Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

31 ianuar????

Anofel27

Postări Recomandate

Bai nene ce ploua de 2 zile.....nu ne bagam la ceva maine????????eu nu am cauciucuri,da am troliu :banana ....ceva mai soft...... :ypu ....ma refer pe linga capitoliu :)))
Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 31 ianuar????

ramine pe duminica?????cine se baga????pina acum am vb cu renteam....se baga!!!hai baieti hai

cica nu mai e renteam....e flash4x4....el e si se baga!!!

Link spre comentariu

De bagat, ne-am baga noi dar avem masinile pe la preparat, ridicat, praguri etc etc.

Pe ATV nu prea e vremea sa mergi zeci de km, asa ca sa vedem cine mai are vreo masina pe acasa, ca poate, poate

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

am un lok liber in masina.....asta merge????vreau sa ies neaparat.....si fara cauciucuri,tot ii rup ambreiaju':))

Link spre comentariu

@svejk as veni fratica dar duminica am exact 4 ore ptr iesit! Restul obligatii ca duminica! Iar sambata nu pot ca e masina plecata!

@dankrp vb aiurea si in plus ca de obicei, nimic nou! Atat stii, atat faci! So, go to unde vrei tu ... si lasa-ne pe noi in pace cu discutiile tale numai la "tehnica sau iesiri"! Nu imi mai da replica ca o sa te ignor complet!

@mihai nu va inteleg ce aveti cu cei care nu impartasesc ideile dvs?!

@restul ptr duminca - ora 08.30 la casa Iacob e matinal? Am in program ceva frumos (rally Buc-Fundulea-Valea Argovei-retur)! Sa vedem si "altfel" cum e! Avem si un loc liber in masina ptr cine vrea pasager! :h5 Se primesc si masini nepregatite! Toata lumea e binevenita! :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

HEM, tocmai am venit de la service de la Marianu, masina ta e vai de ea, a desfacut Marian alea alea.

Dar daca vrei duminica la plimbare te anunt ca a mea are 7 locuri din care pana acum doar 2 sunt ocupate, poti sao iei si pe poeta forumului daca vrei

Noi ne bagam, anofelul27, Yonutz, Goganul si s-o mai gasi vre unul sau 2, vb si cu Miron poate se baga si el, Vali cine stie

Link spre comentariu

@restul ptr duminca - ora 08.30 la casa Iacob e matinal? Am in program ceva frumos (rally Buc-Fundulea-Valea Argovei-retur)! Sa vedem si "altfel" cum e! Avem si un loc liber in masina ptr cine vrea pasager! :h5 Se primesc si masini nepregatite! Toata lumea e binevenita! :h5

DECI? Ramane pe Duminica la 8.30, casa Iacob, Intersectia Centura cu Sos. Oltenitei???????????????

Prezent cu certitudine:

Miron Sorin

Yonutz

Goganu

Anofel27

Flash4x4

bbb

Va rog completati lista in continuare

Link spre comentariu

HEM, tocmai am venit de la service de la Marianu, masina ta e vai de ea, a desfacut Marian alea alea.

Tocmai am mai gasit ceva de facut pe la masina, mai punem si un intercooler, proiectoare etc, etc, se pare ca vom lungii termenul de stat in service ca si bugetul alocat.

Ma gandesc poate vin si eu cu unul din voi, dar c-am nasol sa nu ai "de ce sa te tii si sa invarti"

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Vizitator stress

Salutare tuturor!

Am revenit, si mamananca si pe mine rotile... pe unde iesiti duminica? Poate ma infiintez si eu!

Cu drag va salut pe toti!

Link spre comentariu

HEM, la noi va fi un loc in masina sau chiar doua! Daca vrei sa ne insotesti, vii cu turismul, il lasi undeva intr-o parcare si te urci (va urcati) la unul dintre noi! :h5

Intrucat a plouat destul de mult in ultimele zile cred ca un rally prin noroaie paralel cu A2 in forta ar fi frumos! Dar asta depinde si de ceea ce vreti voi! Hotaram la fata locului! :h5

Link spre comentariu

@stress undeva pe langa casa ... intalnirea se face la intersectia centurii cu drumul spre Oltenita (e o carciuma acolo) la ora 08.30 ...sau daca intarzii, ia nr de tel al unuia dintre noi si vedem cum te pescuim si pe tine!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare