Vizitator mishawrc Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 SALUTARI TUTUROR,MA NUMESC MISHU SUNT DIN TARGU-JIU, AM 35 DE ANI SI INCEPAND DE ANUL TRECUT MI-AM DESCOPERIT O NOUA PASIUNE... :ypu OFF-ROADUL.PANA ACUM AM MERS LA RALIURI SI VITEZA IN COASTA SI NU CREDEAM NICIODATA CA VOI INCEPE SA UMBLU PE MUNTI PRIN NOROAIE SI ALTE CELE,DAR MULTUMITA PRIETENILOR MEI AM AJUNS SA-MI DESCOPAR O NOUA PASIUNE PT MASINI.SI NU ORICE FEL DE MASINI,CI CELE MARI.SUNT INCA LA INCEPUT DAR STIU SIGUR CA VOI CONTINUA PE ACEST DRUM.SPER SA GASESC PE ACEST FORUM CAM TOT CE MA INTERESEAZA PT A-MI PREPARA MASINA CAT MAI BINE.APROPOS DE MASINA...ESTE UN NISSAN PATROL 3,3L DIESEL FARA PREA MARI MODIFICARI INCA.CAM ATAT DEOCAMDATA.SALUTARI INCA O DATA SI LA MAI MULTE NOROAIE... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Bun venit :W fain patrolachele :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Gasesti garantat tot ce vrei . Forumul are o arhiva senzationala , numai sa ai timp si rabdare sa cauti. :W :cl :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 27, 2009 Partajează Postat Ianuarie 27, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W ,avem acelasi fel de autobuz,deci apeleaza cu incredere..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :hi Super masina!!! Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Salutare si bine ai venit PANA ACUM AM MERS LA RALIURI SI VITEZA IN COASTA In calitate de participant sau spectator ? Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W gasesti cam tot ce vrei pe aici,cauta cu rabdare. :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
onix14 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlouk Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :hi Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudordodo Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Hai noroi si la mai mare....bine ai venit! sigur ai sa gasesti ce informatie vrei p-aci. Spor la treaba! P.S. nu mai scrie MARE ......se intelege ca tipi la noi si nu e cazul. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel66 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :cl Misulica sper sa ti mearga masinuta asa cum a mers duminica,cica Paul e meritul lui ,el te a invatat of la mai multe noroaie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W in :cl Sa o stapanesti sanatos :hi :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :h5 :W in :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ALF-DMAX Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :W Open mind for a diferent view.... and nothing else matters Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W OMULE :W Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :tr :W U Ma tot intrebam de ce TIPI la noi? :ha: Am inteles pe urma..., din entuziasm ca ti-ai descoperit o noua pasiune :ypu Daca scrii folosind Caps Lock, se interpreteaza ca si cum ai tipa la noi, slp si ca vrei razboi :F :ha: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Bine ai venit :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mishawrc Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Salutare si bine ai venit PANA ACUM AM MERS LA RALIURI SI VITEZA IN COASTA In calitate de participant sau spectator ? In calitate de pilot am mers la inceput la raliuri dar datorita bugetului redus am ales viteza in coasta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mishawrc Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Hai noroi si la mai mare....bine ai venit! sigur ai sa gasesti ce informatie vrei p-aci. Spor la treaba! P.S. nu mai scrie MARE ......se intelege ca tipi la noi si nu e cazul. Scuze pt scrisul mare,nu am citi bine regulamentul forumului dar acum am inteles.Inca o data scuze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator mishawrc Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :cl Misulica sper sa ti mearga masinuta asa cum a mers duminica,cica Paul e meritul lui ,el te a invatat of la mai multe noroaie! Paul sau nu Paul ,important este ca suntem noi toti impreuna si cred ca avem multe de invatat unii de la altii.Si masina te asigur ca o sa mearga mult mai bine ca duminica....bineinteles atunci cand voi lua cauciucurile alea de la tine si vom mai face si alte up-grade-uri la ea.....mi s-a pus pata rau de tot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate