Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Bikini top samurai

cosma

Postări Recomandate

Re: Bikini top samurai

S-ar putea sa am eu, l-am cumparat impreuna cu masina dar nu sunt sigur ca e ceea ce cauti. Daca vrei ii fac o poza si

o postez pe forum.

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

iti dau exact ceea ce cauti.un bikini partea de spate,rosu,impecabil,doar putin descusut intr-un loc,ti-o cos eu la masina in 5 minute.cu geam dupa locurile din spate,material gros,cauciucat,la 150 euro fix.tel/0744230460.medias

Link spre comentariu

iti dau exact ceea ce cauti.un bikini partea de spate,rosu,impecabil,doar putin descusut intr-un loc,ti-o cos eu la masina in 5 minute.cu geam dupa locurile din spate,material gros,cauciucat,la 150 euro fix.tel/0744230460.medias

Multumesc pentru oferta, dar trebuie sa mai astept pana gasesc un pret corect. :sr

Link spre comentariu

neaparat rosie???eu am facut bikini top din prelata verde groasa de armata. capse gasesti la magazinele cu stofe ...papiote si alte chestii apropiate...si costa in jur de 50 bani bucata. :h5

Cred ca o sa aplic ideea ta! culoarea nu ma intereseaza. mersi :h5

Link spre comentariu

IESI MAI IEFTIN CU EA DACA TI-O FACI SINGUR,NU STIU daca o sa gasesti material pentru geam.geamul de la a mea din spate este cu fermar.sa ti-o faci dupa a unui prieten(adica dupa model)ca de nu iasa o imensa porcarie,si cheltui vreo 50 de euro!!!eu mi-am facut la noi la medias anul trecut o prelata la comanda la astia care fac prelate,mi-a luat 250 de euro,si cand m-am dus dupa masina si am vazut prelata mi-a venit sa vomit!!!pe langa ca era oribila,nu puteai merge mai tare de 40 la ora ca ti-o batea vantu(nu se intindea perfect,de te durea capul)asta bikini e mai usor de facut.bafta.ceau

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare