Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cutii pentru tot felul

Farfarello

Postări Recomandate

Re: Cutii pentru tot felul

Eu am asa o cutie:

Capture.JPG.7fa37024380395470eb648f34806789c.JPG Capture2.JPG.e49e32ee6e131f791bf3c8e8d0651163.JPG

Are dimensiuni medii: 57x21x26 cm, dar cu 2-3 bucati poti acoperi portbagajul. Accesul se face prin partea de sus. Este relativ usoara, dar foarte rezistenta datorita tablei indoite. Manerele sunt sanatoase. Trebuie tapitata pe fund macar cu o pereche de pantaloni vechi sa nu faca galagie fiarele din ea.

Astia mai au o cutie de ABS (plastic)

Capture3.JPG.91cb705696a37cb10a5e96e24f895b2f.JPG

Am si din asta, dar e cam incomod de tinut scule in ea, accesul se face pe sus si pe jos (are 2 "intrari"), este etansa si foarte rezistenta. Are 2 manere din material pentru transport si ancorare. Probabil e buna pentru chestii care nu trebuie sa se ude si stie sa si pluteasca :) Incap si sufe, ocheti, dar dupa folosire nu cred ca indicat sa le arunci acolo si sa le inchizi etans pentru mult timp :)

PS. Mai au si saci/genti militare si multe haine. Insa majoritatea sunt facute in china. Asa ca atentie, cele mai bune sunt alea uzate SH, din stocurile armatei.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

A luat careva cutii din aluminiu din hornbach? Sunt curios daca sunt durabile..

Daca ai fi avut rabdare sa CITESTI, ai fi aflat......de aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41206-Cutii-pentru-tot-felul&p=452622&viewfull=1#post452622

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Doresc sa construiesc o lada metalica fixa, pentru bena unui Ford Ranger . Masina are hardtop . Va trebui sa fac lada pe lung ca sa nu fiu nevoit sa urc in bena pentru acces. Am citit topicul de la cap la coada. Vreau sa fie cam asa :

- pe o treime din latimea benei

- inaltimea , cat sa incapa drujba

- sa nu fie foarte grea

- sa aiba un sertar pe sine

- sa poate fi incuiata

Am niste intrebari pentru cei care se pricep la confectii metalice :

- ce grosime trebuie sa aiba tabla de aluminiu pentru a fi rezistenta ?

- este mai bine sa o indoi la un aphcant sau sa ii fac structura din cornier si sa prind fetele cu suruburi ?

- ce sistem de sine trebuie sa folosesc ca pot trage sertarul fara sa imi cada din masina ?

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare