Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Portbagaj Am fost azi pe la mester si mai are sistemul de prindere de facut.Eu sunt foarte multumit de cum a iesit.Abia astept sa-l termine sa il montez.Mai revin cand e terminat cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Portbagaj La ora 16.30 ma duc dupa el :grin: .De vopsit va fi vopsit sambata o sa ii fac niste poze si in seara asta o sa le pun.Si eu sunt curios ce a iesit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj In sfarsit si pozele.Acum e la vopsit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Inca cateva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Hai ca o iesit tare fain. Sa iti fie de folos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Un portbagaj,sau macar doua bari pentru Terrano 2 imi recomandati si mie?Am incercat la portbagaj punct ro dar sunt neseriosi. Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj @cretu multumesc! Sa inceapa sezonul de pescuit :grin: .O sa pun toate sculele pe el ca ma chinuiam fara el sa le indes pe toate prin masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Fain a iesit. Da de ce nu ai pus niste "urechi" pt. proiectoare inainte de vopsire??? Puteau sta acolo pina veneau si proiectoarele. Sau te-ai gindit la alta solutie??? Ca roof rack fara proiectoare nu se exista :grin: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Daca te uiti atent in penultima poza se vad pe bara cea mai indepartata 4 urechi ir pe cea din spate exista 2 se poate vedea in poza 4 cred Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Asa e. Acuma le-am vazt. Nu stiu de ce, dar nu-mi deschide attachurile mai mari, asa ca o trebuit sa ma chiorasc la ecran. O venit si nevasta-mea sa vaza si ea la ce ma binoclez asa de atent :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Arata bine portbagajul. Felicitari mesterului. Daca-l faceai un pic mai lat era mai bine. Bridele de pe spate ,am impresia ca sunt montate spre interior. Erau mult mai practice spre exterior sau in plan vertical. Ce este roof rack ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Nu stiu exact la ce sa ma gandesc can zici bride :P .Daca sunt urechile pt prinderea proiectoarelor se pot indoi in sus.Referitor la latime m-am gandit ca e suficient de lat exact cat plafonul masinii. Ce este roof rack?... aici iar nu am inteles la ce faci referire(inteleg ce inseamna dar nu inteleg la ce te referi) :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Daca vrei , brida= ureche :ypu Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Se pare ca am intuit bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Daca era putin mai lat, descarcarea sarcinii ar fi fost alta, si poate dadea mai bine. Aici , chestie de gust . Ai mester bun . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 14, 2009 Partajează Postat Februarie 14, 2009 Re: Portbagaj Da e foarte bun mesterul trebuie doar sa sti sa ii zici ce vrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Portbagaj Felicitari , a iesit fain si seamana destul de mult cu originalul . Mi-am facut si eu unul dar nu a iesit asa frumos . Daca iti pui si rezerva sus , si proiectoare , o sa fie beton. :h5 Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 15, 2009 Partajează Postat Februarie 15, 2009 Re: Portbagaj Multumesc!Frumusetea e o chestie de gust pana la urma dar si mie imi place.Proiectoare o sa primeasca 6(4 fata 2 spate) rezerva nu stiu daca o sa o urc pe el.Astept acum sa il iau de la vopsit sunt sigur ca va arata mult mai bine.O sa mai pun si atunci ceva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Portbagaj L-am adus de la vopsit a iesit super(parerea mea si cred ca nu numai... :grin: ) maine pun cateva poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Portbagaj Felicitari pentru lucratura! A iesit o treaba faina! Poti sa ne spui ce teava ai folosit? Diametrul si grosimea peretelui, eventual si pretu. Multam Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Portbagaj Teava de 1/2 de gaz,grosimea peretelui de 3mm,5 lei m si am luat 6 bucati de 6 m.Iar de manopera nu are rost sa zic nimic ca mi-e prieten meseriasul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Portbagaj Vopsit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Portbagaj A iesit intr-adevar foarte bine, felicitari! Poti aproxima greutatea totala a lui? Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Portbagaj Multumesc!Are spre 40 kg asa cu aproximatie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate