rotty Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Ma aflam pe malil marii (in Constanta) in vizita la niste prietineni si am tras cu ochiul pe forum si cand am vazut ce de intalniri sunt am zis sa scoatem si noi acareturile la o plimbare soft prin zona. Chiar daca am fost si prin cheile Dobrogei nu am apucat sa facem poze prin zona. Am vazut si o pestera "Pestera cu Lilieci" oricum nu pe toata ca am plecat ca de plimbare vorba aia. Asa ca am zis ca o sa mai fie si alte ocazii. Pana la urma am ajuns pe grindul Chituc pana unde se varsa lacul Sinoe in Mare (sau invers). Uite si niscavai poze. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Un soft la Malul Marii :1 Da cred ca mai aveati putin si faceati si plaja la cat de cald a fost. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 25, 2009 Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Un soft la Malul Marii Cum stateau aia micii in gasca acolo atrarnati si complotau ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rotty Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2009 Re: Un soft la Malul Marii Vremea a fost excelenta soare frumos cam 16 grade. Lacul era plin de scufundaci. Am trecut la un moment dat pe langa mai multi si s-au cam speriat a fost o imagine de 1000 de puncte ce imi pare rau e ca nevasta-mea (copilotul) nu era cu aparatul sa o imortalizeze. You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep. Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate