Tuky Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 La iesirea din wek trecut am hotarat imreuna cu sop, cpaul, zzzoli24, sa acordam Parcului National Apuseni si Serviciului Salvamont asistenta logistica pentru organizarea "Cupei Rachitele 2009". Deasemenea am strans si o mica suma de bani in acest sens. Pentru ca dorim sa intindem o mana de ajutor acestor autoritati, cei care n-i se vor alature sant bineveniti. Vom pleca sambata la ora 10.00 din benzinaria Rompetrol Gilau. Pentru detalii www.cuparachitele.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Laudabila actiunea voastra. In afara de bani, ce ajutor le-ar mai prinde bine??? Transport persoane, bagaje, un ceai cald etc. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Sigur ca in astfel de cazuri cel mai de ajutor sunt ...banii. Asa ca, daca cineva se poate "lipsi" de orice suma, cat de mica... va fi de mare ajutor. Suntem dispusi sa oferim ajutor (cei mentionati de tuky mai sus), de orice fel atat timp cat putem sa o facem. Nu au fost discutii clare in aceasta priviinta. Cred ca vor fi bucurosi sa-i ajutam si cu transport si cu ceai cald, sau orice altceva le este de folos in momentul asta. Este, sa zicem, un mod prin care incercam sa ne apropiem, de cei care reprezinta Parcul National Apuseni si Serviciul Salvamont. Asta avand in vedere faptul ca este o locatie foarte frumoasa si mai ales foarte aproape de noi, iar oamenii astia au nevoie acum, de oarece ajutor. Nu stiu mai multe date, dar probabil sambata cei care vor fi prezenti vor putea afla mai multe. Asa ca daca sunt doritori ...va asteptam cu bratele deschise! Numai bine. Sorin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Un cont se poate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Foarte riscant si foarte frumos ce faceti voi acolo, luati muntele in gheare si il treceti printre picioare! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catt Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni imediat vor veni si pozele am nevoie de alt net pt a putea descarca pozele I use to think ! but now i'm fine ... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Salutare, cateva poze: M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni si noaptea: M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni foto toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni spre casa toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpaoul Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Da cu vanatorii nu aveti? M Pajero MK I - 2.3TD - 86 T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Da cu vanatorii nu aveti? Ar fi probabil interesant pentru toti, sa afle la ce te poti astepta pe dealuri, in zilele noastre... :P Si ar fi bune niste poze...daca ati facut... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Ar fi fost interesante ... cred ca in acele momente confuze niciunuia nu ia trecut prin minte sa faca foto sau sa filmeze ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Ar fi fost interesante ... cred ca in acele momente confuze niciunuia nu ia trecut prin minte sa faca foto sau sa filmeze ... Nu se poate asaaa :P Felicitari pentru iesire! :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" M Da cu vanatorii nu aveti? Am fost si eu cu niste amici in aceeasi zona ! Unul e vanator ! Am zis ca poate pica un iepure , un fazan dar a picat ... o vulpe ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" M Am uitat o poza afara , scuze ! 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni nu v-ati umplut de purici de la vulpe???? Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Vulpea "aia" nu avea purici pentru ca era de provenienta Bucuresti, si apucase primaria sa o sterilizeze, deparaziteze, etc.. :ha: Scuze, suntem off topic. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" M Nu ma Cristi , era ardeleneasca vulpea , pana s-o gandit ea sa fuga , vanatorul a 'puscat-o ! :grin: 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" Muntii Apuseni Bine bine, vulpea ca vulpea, da atat bere :be la o iesire in zapadaaaaa....brrrr .... nu v-a fost frig?? :-P Scuze pentru :off Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" M Pentru a lamuri traba cu Vanatoarea ... initial nu am vrut sa postez din diverse motive pe care nu le expun aici ... Urcand dinspre Margau spre Calatele in Padure am dat peste un brav grupde vanatori aliniati de-a lungul drumului cate unul si apoi grupuri mici de 2-3. Fiind primul m-am oprit la prima persoana sa dau buna ziua, m-ai ales ca am fost intampinat cu un zambet. Ne-a spus ca el este padurarul acelei zone si ca ne-a mai vazut trecand prin Calatele si ne-a si povestit pe scurt "Am un Samurai care are acelasi profil cu cauciucurile dvs. "Simex" dar ca il omaoara motorul" deci omul era sa zicem amabil. La nici 100 de metri am intalnit alt vanator care la vederea noastra a inceput sa injure urat de tot (mortii matii ... etc) vocabular foarte bogat ... am incercat sa vb cu el insa a indreptat arma spre noi strigand sa ne intoarcem ca altfel ne impusca ... sigur ca nu ne-am intors dar nici nu am oprit pentru a ne certa cu el si am trecut linistit mai departe, anuntand grupul prin statie sa nu opreasca pentru a se certa cu acesta. Cand cpaul care inchidea coloana ajuns in dreptul vanatorului suparat acesta la lovit in geamul lateral stanga cu patul de arma si a tras un foc de arma in aer. Acum incercam sa identificam grupul si sa-l gasim pe nenorocit ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Ajutor Logistic pentru "Cupa Rachitele 2009" M Si asta nu e tot ... Dupa incidentul cu vanatorii ... dupa ce am comentat in grup cele intamplate si ne-am tras sufletu ... am coborat in Calatele prin catunul de Tigani ... Facand o paranteza (am trecut de zeci de ori prin aceea zona fiind intampinat de fiecare data de copii dezbracatii (vara) in pielea goala alergand dupa masina sau ATV. Le dadeam cornuri sau suc ... ce aveam pe la mine. Intrati in sat (satul este amplasat pe coama dealului ...de fapt un catun) am fost bombardati cu pietroaie ... o ploaie de pietroaie ... ca la Posada ... pietre care cadeau de sus fara a vedea cine le arunca spre noi ... Am demarat oprindu-ne la intrarea in sat pentru a ne trage din nou sufletu ... Ei aici ... nu prea stiu ce e de facut ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate