Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutii pentru tot felul

Farfarello

Postări Recomandate

Salut.

Am tot cautat pe site dar nu am gasit. Daca e pe undeva scuze.

As avea nevoie de o cutie suficient de mare, preferabil metalica (aluminiu) care sa se poata si uncuia/asigura pe care vreau sa o fixez pe podeaua masinii in spate si in care sa tin toate acareturile: scule, sufe, .... etc.

Unde as putea sa agsesc asa ceva, de calitate?

Multam.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Cutii pentru tot felul

Eu le-am vazut pe cele de la hornbach..

Putin cam subtiri..

Daca tot te duci in germania.. poate gasesti de la army surplus ceva sh..

Eu am vazut ceva chiar si in magazinele de pe la noi,.. dar ce sens mai are comisioanele si preturile de la noi cand poti lua de la sursa. Mai ales ca poti alege dimensiunile.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Tabla striata de aluminiu, doua balamele, un sistem de inchidere cu lacat,

Mergi la un atelier care are aphcant, formezi laturile si capacul, le asamblezi intre ele cu popnituri, o fixezi bine in podea cu 4 sau 8 suroabe si ai cea mai tare si mai safe cutie din istoria offroadului! :h5

Din experienta proprie o astfel de cutie, medie ca dimensiuni nu costa mai mult de 150 euro (manopera, materiale si bauta dupa aia sa o uzi)!

Sau mai simplu ... te duci intr-un parc de dezmembrari camioane si iei o "cutie de scule" e pe un captractor sau semiremorca! Modifici doar sistemul de prindere ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cele mai tari cutii de plastic sunt de departe cele de la PELI CASES. Probate de mine. Te poti scufunda cu ele (au supapa de egalizare presiune, chedere si incuietori etanse). Garantie neconditionata. Exemplu: am fost la o filmare iarna trecuta la Pestera - NIKE stie :x :h5 , mi-a cazut o asemenea geanta in care era echipament de 3500 eur din masina in mers :ha: ,in lac dupa ce aparcurs aprox 30m la vale si doar cutia a avut cateva zgarieturi minore. Aceste case-uri sunt certificate de armata americana si NATO. Cand comanzi sa ceri sa ti le aduca cu buretele din interior. http://www.peli.com reprezentanta Romania firma Sprinter2000 Brasov. Ai PM.

Navara sau Rubicon? Asta e intrebarea?
Link spre comentariu

Hornbach-Brasov.....se deschide cat de curand :grin:

Dom' Marius , nu te bucura prea tare , ca au niste preturi de dai pe spate , nu la toate produsele , desigur , dar la marea majoritate. :h5

Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp.
Link spre comentariu

posibil...eu cutiile si cutiutele mi le fac la un amic de-al meu care produce case-uri ptr marea majoritate a show bizz-ului de pe la noi.... :grin:

aveam in proiect ceva fain ptr Patrol...dar daca Patrolul s-a dus.....in Samurai nu incapea :ha:

Link spre comentariu

Frumos lucrat. Si eu as vrea sa imi fac o cutie de genul asta, dar cu sertare, ca sa pot avea acces si cand am bagaje puse peste cutie. In schimb cu sertare inseamna mai mult lemni, deci mai multa greutate, plus mai mult de lucru.

Link spre comentariu

Deja simt si eu nevoia de una bucata cutie ... Ieri mi-a zbarnait un ochete pe langa urechi care s-a oprit fix sub pedala de acceleratie in timp ce goneam nebuneste pe langa A2 si am sarit un damb cu masina in aer! In fata ditai santu de irigatie! Se vede treaba ca cineva acolo sus inca ma mai iubeste! :ha: O sa dau o tura prin hornbach dar cred ca tot pe cutia de tabla striata o sa merg! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vizitator koala

De mult studiez aspectul acesta ... si pe mine ma enerveaza toate "troacele" pe care le car in spate ... eu le-am pus in 2 ladite de plastic, legate bine intre ele ... solutia e eficienta, da' arata ca 'reaku, e o tiganie ingrozitoare ...

Later edit : ... cam asa ceva m-ar coafa pe mine ... pozele sunt luate de pe forumul australian http://www.patrol4x4.com/forum/

Link spre comentariu

Da, asa ceva as fi vrut sa-mi fac si eu, dar ceva mai mic evident. Zic as fi vrut, pt ca e mult de munca si mi-e cam lene si frig pe vremea asta (desi am garaj), iar sa dau banii pe unul de firma gata facut....mai bine imi pun blocant pe fata ca tot cam atat face.

Link spre comentariu

Eu cred ca incerc......am idee de ce se vede in poze acolo,materiale gasesc,scule am......ceva timp i-mi mai doresc......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Intrebare,accesul la compartimente se face si pe sus ?(fara usi deschise , etc) ?

Lateralele se pot deschide din masina (pt. tot felul de chestii uzuale). Cele doua sertare, doar daca deschizi usile. "Urechile" alea ce se vad in poza, sunt puse ca sa pot ancora de ele eventualele bagaje mai grele (ca sa nu plece tai tai prin geamuri).

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Bravo Srevni,

Lucrare frumoasa la care trebuie sa ma inham si eu , prima fotografie imi e tare familiara!

Intrebare,accesul la compartimente se face si pe sus ?(fara usi deschise , etc) ?

BRAVO BRAVO BRAVO

o lucratura frumoasa

am aceeasi intrebare de mai sus a colegului bonco, intrucat daca esti sprijinit pe un copac cu usa din spate si telecomanda de la troliu sau sufa e in cutie.... ai cam inbulinat-o

a doua intrebare e legata de sinele folosite la sertare

de care sunt si cat sunt de rezistente, si mai ales..de unde sunt procurate???

multumesc

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Pai, daca e de mers la greu, ce e de prima urgenta (sufe, ocheti, telecomanda troliu etc.) incap in sectiunile alea laterale, si eventual ce e acolo pui in sertare.

Sine ... cele mai lungi le-am gasit de 60cm, insa nu le-am mai montat. Mi-am dat seama ca oricum le-as monta, nu am cursa mai mare de 60cm, in timp ce sertarele au 1,2m (practic puteam sa le scot doar jumatate. Am descoperit ca aluneca foarte bine fundul sertarului pe fundul cutiei (le-am facut din OSB), asa ca nu am mai avut nevoie de sine.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare