bine la distanta :ha: :ha: :ha: si exact asta facea: ASTEPTA LA STOP si pe urma a fortat intersectia :P Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 20, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Uite asa a trecut o saptamana si se intampla din nou :P Isi parcase omu` masina in dreptul la cabina aia telefonica din intersectie, care va spuneam ca e cam suie (prieteni stiu de ce! :ha: ) si zdrandg, vine unu` si o rascheteaza original, un mic polish deh :ha: gratis din partea aluia care si-a vazut natural de drum. Yonutze, baga tata! :ha: :ha: :ha: Accidentul nr. 7 - "Cliol cu autor necunoscut" :ha: Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 22, 2009 Partajează Postat Februarie 22, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Mi-o luat mama un clio Culoare: rosu lolo L-am lasat pe trotorash L-a lovit un tractorash Polisandu-i o aripa Cat eram eu la o tipa Tractoristu' suparat Pe oglinda s-a urcat Si-o usa a strambat Niciodata nu m-a prins Nu-i placea sa fie-nvins Si-a f-tut si el ceva A gasit masina mea! Cu bullbaru-n functiune Mi-a dat-o pe-o portiune De mi-a luat vopseaua toata Si mi-a intepat si-o roata! Morala: Tipa era nevasta-sa Si era amanta mea! :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! SA STI CA E BUNA ASTA ,ASA AM PATIT SI EU . OARE PRIN DRISTOR L-ATI VARUT PE TRACTOZAURU ,AM SI EU O AVARIE LATERAL STANGA PE DUBITA PE MARGINEA STRAZII. CU AUTOR NE CUNOSCUT ! :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 23, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! GPScule, nu mai scrie cu Caps Lock ca se interpreteaza ca TIPI LA NOI!!! :grin: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 23, 2009 Partajează Postat Februarie 23, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! SA STI CA E BUNA ASTA ,ASA AM PATIT SI EU . OARE PRIN DRISTOR L-ATI VARUT PE TRACTOZAURU ,AM SI EU O AVARIE LATERAL STANGA PE DUBITA PE MARGINEA STRAZII. CU AUTOR NE CUNOSCUT ! :h5 Eu cred c-ai fost la Mama Omida la ghecit si nu ai platit-o corespunzator si a trimis copii sa-si ascuta lunceacurile pe masina ta! :ha: PS - Da, nu mai scrie cu Caps Lock ...asta in limbaj forumistic se traduce ca tipi la noi! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Duminica la pranz am fost protagonistul unei tamponari din respectiva intersectie, unde nu am dat prioritate unui logan si.....Cu poze am inteles ca vine Cristi. (eram cu papucul). Sa auzim de bine. MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 (editat) Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Am revenit cu un nou accident (vad ca alpinman mi-a luat-o un pic inainte cu anuntul :grin: ) Dupa cum spunea si alpinman, duminica a avut loc incidentul (mai multe detalii picante poate ne da alpinman himself :h5 ) si iata in continuare si pozele (daca acest lucru i s-a putut intampla unui obisnuit al locului, va dati seama ca un neavenit este victima sigura in aceasta zona crepusculara? :ha: ) Accidentul nr. 8 "Papucul GoLan" Editat August 5, 2011 de Tractozaur Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Martie 2, 2009 Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! BEER ON BOARD? Asta e raspunsul? :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 2, 2009 Autor Partajează Postat Martie 2, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Eu stiu..., :wink: nu vreau sa mai fac speculatii, ca odata ma trezesc cu aia foarte sensibili pe cap :P Alpinmane, cred ca te-au ajuns "blestemele" stim noi cui... :ha: :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! Beer on bord nu a fost dar, neatentie si vizibilitate redusa da. :be MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Martie 3, 2009 Autor Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! De unde oameni buni, eu cred ca nu a fost nici un Logan, n-am vazut nici o alta masina la locul faptei, ce cred de fapt :grin: este ca alpinman a intrat cu Mitsu lui rosu si frumos singur in papucul lui 4x4 (ati vazut ca avea urme rosi pe el :ha: ), probabil ca se saturase de el sau vroia sa fie in centrul atentiei pe acest topic :ha: :ha: :ha: :happy Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sectorul 4! hihi, vestitul papuc offroad! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alpinman Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Feriti-va de intersectia Alunisului cu Soimus in sect 4! Cristi maine nu mai iesi din curte , ti-am legat portile. :ha: :ha: :banana MItubishi Pajero V6 3OOO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate