Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 18, 2009 Partajează Postat Februarie 18, 2009 Re: Portbagaj Multumesc mult celor care m-au ajutat cu informatii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Portbagaj Multumesc mult celor care m-au ajutat cu informatii! Brava Ovidiu nu-i asa ca se poate si cu bani mai putini nu ca alti mistocari care nu stiu decat sa dea din iei figuri!!! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cheliosu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Portbagaj Brava Ovidiu nu-i asa ca se poate si cu bani mai putini nu ca alti mistocari care nu stiu decat sa dea din iei figuri!!! :g KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator spatar ovidiu Postat Februarie 20, 2009 Partajează Postat Februarie 20, 2009 Re: Portbagaj Da se poate.Mai ales daca gasesti omul potrivit care sa stie meserie si sa nu iti ceara un pret exagerat.In marile orase e mai greu sa gasesti asemenea oameni nu ca nu exista dar dai greu de ei.Cu omul asta as putea sa fac multe daca as avea niste schite exacte ca nu imi permit sa experimentez si nici eu nu am inca suficiente cunostinte in domeniu.Dar asa incet sper sa ajung la un nivel multumitor.Am in plan acum tot ce inseamna scuturi si protectii pe sub masina,o scara exterioara pe usa,pe interior o protectie naiba ca nu imi vine acum in cap cum ii zice(sa pot pune bagaje pana sus sa nu cada pe mine) o bara pe spate ca pe fata am negociat una facut de Traco si cand va fi cazul la un rollcage daca o sa intru in posesia unei schite corecte.Dar nu e graba ca e pasiune si asa pe rand cu rabdare tot mai imbunatatesc si mai accesorizez.Foarte multe lucruri sunt posibile depinde doar de costuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate