Anofel27 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? damage report - zero pina la sfirsit dupa ce ai plecat tu am descoperit o varianta de vis...si ma oftic tare ca eu am autobuz si nu am putut sa-mi fac de cap dar am ajutao si eu pe cine am putut si a avut singe in instalatie sa-i traiasca lu' flash4x4....e dus tare vere....eu damage, 0,1...adica scut reductor apropiat de el s(red) si transmite o zdranganeala la caroserie....acum cobor sa-l indrept....cu ciocanu,evident!!!!in final,super tare iesirea:))) Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? eu nu am facut nimic john a fost copilot si pozar.. :ha: :ha: :ha: haide john...haide john...haide john bun a fost vinul.... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? tre sa-i iau gume:)))))daddadda!!!! Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? shoshoni nu shlapi zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? Haloo....Am ajuns acas'......v-ati noroit? ceva poze...... @ Flash... :ha: :ha: :ha: asta a primit licenta sa-si schimbe numele....... :ha: :ha: :ha: Sa-l stapinesti sanatos...... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? da' tu pe unde fusesi draga RZV? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? Poze bai nene, poze.......sa va vedem in actiuni. :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? @ miron sorin Am invatat citeva lucruri noi :grin: ......departe de Romanica citeva zile........"nicaieri nu-i ca acasa",altiii sunt mai haiduci decit noi, "33" ioc".... :ha: :ha: :ha: si vamesii sunt o specie aparte indiferent de locatie si nationalitate.....,daca nu belesti ochii,belesti ......continuarea este jenanta si aproape experimentata :ha: :ha: :ha:,criza este in toi in toata Europa si lupilor le este foame.... Am fost sa aduc lanturile alea minunate......si au venit,o parte mare din ele,ramine sa-mi fac timp sa scot pachetele luni-marti si sa fac imparteala.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? Cine e bre Flash4x4? Pozaru cu "profesionalu"? Scuze colegu ca era sa-ti noroiesc obectu muncii! :ha: @anofel damage zero vere ...scutu ala era defect de la plecare ...L-am auzit eu zdranganind, bag mana in foc, matale ai constatat doar, in teren! Ai facut treaba buna cu troleul pe orezarie cand ai scos "chinezii din paine"! Bravos! :h5 @Sorin Otobuzele-basculanta au si ele rolu' lor! Nu sunt sfarleze sucitoare ca droagele noastre, dar cu un driver meserias ... fac serviciu s-a dovedit...Ce sa mai, deja esti propus cu maxim de voturi ptr linia lui 102! :10 @Vali Eu cred ca s-ar putea muta rezidentialu de Calugareni vreo cateva saptamani la sosea cu vedere spre mare si iesire directa in A2! Zona aia de langa padure si de dupa ... :bannana :bannana :bannana Culmea e ca la intrarea e centura dinspre Cernica m-au oprit niste militieni! Zic: nu mai dau autografe ca am terminat pixurile! :ha: ...Zic ei: domne ce-ai facut cu masina asta? Zic: Circulam regulamentar pe banda 1 pe langa o balastiera si a trecut unu cu basculanta si m-a stropit nitel! :ha: Se uita ei asa la mine (nr de Germania, ma rog franturi de nr de Germania): acte aveti? Zic: pe ce, pe noroi? Vb intre ei: bah asta face misto de noi! Si se intoarce si zice: lasati actele, vedeti ca pe centura e o spalatorie, mai spalati si Dvs. masina asta! Hai sa traiti! Zic: nu sunt baiat de ministru, pot sa va arat si actele? Imi permiteti, daca tot am oprit? Zic ei:nu trebuie, drum bun! Ma uit in oglinda, eram murdar de noroi chiar si pe ochi! Zic daia n-au vrut actele, ihi, acu inteleg! Ma sui in otobuz si demarez! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? gata...boc-boc cu hameru' si reparatum scutu....hehhhe!!!deci,damage 0....multzam ionutz de apreciere....colegi faini :1 Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? Haideti oameni buni, cu pozele alea odata, c-am tocit tastatuta. Dar nu-mi fac eu masina....., nasol fara Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? Mie-mi spui..... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? se lasa rugati... :F :F :uameni zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? poate ca au si ei o treaba pe acasa intii....sa spele ciorapeii......hehhhe....sau poate ca sint in masina despalat cu totu'..... :ha: :ha: :ha: Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? super a fost si ramane sa mai mergem acolo...... URSUS putea organiza acolo concursul :ha: va pun doua poze sa vedeti pana mai lucrez la ele :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? faine pozele....da fa-le mai Vali la 800x600....sa vedem si noi mai bine :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? in poza 2 unde e pamintul rascolit a trecut Flash azi a meritat numele de kamikaze fara drept de apel zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? le pun pe picasa sa le vedeti pe toate, ca-s multe rau.....am mai si sters din ele.... s-a intrerupt net-ul si am apucat pna aici sa pun...... :P incerc si cu restul acum :roll: http://picasaweb.google.com/valentin.al ... directlink KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carmen Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? le pun pe picasa sa le vedeti pe toate, ca-s multe rau.....am mai si sters din ele.... s-a intrerupt net-ul si am apucat pna aici sa pun...... :P incerc si cu restul acum :roll: http://picasaweb.google.com/valentin.al ... directlink foarte frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? :bravo V-ati namolit un pic... :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? asa rau imi pare ca mi s-a rupt suportul pt. aparat..... trbuia filmat o parte din traseu.... si acum restul de poze.. http://picasaweb.google.com/valentin.al ... directlink KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Anofel27 Postat Februarie 1, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? da da....frumoasa si cu namol iesirea......mai bine ca la techirgiol........ :h5 :bannana :ypu Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? restul? acu ca esti membru senior....mai baga...sau vrei sa tii secreta ultima parte? :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? am bagat.......uita-te cu 2-3 post-uri mai sus :ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Februarie 1, 2009 Partajează Postat Februarie 1, 2009 Re: 31 ianuar???? vinul de la john e de vina... sau wishkiul poate? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate