Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

31 ianuar????

Anofel27

Postări Recomandate

Re: 31 ianuar????

Mah baieti, se pare ca te poti da si aproape de casa cu satisfactii maxime fara sa rupi nimic!

Traseul ala mai merita facut dupa roadbook, si aici o sa intre in scena domnu' academician semaca sa ii familiarizeze pe cei ce nu stiu ce-i ala [daca doreste]!

Mai am niste proiecte pe care sper sa le demaram impreuna si anume:

1.La fiecare iesire un membru al "haitei" prezinta si demonstreaza in teren un stil de mers, modul de utilizare al corecta a utilajului, utilitatea unei scule (hi-lift, troliu, sufa, ochete, sufa cinetica etc]

2.La fiecare iesire, pe rand, fiecare dintre noi isi va exersa simtul de orientare (cu ajutor din partea membrilor daca nu se descurca) in teren luand conducerea haitei!

3.Sunt in negocieri cu o spalatorie sa obtinem pachet 5+1 (unu spala gratis) - lipoveanu, zi o vb. sa vedem cum o combinam pe treaba!

4.Sunt in discutii cu o benzinarie ptr discount la suma alimentata

5.Sunt in discutii cu un furnizor de filtre (al meu) ptr a da preturi ultrarezonabile grupului

6.Sunt in discutii cu un furnizor de piese ptr a generaliza discountul meu

samd

Impreuna se pot face multe!

Aceste iesiri trebuie organizate si desfasurate la modul constructiv - adica iesi, te dai, si in plus pleci cu niste cunostinte noi dobandite, acasa!

Toti mai avem cate ceva de invatat si trebuie sa tinem cont de asta! Indiferent de situatie si indiferent de experienta fiecaruia!

Ma inclin in fata celor 6 care au fost astazi alaturi de mine! Incepatori, avansati ...nu conteaza! Toti ati constituit obiectul unei haite unite! Hau, hau hau!

Cat despre cei care ati stat acasa ... nici nu stiti ce ati pierdut! :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 164
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Da freo doua-trei pagini mai in urma ...faci la cursolul ala din dreapta vreo 3-4 clikuri si vezi linkurile lui Vali! Poze sunt cacalau! Da' sunt in mare parte false ... le-a combinat Vali din tastatura ...photoshop clar! :ha: Si lasa bautura la ora asta! Ca pana maine [de fapt azi] cand pleci la munca nu se duce alcoolu! :ha:

Link spre comentariu

Felicitari, se pare ca am ratat lamentabil iesirea asta..... :sr :1

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

:cl RULEZ

SI acum cu multumirile de rigoare catre participantii la acest Rally, studio Kamikaze TEAM va prezinta

NEBUNII DE PE A2 (sau ma rog de pe langa A2)

Domnul Miron Sorin, suparat tare pe un mal de pamant::::::

[youtube:1ydran3x]

[/youtube:1ydran3x]

:bravo :bravo :bravo :bravo :bravo

GOGANUL in incercarea de a sari malul:::::

:T :T :T :T :T

Si GOGANUL reuseste saritura cranshena::::

Continuarea diseara ca nu s-au uploadat celelalte filmuletze

:1 :1 :1 :1 :1 :1

Link spre comentariu

Bravos natiune...faina iesire :h5 sper ca saptamana viitoare sa va fiu alaturi cu melanghevagenu'. cat despre roadbook...he, he...sunt foarte departe de a fi academician...si eu am multe de invatat...plus ca se face destul de greu, trebe scule - terratrip, verificari etc

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Vali & Flash ...imi puteti pune si mie pozele si filmuletele (la rezolutie maxima) pe un DVD sau un CD sa le bag la studio hix ...sa facem un mic filmulet?

Link spre comentariu

Vali & Flash ...imi puteti pune si mie pozele si filmuletele (la rezolutie maxima) pe un DVD sau un CD sa le bag la studio hix ...sa facem un mic filmulet?

se rezolva azi, daca ai drum pe la kogalniceanu ti le pot da.....pana in ora 17

sa te uiti in pm

KAMIKAZE TEAM

http://www.kamikazeteam.ro

Link spre comentariu

Mai am niste proiecte pe care sper sa le demaram impreuna si anume:

1.La fiecare iesire un membru al "haitei" prezinta si demonstreaza in teren un stil de mers, modul de utilizare al corecta a utilajului, utilitatea unei scule (hi-lift, troliu, sufa, ochete, sufa cinetica etc]

2.La fiecare iesire, pe rand, fiecare dintre noi isi va exersa simtul de orientare (cu ajutor din partea membrilor daca nu se descurca) in teren luand conducerea haitei!

Impreuna se pot face multe!

Aceste iesiri trebuie organizate si desfasurate la modul constructiv - adica iesi, te dai, si in plus pleci cu niste cunostinte noi dobandite, acasa!

Toti mai avem cate ceva de invatat si trebuie sa tinem cont de asta! Indiferent de situatie si indiferent de experienta fiecaruia!

Proiectele tale nu sunt rele de loc, subscriu la acestea, ca de altfel fiecare membru al Kamikaze cred.

Om fi Kamikaze si bagam capul inainte, dar suntem si dornici de a invata multe, o sa gasim in continuare situatii in care ......sa mergem in acelasi stil :h5

Ma inclin in fata celor 6 care au fost astazi alaturi de mine! Incepatori, avansati ...nu conteaza! Toti ati constituit obiectul unei haite unite! Hau, hau hau!

Cat despre cei care ati stat acasa ... nici nu stiti ce ati pierdut! :grin:

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

Bravos natiune...faina iesire :h5 sper ca saptamana viitoare sa va fiu alaturi cu melanghevagenu'. cat despre roadbook...he, he...sunt foarte departe de a fi academician...si eu am multe de invatat...plus ca se face destul de greu, trebe scule - terratrip, verificari etc

Da domnu' dar ai calitati de pedagog! :P Pana facem rost de scule o luam asa mai babeste cu muschiul de pe copaci, musuroaiele de cartite si "tehnica orientarii in spatiu pe baza de intuitie": "O luam pe aici? Poi, pe unde e noroiul mai mare? P'acolo! E, inseamna ca p'acolo e drumu'!" :ha:

Link spre comentariu

@Anofel27: troliu aia nu e prea expus?, exista niste combinatie mai buna din punct meu de vedere :grin:

http://i449.photobucket.com/albums/qq211/alfdmax/6409.jpg

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

@alf troliu aia nu e prea expus?, exista niste combinatie mai buna din punct meu de vedere :grin: .........este,da nu au vrut aia la mazda ca pierde garantia.....si atunci am trecut pe "custom-made"....am dezbracat un logan de partea stinga spate cu el... :banana :banana :ha: :ha:

Sa te umpli de noroi.......e ca un tratament!!!;)
Link spre comentariu

si atunci am trecut pe "custom-made"....am dezbracat un logan de partea stinga spate cu el... :banana :banana :ha: :ha:

:ha: :ha: :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

"O luam pe aici? Poi' date=' pe unde e noroiul mai mare? P'acolo! E, inseamna ca p'acolo e drumu'!" :ha:[/quote']

subscriu :ha: :ha:[/quote:1xz5zfqz]

de tine era vorba... :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

Sper sa ma incadrez si eu la categoria asta:

[youtube:1xz5zfqz]

[/youtube:1xz5zfqz]
Link spre comentariu

Vali. datoriile vor fi onorate cu prima ocazie ...! Eu savarine nu dau, le tin ptr mine! :ha: Da la un ciolan cu fasole ma risc!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare