Anofel27 Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Bai nene ce ploua de 2 zile.....nu ne bagam la ceva maine????????eu nu am cauciucuri,da am troliu :banana ....ceva mai soft...... :ypu ....ma refer pe linga capitoliu :))) Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Duminica dimineata ...ma bag si eu la una mica! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Buna idee! Haideti fratilor KAMIKAZE pe unde sunteti? :ha: Iesim duminica? http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Fratilor....hai la Cheia... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Cred ca va fi mai sus de Cheia :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Bine....nu e Cheia...hai la Brasov...!..ne vedem acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? yonutz, aidi bre la mare, pleci la 6 jumate din bucale si la 830 esti in constanta :h5 viewtopic.php?f=38&t=5951&hilit=marii+negre&start=90 kamikaze, hai si voi! io as veni la cheia, da' n-am decat duminica la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? ramine pe duminica?????cine se baga????pina acum am vb cu renteam....se baga!!!hai baieti hai Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? eu ma bag duminica dar pe undeva pe langa Bucuresti; nu prea am dispozitia necesara sa stau 4 ore in masina pana la cheia si inapoi http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? ramine pe duminica?????cine se baga????pina acum am vb cu renteam....se baga!!!hai baieti hai cica nu mai e renteam....e flash4x4....el e si se baga!!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? De bagat, ne-am baga noi dar avem masinile pe la preparat, ridicat, praguri etc etc. Pe ATV nu prea e vremea sa mergi zeci de km, asa ca sa vedem cine mai are vreo masina pe acasa, ca poate, poate Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Ianuarie 30, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? am un lok liber in masina.....asta merge????vreau sa ies neaparat.....si fara cauciucuri,tot ii rup ambreiaju':)) Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmir Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? Hai bre la poligonul de tancuri la Topraisar si pe urma prin Dobrogea cu noi viewtopic.php?f=38&t=5951 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? @svejk as veni fratica dar duminica am exact 4 ore ptr iesit! Restul obligatii ca duminica! Iar sambata nu pot ca e masina plecata! @dankrp vb aiurea si in plus ca de obicei, nimic nou! Atat stii, atat faci! So, go to unde vrei tu ... si lasa-ne pe noi in pace cu discutiile tale numai la "tehnica sau iesiri"! Nu imi mai da replica ca o sa te ignor complet! @mihai nu va inteleg ce aveti cu cei care nu impartasesc ideile dvs?! @restul ptr duminca - ora 08.30 la casa Iacob e matinal? Am in program ceva frumos (rally Buc-Fundulea-Valea Argovei-retur)! Sa vedem si "altfel" cum e! Avem si un loc liber in masina ptr cine vrea pasager! :h5 Se primesc si masini nepregatite! Toata lumea e binevenita! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 30, 2009 Partajează Postat Ianuarie 30, 2009 Re: 31 ianuar???? pt iesirea de duminica ma bag si io......cu Patrokle....... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? HEM, tocmai am venit de la service de la Marianu, masina ta e vai de ea, a desfacut Marian alea alea. Dar daca vrei duminica la plimbare te anunt ca a mea are 7 locuri din care pana acum doar 2 sunt ocupate, poti sao iei si pe poeta forumului daca vrei Noi ne bagam, anofelul27, Yonutz, Goganul si s-o mai gasi vre unul sau 2, vb si cu Miron poate se baga si el, Vali cine stie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? si eu este in carti zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? @restul ptr duminca - ora 08.30 la casa Iacob e matinal? Am in program ceva frumos (rally Buc-Fundulea-Valea Argovei-retur)! Sa vedem si "altfel" cum e! Avem si un loc liber in masina ptr cine vrea pasager! :h5 Se primesc si masini nepregatite! Toata lumea e binevenita! :h5 DECI? Ramane pe Duminica la 8.30, casa Iacob, Intersectia Centura cu Sos. Oltenitei??????????????? Prezent cu certitudine: Miron Sorin Yonutz Goganu Anofel27 Flash4x4 bbb Va rog completati lista in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? vin si eu ma primiti dar sunt incepator cu masina ne preparata :P schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? Sigur, esti binevenit ... Actualizare lista: Miron Sorin Yonutz Goganu Anofel27 Flash4x4 bbb tazz_bestie consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? HEM, tocmai am venit de la service de la Marianu, masina ta e vai de ea, a desfacut Marian alea alea. Tocmai am mai gasit ceva de facut pe la masina, mai punem si un intercooler, proiectoare etc, etc, se pare ca vom lungii termenul de stat in service ca si bugetul alocat. Ma gandesc poate vin si eu cu unul din voi, dar c-am nasol sa nu ai "de ce sa te tii si sa invarti" Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator stress Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? Salutare tuturor! Am revenit, si mamananca si pe mine rotile... pe unde iesiti duminica? Poate ma infiintez si eu! Cu drag va salut pe toti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? HEM, la noi va fi un loc in masina sau chiar doua! Daca vrei sa ne insotesti, vii cu turismul, il lasi undeva intr-o parcare si te urci (va urcati) la unul dintre noi! :h5 Intrucat a plouat destul de mult in ultimele zile cred ca un rally prin noroaie paralel cu A2 in forta ar fi frumos! Dar asta depinde si de ceea ce vreti voi! Hotaram la fata locului! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? @stress undeva pe langa casa ... intalnirea se face la intersectia centurii cu drumul spre Oltenita (e o carciuma acolo) la ora 08.30 ...sau daca intarzii, ia nr de tel al unuia dintre noi si vedem cum te pescuim si pe tine! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Ianuarie 31, 2009 Partajează Postat Ianuarie 31, 2009 Re: 31 ianuar???? Va rog imi puteti spune exact unde este CASA IACOB?..............habar nam......... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate