Vizitator mishawrc Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :tr :W U Ma tot intrebam de ce TIPI la noi? :ha: Am inteles pe urma..., din entuziasm ca ti-ai descoperit o noua pasiune :ypu Daca scrii folosind Caps Lock, se interpreteaza ca si cum ai tipa la noi, slp si ca vrei razboi :F :ha: :ha: Scuze nu am citi regulamentul forumului.Promit sa nu ma tip la voi. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIPER Postat Ianuarie 28, 2009 Partajează Postat Ianuarie 28, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :cl OFF ROAD: Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS, 2007 :fh :cort ON ROAD: Renault Megane 1,5 dCi 2007 :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. Salutare :W ,si eu am luat :P citeva lanceput ca am strigat (TARE),ups toate au un inceput... mult noroi... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
john.helot Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU. :W :cl Toyota LandCruiser120 kamikaze offroad team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate