sacalu Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Imi cer scuze pentru putinele poze si putinele detalii, o sa urmeze un pachet de mai multe poze si un film de la aceasta iesire, pe care le prelucreaza acum Ricanu` (eu am fost foarte inghetat si murdar pe parcursul iesirii pentru a mai poza). Dupa cum vedeti, Rogojina si Silviu se gandesc intens sa-si achitioneze un nou model de utilaj pentru offroad: Calul. :Hr :Hr .Avantaje: tractiune 4x4, consuma paie, e bland, usor de manevrat, te poti culca langa el sau pe el si te incalzeste SI nu necesita schimbarea cauciucurilor, uleiului sau filtrelor atat de des. In rest ce sa va mai spun ..veti vedea in filmul ce va urma :h5 http://i43.tinypic.com/15zrywj.jpg http://i41.tinypic.com/2wqzgqd.jpg http://i39.tinypic.com/28tizvc.jpg http://i40.tinypic.com/e6r9za.jpg http://i44.tinypic.com/288779x.jpg http://i44.tinypic.com/33wo6ye.jpg http://i40.tinypic.com/ztaseb.jpg :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt stai linistit si nu fi gelos Sacalule! cata vreme te am pe tine nu ma gandesc sa schimb animalu' :grin: oricum decat sa chinui calul prefer sa te chinui pe tine :ha: ceea ce trebuie sa recunosti, fac foarte rar :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt si filmuletul facut de Ricanu :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Minunat !!! Adevarati oameni cu spiritul aventurii. Multumim pentru imagini !!! Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MPS Postat Februarie 2, 2009 Partajează Postat Februarie 2, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Fumoasa zona aveti si voi acolo... In weekend-ul (prelungit) 20-23 feb o sa vin si eu pe aproape de voi (gura humorului), o sa vin cu patrolul tocmai pt ca stiu ce frumoase locuri sunt pe acolo. Din pacate nu o sa am prea mult timp sa ma dau. Tatal meu vrea sa isi sarbatoreasca ziua de nastere acolo, si am treaba multa :x :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt frumose poze silviu iti sta bine cu calul ar trebui sa te reprofilezi :grin: ce s-ar face jeep-urile fara tine faina iesire.Mi se face si mie dor de o padure :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt silviu iti sta bine cu calul ar trebui sa te reprofilezi si lui cu mine :grin: acum ma uitam sa vad ce modificari i-as putea aduce calului :grin: oricum, macar un roll-cage sigur ar avea nevoie :ha: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt :bravo :bravo frumoasa iesire......frumos filmulet.....frumoase locuri.....la mai mare :rsp Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Super tare iesirea,bravo baieti :bravo :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuky Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt foarte frumos ... Ce mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt frumos filmul si actiunea si realizarea lui :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt frumos. misto. super. :bravo :bravo aveti o zona super acolo. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jidanu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt superb traseul,super imaginile FELICITARI!!!!! :B Hyundai Galloper 2500 Intercooler SWB Soricar 4x4 LWB ''Lache" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Nu stiu ce sa spun mai intai: bravo pt traseu, masini si piloti-copiloti sau felicitari pt prezentare. Nota 10 domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt :1 :bravo :bravo Felicitari! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt mai avem putin si finalizam un traseu lung de extrem care pleaca din Piatra Neamt si ajunge pe la 1700 m in inima muntilor Hasmas. foarte tehnic si spectaculos KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Foarte frumoasa iesirea! Deosebit si montajul. Respectele mele domnilor! :h5 :1 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Multumim pentru aprecieri si comentariile voastre ( :bravo ) , acelasi respect il avem si noi pentru voi, camarazi de noroaie. Reinnoim invitatia: VIZITATI-NEEE !! Multumim lu` Ricanu pentru filmulet si lui Silviu pentru monsieur le Cal (sunt simpatici amandoi :grin: :grin: ) :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt :bravo :1 L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt frumose poze silviu iti sta bine cu calul ar trebui sa te reprofilezi :grin: ce s-ar face jeep-urile fara tine faina iesire.Mi se face si mie dor de o padure :h5 eu cred ca in ideea reprofilarii cu calul silviu pregateste ceva :ha: :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Aviz amatorilor: ASTA INSEAMNA OFF-ROAD :1 si :rsp Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator alpinism Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Vorba cuiva, o poza face cat o mie de cuvinte.... am pus si eu un link de la aceasta frumoasa tura de offroad..: http://picasaweb.google.ro/alpinism2008 ... d31012009# http://www.youtube.com/watch?v=4Hiz6Ow33qc ...e greu si copilot si operator... Scucese depline Ricanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt frumose poze silviu iti sta bine cu calul ar trebui sa te reprofilezi :grin: ce s-ar face jeep-urile fara tine faina iesire.Mi se face si mie dor de o padure :h5 eu cred ca in ideea reprofilarii cu calul silviu pregateste ceva :ha: :hi sa sti ca pt mine ar fi mai simpul .. am grajdi mare si teren mult unde sa il scot la pascut dar as scapa de problema "mecanici" ca doctori veterinari am 5 in ficare zi pe linga mine :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt Aviz amatorilor: ASTA INSEAMNA OFF-ROAD :1 si :rsp pai normal ca e off road duar a facut scoala in bucovina.Problema e ca noi am ramas copii pe linga ce face el acuma .Stau si ma intreb cit naiba o sa mai tina TOYOTA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolf Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: La Agarcia, un catun la cativa km de P.Neamt SUPER,SUPER la superlativ! :1 :1 :1 :1 ........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate