MPS Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: 31 ianuar???? @Miron, ciorba aia de am comadat-o noi nu trebuia sa fie cu afumatura... chelnerul a zis doar ciorba de fasole, nu ciorba de fasole cu afumatura. Si daca tot zici ca iti ploua in gura... da a fost buna chiar si fara afumatura :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? super !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? Scuze Vali, vroiam sa le postez si pe alea dar asteptam sa se incarce in youtube. Nu stiu de ce dar a durat ceva cam mult. Ai fost tu si cu Anofelul mai rapid decat mine. Data viitoare promit ca le pun primele la upload!! Off, ciorba de fasoleeee, buna investitie, chiar daca nu are afumatura. Merge cu o varza murata pe banda. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? pai Radu....eu am comandat cu afumatura.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tazz_bestie Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? Am descoperit cum nu-ti mai foloseste nevasta masina: 1. Iei una bucata teren nearat si-l ari tu cu masina :h5 2. Cauti cele mai mari noroaie posibile si faci tratament masini :banana 3. Iesi cu baieti (haita de duminica) si te distrezi :ypu 4. Bagi masina in garaj asa cum este cu tratamentul (noroi) pe ea si inchizi garajul :bannana 5. Masina ramane in garaj nu mai pleca :ha: :ha: :ha: :ha: de ce oare? :ha: :ha: :ha: :ha: :h5 schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? Sorin - cel mai mare si mai gustos ciolan cu fasole - la Boita Daca nu ajungi la Boita si la Casa Iacob e acceptabil! Ca sa fie treaba treaba ceri una bucata ceapa de apa intr-un bol, pui putina apa minerala, otet si o lingura de sare. Rezultatele sunt garantate! Fara sa ai arsuri ulterioare! :ha: Tazz - se poate si mai "romantic" respectiv langa tot ce ai scris tu acolo, scrii un bilet pe masa in bucatarie de genul "...si maine te voi iubi, draga mea!", langa care pui un trandafir rosu mare si doua bilete tramvai! Rezultatele vor fi de asemenea pe masura! :ha: Vezi insa sa nu uiti acest aspect: ascunde cardul, ca va urma o razbunare crunta! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? pai Radu....eu am comandat cu afumatura.... Aseara nu imi era foame... acum imi este, si mi-am adus aminte ce fasole cu ciolan afumat face kiki... Acum imi ploua in gura si mie. Da'... cum dracu de la noroi si masini am ajuns sa vorbim de mancare ? :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? era zicerea aia cu etapele din viata unui barbat: la tinerete apuca pe calea sexului (femei, orgii, nenorociri...)intre doua varste...pe calea burtii (manaca, bea...) si la batranete apuca pe calea...bisericii!!! :ha: :ha: :ha: Cred ca deja sunteti pe calea burtii devreme ce de-o pagina vorbiti numai de fasolica cu afumatura...miam, miam... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? era zicerea aia cu etapele din viata unui barbat: la tinerete apuca pe calea sexului (femei, orgii, nenorociri...)intre doua varste...pe calea burtii (manaca, bea...) si la batranete apuca pe calea...bisericii!!! :ha: :ha: :ha: Cred ca deja sunteti pe calea burtii devreme ce de-o pagina vorbiti numai de fasolica cu afumatura...miam, miam... :ha: :ha: :ha: daaa....carantu`?............ cand il aduci carnatu`? :ha: :ha: vb diseara :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? Sorin - cel mai mare si mai gustos ciolan cu fasole - la Boita Daca nu ajungi la Boita si la Casa Iacob e acceptabil! Ca sa fie treaba treaba ceri una bucata ceapa de apa intr-un bol, pui putina apa minerala, otet si o lingura de sare. Rezultatele sunt garantate! Fara sa ai arsuri ulterioare! :ha: Tazz - se poate si mai "romantic" respectiv langa tot ce ai scris tu acolo, scrii un bilet pe masa in bucatarie de genul "...si maine te voi iubi, draga mea!", langa care pui un trandafir rosu mare si doua bilete tramvai! Rezultatele vor fi de asemenea pe masura! :ha: Vezi insa sa nu uiti acest aspect: ascunde cardul, ca va urma o razbunare crunta! :ha: :ha: :ha: pe partea dreapta spre sibiu... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? era zicerea aia cu etapele din viata unui barbat: la tinerete apuca pe calea sexului (femei, orgii, nenorociri...)intre doua varste...pe calea burtii (manaca, bea...) si la batranete apuca pe calea...bisericii!!! :ha: :ha: :ha: Cred ca deja sunteti pe calea burtii devreme ce de-o pagina vorbiti numai de fasolica cu afumatura...miam, miam... :ha: :ha: :ha: toti trecem pe acolo... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? era zicerea aia cu etapele din viata unui barbat: la tinerete apuca pe calea sexului (femei, orgii, nenorociri...)intre doua varste...pe calea burtii (manaca, bea...) si la batranete apuca pe calea...bisericii!!! :ha: :ha: :ha: Cred ca deja sunteti pe calea burtii devreme ce de-o pagina vorbiti numai de fasolica cu afumatura...miam, miam... :ha: :ha: :ha: toti trecem pe acolo... Daaaaaaaa, mare drerptate mai aveti, dar sa va spun un secret, de orgii nu vb pentru ca mai citesc si nevestele pe forum :twisted: Deci lasati apropourile ca si intre doua varste, vorbim de mancare si facem tot ce ne taie capul, " :twisted: Gaina Batrana face ciorba buna :twisted: " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: 31 ianuar???? Sorin - cel mai mare si mai gustos ciolan cu fasole - la Boita Daca nu ajungi la Boita si la Casa Iacob e acceptabil! Ca sa fie treaba treaba ceri una bucata ceapa de apa intr-un bol, pui putina apa minerala, otet si o lingura de sare. Rezultatele sunt garantate! Fara sa ai arsuri ulterioare! :ha: Tazz - se poate si mai "romantic" respectiv langa tot ce ai scris tu acolo, scrii un bilet pe masa in bucatarie de genul "...si maine te voi iubi, draga mea!", langa care pui un trandafir rosu mare si doua bilete tramvai! Rezultatele vor fi de asemenea pe masura! :ha: Vezi insa sa nu uiti acest aspect: ascunde cardul, ca va urma o razbunare crunta! :ha: :ha: :ha: pe partea dreapta spre sibiu... offf.....joi plec la Cluj....ia ghicitzi unde ma opresc??? :bannana :bannana :bannana :bannana ....daca mi fome devreme...la Boitza sub antene :ypu :ypu :ypu ..daca mi fome mai trziu....la "Miercurea Sibiu' " :bannana :bannana :bannana ...si cu asta incheiem topicul de "haleala"???hehhehhhe Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: 31 ianuar???? o portie mica la pachet se poate??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: 31 ianuar???? o portie mica la pachet se poate??? :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: se poate domnu' se poate...da.. :be :be :be :be :be :be :be Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate