cosma Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Buna! Stie careva pe cineva care cunoaste pe cineva care are de dat partea din spate de la un bikini top? Multumesc anticipat :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai numa adamu /////el se ocupa cu deastea :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gil Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai S-ar putea sa am eu, l-am cumparat impreuna cu masina dar nu sunt sigur ca e ceea ce cauti. Daca vrei ii fac o poza si o postez pe forum. Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai iti dau exact ceea ce cauti.un bikini partea de spate,rosu,impecabil,doar putin descusut intr-un loc,ti-o cos eu la masina in 5 minute.cu geam dupa locurile din spate,material gros,cauciucat,la 150 euro fix.tel/0744230460.medias Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai iti dau exact ceea ce cauti.un bikini partea de spate,rosu,impecabil,doar putin descusut intr-un loc,ti-o cos eu la masina in 5 minute.cu geam dupa locurile din spate,material gros,cauciucat,la 150 euro fix.tel/0744230460.medias Multumesc pentru oferta, dar trebuie sa mai astept pana gasesc un pret corect. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai Cam asa ceva caut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai neaparat rosie???eu am facut bikini top din prelata verde groasa de armata. capse gasesti la magazinele cu stofe ...papiote si alte chestii apropiate...si costa in jur de 50 bani bucata. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosma Postat Februarie 3, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai neaparat rosie???eu am facut bikini top din prelata verde groasa de armata. capse gasesti la magazinele cu stofe ...papiote si alte chestii apropiate...si costa in jur de 50 bani bucata. :h5 Cred ca o sa aplic ideea ta! culoarea nu ma intereseaza. mersi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai iesi cel mai ieftin si macar stii ca e facut de mana ta. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adamu Postat Februarie 3, 2009 Partajează Postat Februarie 3, 2009 Re: Bikini top samurai IESI MAI IEFTIN CU EA DACA TI-O FACI SINGUR,NU STIU daca o sa gasesti material pentru geam.geamul de la a mea din spate este cu fermar.sa ti-o faci dupa a unui prieten(adica dupa model)ca de nu iasa o imensa porcarie,si cheltui vreo 50 de euro!!!eu mi-am facut la noi la medias anul trecut o prelata la comanda la astia care fac prelate,mi-a luat 250 de euro,si cand m-am dus dupa masina si am vazut prelata mi-a venit sa vomit!!!pe langa ca era oribila,nu puteai merge mai tare de 40 la ora ca ti-o batea vantu(nu se intindea perfect,de te durea capul)asta bikini e mai usor de facut.bafta.ceau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate