Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Buna seara !

@ Zoli:

Cap tractor USA solo, circa 8-9 tone. Semiremorca clasica tip platforma, ca alea din film, circa 7 tone. Total maxim admis pentru Europa, 40 de tone, cu exceptiile de rigoare, care necesita autorizatii speciale. Deci, incarcatura circa 24 - 26 tone admisa.

Se "poate" pune mult mai mult, dar in primul rand n-ai voie, in al doilea rand probabilitatea de a exploda pernele de aer este mult mai mare si poti sa pui tot atelajul pe dunga instant. Plus ca poti indoi ireversibil sasiul semiremorcii.

Am avut o incarcare din Marsilia, bare de otel, patrat de circa 120mm, lungi de sase metri fiecare. Mi-a pus sase pachete de cate patru bare fiecare acolo unde i-am spus eu in semiremorca, si brusc am avut 24 de tone. Inaltimea incarcaturii circa juma' de metru, cu tot cu lemnele care au fost puse sub bare, ca sa poata iesi/intra furca motostivuitorului.

Treaba din film pare a fi in Franta. In USA sunt alte standarde. Aia si transportul de containere pe calea ferata il fac cu cate doua suprapuse, ca nu prea au linii electrificate...

Stima,

Dragos

Editat de Heavy D.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Din cauza debililor de gen firma unde lucrez ne interzice sa conducem la arabi.

Partea proasta e ca nici Rusia nu e deoarte.

Daca va duceti....luati un taxi, stati pe bancheta din spate si neaparat centura. Taxiurile sunt extrem de ieftine.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Vizitator mao

"plasticurile" alea abia pot sa mearga singure pacolo si le-a mai si legat de ele rulota :))))

Link spre comentariu

Asa e, nu prea se pierd in peisaj :grin:

Ori-si-cum, toata stima pentru curaj, pasiune si nu in ultimul rand, buzunar.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Vizitator mao

[video=youtube;..........

Din pacate aceasta este cultura a 90% din poporul roman. De revelion de ex pe toate posturile tv romanesti numai si numai specimene care au supravietuit datorita mortii lui Antonescu.....

Va mai mirati ca mai peste tot in lume suntem etichetati in anumite feluri???

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare