Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Portbagaj

Vizitator spatar ovidiu

Postări Recomandate

Vizitator spatar ovidiu

Re: Portbagaj

Am fost azi pe la mester si mai are sistemul de prindere de facut.Eu sunt foarte multumit de cum a iesit.Abia astept sa-l termine sa il montez.Mai revin cand e terminat cu poze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 52
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Vizitator spatar ovidiu

La ora 16.30 ma duc dupa el :grin: .De vopsit va fi vopsit sambata o sa ii fac niste poze si in seara asta o sa le pun.Si eu sunt curios ce a iesit.

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

@cretu multumesc! Sa inceapa sezonul de pescuit :grin: .O sa pun toate sculele pe el ca ma chinuiam fara el sa le indes pe toate prin masina.

Link spre comentariu

Fain a iesit. Da de ce nu ai pus niste "urechi" pt. proiectoare inainte de vopsire??? Puteau sta acolo pina veneau si proiectoarele. Sau te-ai gindit la alta solutie??? Ca roof rack fara proiectoare nu se exista :grin:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Daca te uiti atent in penultima poza se vad pe bara cea mai indepartata 4 urechi ir pe cea din spate exista 2 se poate vedea in poza 4 cred

Link spre comentariu

Asa e. Acuma le-am vazt. Nu stiu de ce, dar nu-mi deschide attachurile mai mari, asa ca o trebuit sa ma chiorasc la ecran. O venit si nevasta-mea sa vaza si ea la ce ma binoclez asa de atent :ha: :ha: :ha:

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Arata bine portbagajul. Felicitari mesterului. Daca-l faceai un pic mai lat era mai bine. Bridele de pe spate ,am impresia ca sunt montate spre interior. Erau mult mai practice spre exterior sau in plan vertical.

Ce este roof rack ?

Rubicon 2.8
Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Nu stiu exact la ce sa ma gandesc can zici bride :P .Daca sunt urechile pt prinderea proiectoarelor se pot indoi in sus.Referitor la latime m-am gandit ca e suficient de lat exact cat plafonul masinii.

Ce este roof rack?... aici iar nu am inteles la ce faci referire(inteleg ce inseamna dar nu inteleg la ce te referi) :P

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Multumesc!Frumusetea e o chestie de gust pana la urma dar si mie imi place.Proiectoare o sa primeasca 6(4 fata 2 spate) rezerva nu stiu daca o sa o urc pe el.Astept acum sa il iau de la vopsit sunt sigur ca va arata mult mai bine.O sa mai pun si atunci ceva poze.

Link spre comentariu

Vizitator spatar ovidiu

Teava de 1/2 de gaz,grosimea peretelui de 3mm,5 lei m si am luat 6 bucati de 6 m.Iar de manopera nu are rost sa zic nimic ca mi-e prieten meseriasul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare