FELDGRAU BRONC Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Aha, acum am vazut ca ai scos bancheta spate, asta n-am cum sa o fac ; am si cate 4 participanti la "plimbare" ,eu tot incerc sa scot un pat acceptabil , in conditiile in care am 1,90 ! , dar al naibii patrol se incapataneaza sa ramana mic ! Accesul "pe sus e un must ; cele mai de caca situatii le-am provocat "la o tura usoara , in at-uri si haine de oras ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Da, am renuntat la fotoliile din spate. In functie de surprizele ce ni se pregatesc cu impozitele, ma gindesc serios sa-l trec autoutilitara, asa ca oricum dispareau. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: Cutii pentru tot felul :1 Faina lucrare :bravo :bravo :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Fratilor, am cutie cu sertare ! Frumosa, fatzoasa, utila si foarte bine "inchegata" ... in partea din spate [ a portbagajului ] are o "lada mare de scule", iar in partea din fata [ acolo unde se deschid usile ] sunt 2 sertare ... Toata lucrarea a fost facuta, cap-coada, de catre prietenul nostru pitonul, caruia vreau sa ii multumesc inca o data si aici ... eu am fost ceva mai putin decat un ajutor necalificat, :ha: mai mult l-am incurcat pe om ... voi face mai multe poze si le voi posta, va asigur ca merita sa le vedeti ! Petru, mii si mii de multumiri ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul ...pai sa videm maestre Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul @Ricardo sa te folosesti cu placere de ele... dar poze ? Ca eu nu te cred ca le ai pana nu vad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Cutii pentru tot felul http://www.africanoutback.co.za/vehicle ... ta&start=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Martie 3, 2009 Partajează Postat Martie 3, 2009 Re: Cutii pentru tot felul posibil...eu cutiile si cutiutele mi le fac la un amic de-al meu care produce case-uri ptr marea majoritate a show bizz-ului de pe la noi.... :grin: aveam in proiect ceva fain ptr Patrol...dar daca Patrolul s-a dus.....in Samurai nu incapea :ha: Stiu despre amicul tau.Ies caseuri f bune din mana lui.Apelati cu incredere , poate face cam orice cutie cu balamale , incuietoare , sertarase.Se foloseste tego negru sau maro sau tego peste care este este aplicata o foaie subtire de tabla de aluminiu striat.Ca sa va faceti o parere despre ceea ce poate face omul pun un link.http://www.thomann.de/gb/cases.html Vreau sa se stie ca fac asta dezinteresat,nu vreau sa fac reclama nimanui,nu primesc comision de la prietenul lui Marius , doar ofer niste informatii celor care au nevoie de ele.Este si in Bucuresti un individ car eproduce asemenea caseuri de orice dimensiuni si forme.Pt detalii dati PM,chiar nu vreau sa fac reclama. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Am fost aseara pe la Hornbach cu gandul la o cutie de aluminiu care sa poata fi prinsa cu suruburi in podea (la sugestia lui Yonutz). Am gasit-o. 430 ron. Si pare cam subtire. Langa ea erau niste cutii portabile de plastic, Stanley. Faptul ca sunt portabile nu ma incurca, caci tot o sa fie prinsa in suruburi... Side by side comparison: AL / Stanley 430 RON / 170 RON Subtirica (dar rezistenta - m-am asezat pe ea) / evident solida (si Stanley) Se deschide foarte usor, un singur compartiment, rectangular / mai are un capac pt organizare (care trebuie ridicat si ala cand vrei la sufe) Vizual mi se pare ca arata mai bine / ar putea sa atraga mai putine priviri. CE MA SFATUITI? Iata si poze: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viji Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Am fost aseara pe la Hornbach cu gandul la o cutie de aluminiu care sa poata fi prinsa cu suruburi in podea (la sugestia lui Yonutz). Am gasit-o. 430 ron. Si pare cam subtire. Langa ea erau niste cutii portabile de plastic, Stanley. Faptul ca sunt portabile nu ma incurca, caci tot o sa fie prinsa in suruburi... Side by side comparison: AL / Stanley 430 RON / 170 RON Subtirica (dar rezistenta - m-am asezat pe ea) / evident solida (si Stanley) Se deschide foarte usor, un singur compartiment, rectangular / mai are un capac pt organizare (care trebuie ridicat si ala cand vrei la sufe) Vizual mi se pare ca arata mai bine / ar putea sa atraga mai putine priviri. CE MA SFATUITI? Iata si poze: cauta si aici http://www.planoeurope.com/prodotti/elenco.asp?pagina=prod&idfam=4&npag=1 au fost la targ si am prospecte pe undeva daca te intereseaza NISSAN NAVARA D40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Aprilie 14, 2009 Partajează Postat Aprilie 14, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Am fost aseara pe la Hornbach cu gandul la o cutie de aluminiu care sa poata fi prinsa cu suruburi in podea (la sugestia lui Yonutz). Am gasit-o. 430 ron. Si pare cam subtire. Langa ea erau niste cutii portabile de plastic, Stanley. Faptul ca sunt portabile nu ma incurca, caci tot o sa fie prinsa in suruburi... Side by side comparison: AL / Stanley 430 RON / 170 RON Subtirica (dar rezistenta - m-am asezat pe ea) / evident solida (si Stanley) Se deschide foarte usor, un singur compartiment, rectangular / mai are un capac pt organizare (care trebuie ridicat si ala cand vrei la sufe) Vizual mi se pare ca arata mai bine / ar putea sa atraga mai putine priviri. CE MA SFATUITI? Eu am cutia aceea de aluminiu de un an. Este plina cu sufe, cabluri, orice sta la noi in portbagaj de obicei pentru offroad. Este in portbagaj prinsa cu cabluri de niste agatatori. Am pus-o uneori si pe roofrack ancorata cu sufe. Nu stiu de ce spui ca este subtire. De ce ar trebui sa fie groasa? Pentru mine este foarte buna. Sunt foarte multumit de ea. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Am vazut si eu cutia aceea din aluminiu la Horbbach, dar mi s-a parut subtire, si am luat alta facuta din metal. Eu vreau sa fie fixata cu suruburi in spatele scaunelor pe un suport si sa-i pun si lacat...la mine la masina am prelata si nu vreau sa raman fara sculele din portbagaj. Ce-i drept e cam grea dar e mult mai solita decat varianta din aluminiu. O sa pun o fotografie cu ea. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Cutiile de expeditie gen "ZARGES" din aluminium sint printre cele mai bune din lume. Usoare, incapatuoare (raport volum exterior-interior), foarte stabile si ETANSE !. http://www.alu-box.de/?gclid=COWOzqTkwpoCFRISzAodEwICwA http://at.zarges.de/produkte/aut/Logistik/index.html Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Cutiile voastre fac condens inauntru? Am o cutie pt pus in spate in bena dar e groazanica pt ca orice i-am facut, desi capacul se inchide etans, nu pot sa tin nimic in ea pt ca se face condens si totul se umezeste, sculele se ruginesc. Cutia e din plastic. Are si gauri de aerisire jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Cutiile voastre fac condens inauntru? Am o cutie pt pus in spate in bena dar e groazanica pt ca orice i-am facut, desi capacul se inchide etans, nu pot sa tin nimic in ea pt ca se face condens si totul se umezeste, sculele se ruginesc. Cutia e din plastic. Are si gauri de aerisire jos. :ha: Etansa cu gauri???? :ha: Lasind gluma la o parte. de aceea face condens, pt ca are gauri numai jos. Aerul din lada se egalizeaza cu aerul de afara (presiune si umiditate). Temperatura nu, pt ca ziua, crescind temperatura exterioara, in lada aerul cald (+vaporii de apa) se ridica sub capac, iar noaptea temperatura ext. scazind, aerul umed din lada condenseaza pe pereti si se prelingein jos. Si asa mai departe... . Solutia: Ori etansezi lada 100% si pt. siguranta mai pui in lada o punguta (nu de plastic) cu vreo 100g SILICA GEL (bobite marunte ca de sticla in pliculete de microfaser aflate de ex. foarte uzual in cutiile cu pantofi de piele sau in posetele de dama din piele) sau orez, ori desfiintezi garnitura capacului sa poata lada sa rasufle, ori ii mai faci lazii gauri si sus (de ex. sub buza capacului sa nu ploua in ea). Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Fa-i si niste gauri de aerisire la partea superioara in lateral Ca sa fie ventilatie. Singurul mod de a scapa de condens este o cutie izolata. Adik cu polistiren pe interior Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Cutiile voastre fac condens inauntru? Am o cutie pt pus in spate in bena dar e groazanica pt ca orice i-am facut, desi capacul se inchide etans, nu pot sa tin nimic in ea pt ca se face condens si totul se umezeste, sculele se ruginesc. Cutia e din plastic. Are si gauri de aerisire jos. :ha: Etansa cu gauri???? :ha: Ma refeream la capac ca se inchide etans in sensul ca nu ploua in lada pe sus. O sa incerc si metodele de mai sus. Multumesc. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul cum deja sunt postari pe acest subiect mi-am spus ca un concept home made ar fii ideal. uitati ce a iesit. poate asa ajut si eu pe altii :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul si o forma aproape finala urmeaza captuseala cu mocheta neagra :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Mai 17, 2009 Partajează Postat Mai 17, 2009 Re: Cutii pentru tot felul bine de tot !!! :h5 :1 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 18, 2009 Autor Partajează Postat August 18, 2009 Re: Cutii pentru tot felul Am renuntat la cea din metal si mi-am luat modelul de aluminiu de la Hornbach. Este ffff usoara si destul de rezistenta. Ma declar multumit ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 3, 2009 Partajează Postat Septembrie 3, 2009 Re: Cutii pentru tot felul hau mach ?? baga si tu o poza ca e departe Hornbacu de mine si nu am drum pe acolo.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Mai 9, 2012 Partajează Postat Mai 9, 2012 (editat) Re: Cutii pentru tot felul ptr cutii prin portbagaj/masina/etc puteti un ochi la baietii astia (din Arad): http://www.auer-packaging.ro/ro/produse.html sunt cutii industriale, dimensiuni standardizate... se pot stivui...cu capac sau fara...fixe sau pliabile....cu incuietori... cu pereti plini sau aerisiti... galeti... mai solide, mai finute.... sunt garantate la 30-40kg greutate ptr manipulare (ma refer la nevetele pliabile) se vand si la bucata (nu exista comanda minima)...bineinteles ca daca se achizitioneaza mai multe bucati pretul scade... se vand si la persoane fizice, nu trebuie achizitionate pe firma. cu putina imaginatie se pot improviza aranjamente faine/practice/durabile in masini. :id spor! PS: niste specificatii tehnice: ED6442.pdfEG6432.pdfFB6422.pdf Editat Mai 9, 2012 de l_stoian79 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Iulie 4, 2012 Partajează Postat Iulie 4, 2012 Re: Cutii pentru tot felul cam asa arata puse in masina "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat August 9, 2012 Partajează Postat August 9, 2012 Re: Cutii pentru tot felul A luat careva cutii din aluminiu din hornbach? Sunt curios daca sunt durabile.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate