Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU.

Vizitator mishawrc

Postări Recomandate

Vizitator mishawrc
SALUTARI TUTUROR,MA NUMESC MISHU SUNT DIN TARGU-JIU, AM 35 DE ANI SI INCEPAND DE ANUL TRECUT MI-AM DESCOPERIT O NOUA PASIUNE... :ypu OFF-ROADUL.PANA ACUM AM MERS LA RALIURI SI VITEZA IN COASTA SI NU CREDEAM NICIODATA CA VOI INCEPE SA UMBLU PE MUNTI PRIN NOROAIE SI ALTE CELE,DAR MULTUMITA PRIETENILOR MEI AM AJUNS SA-MI DESCOPAR O NOUA PASIUNE PT MASINI.SI NU ORICE FEL DE MASINI,CI CELE MARI.SUNT INCA LA INCEPUT DAR STIU SIGUR CA VOI CONTINUA PE ACEST DRUM.SPER SA GASESC PE ACEST FORUM CAM TOT CE MA INTERESEAZA PT A-MI PREPARA MASINA CAT MAI BINE.APROPOS DE MASINA...ESTE UN NISSAN PATROL 3,3L DIESEL FARA PREA MARI MODIFICARI INCA.CAM ATAT DEOCAMDATA.SALUTARI INCA O DATA SI LA MAI MULTE NOROAIE...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: NE-AU APUCAT NEBUNIILE LA TARGU-JIU.

:W ,avem acelasi fel de autobuz,deci apeleaza cu incredere.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Hai noroi si la mai mare....bine ai venit!

sigur ai sa gasesti ce informatie vrei p-aci.

Spor la treaba!

P.S. nu mai scrie MARE ......se intelege ca tipi la noi si nu e cazul.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

:tr :W U

Ma tot intrebam de ce TIPI la noi? :ha: Am inteles pe urma..., din entuziasm ca ti-ai descoperit o noua pasiune :ypu

Daca scrii folosind Caps Lock, se interpreteaza ca si cum ai tipa la noi, slp si ca vrei razboi :F :ha: :ha:

Link spre comentariu

Vizitator mishawrc

Salutare si bine ai venit

PANA ACUM AM MERS LA RALIURI SI VITEZA IN COASTA

In calitate de participant sau spectator ?

In calitate de pilot am mers la inceput la raliuri dar datorita bugetului redus am ales viteza in coasta.

Link spre comentariu

Vizitator mishawrc

Hai noroi si la mai mare....bine ai venit!

sigur ai sa gasesti ce informatie vrei p-aci.

Spor la treaba!

P.S. nu mai scrie MARE ......se intelege ca tipi la noi si nu e cazul.

Scuze pt scrisul mare,nu am citi bine regulamentul forumului dar acum am inteles.Inca o data scuze

Link spre comentariu

Vizitator mishawrc

:W :cl Misulica sper sa ti mearga masinuta asa cum a mers duminica,cica Paul e meritul lui ,el te a invatat of

la mai multe noroaie!

Paul sau nu Paul ,important este ca suntem noi toti impreuna si cred ca avem multe de invatat unii de la altii.Si masina te asigur ca o sa mearga mult mai bine ca duminica....bineinteles atunci cand voi lua cauciucurile alea de la tine si vom mai face si alte up-grade-uri la ea.....mi s-a pus pata rau de tot.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare