Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

``a trip to the moon``

Vali alias Babu

Postări Recomandate

Poate este cunoscut printre voi acest om,eu personal am toata admiratia pentru el, dupa ce am vazut la unul din posturile tv o emisiune despre acest om... am cautat pe net si am gasit si am citit...poate vreti si aveti rabdare sa cititi....

nu stiu daca e ok ca am postat aici dar..... titlul, imaginile si povestirea m-au fascinat si m-au facut sa postez :h5

http://www.postcardsfromplanetearth.com/wordpress/

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ``a trip to the moon``

slab motor.din prima poza de cand am vazut motorul banuiam ca o sa i se strice.dar ADEVARAT BARBAT!!!m-as fi dus si eu cu el,daca nu as fi fost insurat si cu copil acasa.acum 15 ani,ma urcam pe o rabla de motor si plecam prin tara,fara bani,fara o cheie sau o surubelnita la mine,si ajungeam si acasa fara nici o problema.alti prieteni isi luau cu ei cam 1 sac de piese,cilindru,chiulasa,supape,cardan sau lant,isi umpleau motorul sau atasul de piese,si li se strica intr-una.eu nu imi luam nimic,nici o camera,si nu am facut nici o pana niciodata(cu cauciucuri LEBENITA!).ba fra,se duce viata asta dracu'si ne ducem si ni ca cacatii in buda.asta e.eu mai sper totusi la vreo cativa ani frumosi,sper sa mi-i dea Dumnezeu.sa-l vad macar pe fiu-meu mare.ceaules.

Link spre comentariu

Re: ``a trip to the moon``

bravo lui. Jos palaria.

Si eu sunt de parearea lui Adamu - ar fi trebuit sa isi aleaga alt motor. E pacat sa compromiti o asa aventura pentru 1-2000 Euro. KTM LC4 400 e o motocicleta f rara chiar si in Europa. ca sa nu mai vorbim de Asia sau America.

daca vreti sa mai vedeti alti trazniti care baga mii de km pe 2 roti chek this out www.horizonsunlimited.com

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare