Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Un soft la Malul Marii

rotty

Postări Recomandate

Ma aflam pe malil marii (in Constanta) in vizita la niste prietineni si am tras cu ochiul pe forum si cand am vazut ce de intalniri sunt am zis sa scoatem si noi acareturile la o plimbare soft prin zona.

Chiar daca am fost si prin cheile Dobrogei nu am apucat sa facem poze prin zona.

Am vazut si o pestera "Pestera cu Lilieci" oricum nu pe toata ca am plecat ca de plimbare vorba aia. Asa ca am zis ca o sa mai fie si alte ocazii.

Pana la urma am ajuns pe grindul Chituc pana unde se varsa lacul Sinoe in Mare (sau invers).

Uite si niscavai poze.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Un soft la Malul Marii

Vremea a fost excelenta soare frumos cam 16 grade.

Lacul era plin de scufundaci. Am trecut la un moment dat pe langa mai multi si s-au cam speriat a fost o imagine de 1000 de puncte ce imi pare rau e ca nevasta-mea (copilotul) nu era cu aparatul sa o imortalizeze.

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare