watcher Postat Ianuarie 29, 2009 Partajează Postat Ianuarie 29, 2009 Serrus imi spune (si mi-au si aratat) ca viscocuplajul de la ventilator nu mai functioneaza corect. Adica nu mai decupleaza la turatie, motiv pentru care 'urla' motorul si se creaza riscul de a se dezintegra elicea... Problema este ca unul nou costa la ei >1800 ron :-P Asa ca : unde oi gasi unu care sa nu ma cocoseze? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? incearca aici http://www.nissan4x4.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? :)) La Luigi am fost pe viu, ma gandesc la gen augsburg, dezmembrari, masini vandute pe piese, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Ar fi recomandabil sa cumperi unul nou. Viata lor e limitata. Ai codul Nissan al piesei? Sau il stie cineva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? 21082-VB100 coupling assy fan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Ce am gasit prin EU de provenienta Nissan, adica original, e aprox tot la banii aia. Aftermarket am gasit cu pret mai mic AICI dar nu stiu sa-ti spun cat de bune sunt ca nu cunosc. Scrie ca ai garantie 2 ani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? am eu 2 bucati second , dar in stare f buna de funcionare ... sunt cu gatul lung , adica merg si la 28TD ptr modelul patrol 260 , nu am cunostintza daca merge si la tine, dar putem proba ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? @lipoveanu.......vascocuplaju pe care l ai merge si la y60.....RD2.8? daca da......cat costa......? Vascu meu danseaza destul de rau dar functioneaza in parametrii normali...momentan.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Salut!Eu am cumparat masina cu vascocuplajul defect in sensul ca fostul proprietar l-a gaurit si a gagat 2 suruburi de 8 mm blocandu-l si merge cuplat tot timpul.Am incercat sa-l schimb dar cand am vazut cat costa(19 mil)am renuntat momentan.De banii astia prefer sa-mi cumpar cauciucuri de off-roud.Eu am un mercedes sprinter si la el vascocuplajul costa vreo 300 ron si cred ca o sa-l adaptez la nissan.Ai putea sa adaptezi cu ceva care te va costa mult mai putin care oricum tot aceeasi treaba face. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? hop si io, tot y 61 sa dus si am pus after recomand sh ca si ala after e destul de scump aproape 1100 ron(din ungaria) cind am cautat eu nu am gasit sh pina acuma am facut cu el peste 100000 km si e ok...succes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Si eu am renuntat la vasco pe un patrol 2,8 an 1997,am facut o flansa la strung si elicea pe ea.La mine se stricase rulmentul.In fine 300 g de Al o galagie de bani.Merge foarte bine fierul si suna intr-un mare fel.Pretul lucrarii a fost de ras. :ha: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? http://www.euro4x4parts.com/parts/ksv10 ... pling.html Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Si eu am renuntat la vasco pe un patrol 2' date='8 an 1997,am facut o flansa la strung si elicea pe ea.La mine se stricase rulmentul.In fine 300 g de Al o galagie de bani.Merge foarte bine fierul si suna intr-un mare fel.Pretul lucrarii a fost de ras. :ha:[/quote'] Ih ...Acum am vazut ca e vorba de y 61 . Nu stiu cum e la Y 61 "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? cand opresti motorul elicea se opreste brusc si solicita enorm pompa de apa... am auzit de ax rupt sau elice.... plus ca daca ai intrat putin cu elicea in apa direct in radiator se infig paletii .... oricum ar fi ,nu treb pusa pe direct ... poate doar provizoriu .... cateva zile ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Ma bag si eu cu toate ca a mai fost discutata pe undeva solutia,Electroventilator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 6, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Don Gepetto - ceva mai multe detalii pentru unu mai putin cult ? :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? total insuficient un electroventilator ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? @watcher ai fost acolo langa gradina botanica? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? http://cgi.ebay.de/Viscokupplung-Wasser ... 240%3A1318 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 19, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Scump domne, scump - se apropie de pretul 'oficial' M-a trimis Yonutz la un mic magazin langa gradina botanica. am fost ieri la ei, azi mi-au adus piesa, de la japanparts. 400 ron. cool nu? Sigur ca da, mai ramane un hop, sa vad ca si merge cand e pus pe masina :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? de la japan parts mi-am luat eu bucsi de arcuri acum ceva ani .... stii cat m-au tinut ...???? exact 3 saptamani ... cand cele originale le schimb din 2 in 2 ani ... de moft ... personal i-i ocolesc , mai au f ieftin discuri de frana... dar la fel de proste personal caut pe cat posibil sa cumpar piese de origine .... mergi la sigur .... sper sa fie bun .... pana la urma si pretul conteaza .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Intrebare De ce se streseaza asa tare pompa de apa, daca sunt paletii pe direct? Eu am un motor romanesc, pus pe ARO... 3.1 litri Diesel cu injectie directa, motorul are stramosi Fiat, si functioneaza foarte ok. Paletii sunt din tabla sanatoasa, si pusi pe direct permanent, radiator mare de cupru, asta nu se incalzeste niciodata. Am trecu si prin apa cu el, de facea elicea ca submarinu... ce-i drept a intrat pana pe la putin peste jumatatea paletilor, si nu complet ca nu aveam snorkel. Ce vreau sa spun este ca asa veneau din fabrica, si astea, si majoritatea motoarelor romanesti... Dacia, ARO pe benzina, IMS, etc... nu am auzit probleme... si culmea, pompele de apa sunt tot romanesti... si cel putin la motorul meu sunt ceva ce nu se strica... sunt altele care se strica, dar nu pompele de apa. Nu vreau sa compar japonezele cu astea romanesti, dar tocmai de aia... daca ale noastre nu se strica.... Sau ca sa rezum, parerea mea este ca nu dauneaza cu nimic daca e pe direct, si daca dauneaza, as vrea sa stiu o explicatie mai tehnica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? Intrebare De ce se streseaza asa tare pompa de apa, daca sunt paletii pe direct? Eu am un motor romanesc, pus pe ARO... 3.1 litri Diesel cu injectie directa, motorul are stramosi Fiat, si functioneaza foarte ok. Paletii sunt din tabla sanatoasa, si pusi pe direct permanent, radiator mare de cupru, asta nu se incalzeste niciodata. Am trecu si prin apa cu el, de facea elicea ca submarinu... ce-i drept a intrat pana pe la putin peste jumatatea paletilor, si nu complet ca nu aveam snorkel. Ce vreau sa spun este ca asa veneau din fabrica, si astea, si majoritatea motoarelor romanesti... Dacia, ARO pe benzina, IMS, etc... nu am auzit probleme... si culmea, pompele de apa sunt tot romanesti... si cel putin la motorul meu sunt ceva ce nu se strica... sunt altele care se strica, dar nu pompele de apa. Nu vreau sa compar japonezele cu astea romanesti, dar tocmai de aia... daca ale noastre nu se strica.... Sau ca sa rezum, parerea mea este ca nu dauneaza cu nimic daca e pe direct, si daca dauneaza, as vrea sa stiu o explicatie mai tehnica. Sunt deacord cu ce ai zis tu.Eu am cumparat masina cu vascocuplajul defect in sensul ca are doua suruburi de 8 mm care blocheaza vascocuplajul si merge pe direct,mai mult am si un palet rupt si tot merge.Dc era sa cedeze pompa o facea pana acuma.Uneori trebuie sa mai adaptam mai ales ca nisanurile sunt foarte scumpe la piese. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 19, 2009 Partajează Postat Februarie 19, 2009 Re: Unde-oi gasi viscocuplaj de ventilator pt Y61? de la japan parts mi-am luat eu bucsi de arcuri acum ceva ani .... stii cat m-au tinut ...???? exact 3 saptamani ... cand cele originale le schimb din 2 in 2 ani ... de moft ... personal i-i ocolesc , mai au f ieftin discuri de frana... dar la fel de proste personal caut pe cat posibil sa cumpar piese de origine .... mergi la sigur .... sper sa fie bun .... pana la urma si pretul conteaza .... busci versace nu ai gasit? alea tineau si mai mult ... :ha: :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate