Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

31 ianuar????

Anofel27

Postări Recomandate

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: 31 ianuar????

Salutare boys,

Scuze de intarziere, dar acum am ajuns acasa, ca am umblat prin spitale cu nevasta.

Cand am ajuns acasa, un caine cazuse intr-un canal cu tevi de termoficare. Bebeta, nevasta mea, inventiva cum e ea, s-a bagat in canal ca sa scoata cainele. SI ce credeti voi ca s-a intamplat??????????

Am chemat pompierii, nevasta s-a bagat in canal sa scoata cainele la suprafata, Si cainele, recunoscator mia muscat caonsoarta de maini si de picioare. URMAREA??? SMURD, eu cu Skoda, urmarire cu SMURD-ul pana la Municipal, dupa care traseu Spit Municipal, Spit V.Babes, Spit. M.Bals, pentru tratament ANTIRABIC, in total 4 ore de Sarumana pe la usile Camerelor de garda.

In final am ajuns acasa. Nu stiu daca am timp sa pun poze sau filme dar promit ca maine le veti viziona pe toate. Filme super faine, pacat ca m-a lasat memoria la aparat foto.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Flash4x4 imi pare rau pt ce ai patit, sti cum e cu facerea de bine...multa sanatate

Mi s-a parut mie ca recunosc locuri. Pe langa Balaceanca m-am dat si eu de cateva ori. Asta la inceput cand abea imi luasem masina. Dar DUPA ce imi pusesem MT-urile. Si evident singur...nu stiu ce era in capul meu.

Link spre comentariu

Multumesc echipei care a fost astazi la noroaie ca ma luat si pe mine un incepator in ale noroaielor ,sper ca data viitoare sa ma anuntati caci sigur vin sa murdaresc masina :banana . Apropo de masina nu am spalato si am bagato asa cum era in garaj credeti ca maine dimineata face nevastamea infart cand o vede ? :ha: cica vrea sa plece cu ea la munca pe la 8 :ha: :banana

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Sa va fie de bine!!

Off: A cui este Mazda din poza?B 2500?

tazz_bestie

Multumesc

Ceva date de contact(vreau sa-l intreb de unde a luat proiectoarele de sus si ce marca sunt)?

sunt luate din Targul Vitan facute pe vapor cred dar sunt bune si ieftine ,anul trecut 65 ron bucata si daca iei cum am luat eu 6 buc a lasat la 50 ron bucata

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Da MPS, ai dreptate, dar macar a scapat cainele intreg.

Multa sanatate, si aveti grije.

Ori fi ei draguti, dar au prostul obicei sa muste, cand se sperie-pe viitor mare atentie

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Johane, ti-ai revenit din "zdruncinaturi"?

Ai tras de covrig la Mitza si te dor oasele, te-ai antrenat?

Salutare,ce sa-mi revin ca astept cu nerabdare sa ies cu a mea(noua achizitie)sa scap de meseria de fotograf :ha: :ha: :ha:

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

@JOHN............super poze....

Rally raid......prin namol......si gunoaie :bravo :cl

Multumesc,data viitoare inseamna ca dai tu :x :grin:

Nu stiu daca ma mai prindeti pe post de fotograf ca o sa intru si eu in actiune :F

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

@john...........raman dator......skaote utilaju si yo whiskianu......k aluneca bine la namoale :bannana :h5

Nu ramai dator cu nimic(decat cu prezenta)sper sa facem una cat de curand pe la Bran cu Marius,cu siguranta va iesi ceva de vis. :h5

Toyota LandCruiser120

kamikaze offroad team

Link spre comentariu

Super poze baieti. Imi pare rau ca nu am putut veni si eu.

John ce acaret ai luat? :bravo

You can wake up a man who is asleep, but you cannot wake up a man who pretends to be asleep.

Mitsubishi Pajero 3.5 V6 - de open. Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare