radu ovidiu Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: youtube ....and stuff razboi...http://vplay.ro/watch/rnmmgfsj/ nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: youtube ....and stuff mno ase da asta mi se pare o bataie regulamentara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: youtube ....and stuff razboi...http://vplay.ro/watch/rnmmgfsj/ Video does not exist Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: youtube ....and stuff Ai dreptate, dar fusese. Eu am apucat sa-l vad. Era clipul cu tiganii care se bat cu parii, aratat recent si la TV. Initial s-a zis ca e in Romania, apoi s-a descoperit ca totul se intampla in Slovacia. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: youtube ....and stuff Alt smecher... "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: youtube ....and stuff Alt smecher... In concluzie, offroad-ul nu se face doar cu un bullbar, cateva proiectoare si un subwoofer... :ga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Septembrie 19, 2012 Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: youtube ....and stuff in conditiile alea putea fi echipat si cu mama zmeilor si tot asa se intampla acolo doar cu aeroglisor ai ce cauta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Atlanticul in Norvegia! http://www.youtube.com/embed/4T4vc1QqiPM?feature=player_embedded 1 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Atlanticul in Norvegia! http://www.youtube.com/embed/4T4vc1QqiPM?feature=player_embedded Foarte frumos . Oare cat costa km. de sosea la astia pentru ca fac drumuri peste tot? Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Foarte frumos . Oare cat costa km. de sosea la astia pentru ca fac drumuri peste tot? Pun pariu ca si le fac singuri, nu cheama Bechtel-ul sa le faca. Daca era asa, umblau si ei pe drumuri carpite ca noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Alt smecher... O fi ajuns vreun Super Sale pe ebay :))) [...] nu cheama Bechtel-ul sa le faca. Sa ne ia bani , ca de facut nu avem nimic palpabil .... - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Sa ne ia bani , ca de facut nu avem nimic palpabil .... Nu e vina lor.....au contracte beton cu clauze favorabile obtinute prin coruptia decidentilor......deci, nu ei ne iau, noi le dam.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdan_mb Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Multumesc de corectie, ai dreptate :wink: - G 300 TD - W460 - '90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: youtube ....and stuff Nu e vina lor.....au contracte beton cu clauze favorabile obtinute prin coruptia decidentilor......deci, nu ei ne iau, noi le dam.... Aici chiar nu te-am inteles. Banii de coruptie de unde au venit? Nu cumva din banii incasati de Bechtel de la statul roman pentru efectuarea autostrazilor? Deci sunt la fel de vinovati si la fel de lepre ca stimabilii nostri atata timp cat s-au complacut in aceeasi mizerie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: youtube ....and stuff http://englishrussia.com/2012/09/24/we-have-found-the-luckiest-guy-ever/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: youtube ....and stuff 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: youtube ....and stuff 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: youtube ....and stuff Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rxn Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff Editat Octombrie 8, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff Editat Octombrie 9, 2012 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff http://www.youtube.com/embed/XRCIzZHpFtY?rel=0 http://www.youtube.com/watch_popup?v=6VAuPPufNro Editat Octombrie 9, 2012 de f_zoltan 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Re: youtube ....and stuff :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: youtube ....and stuff Ma gandesc ca va apare si la noi practica asta... http://englishrussia.com/2012/10/10/bumper-crime-in-russia/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu4x4 Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff Ma gandesc ca va apare si la noi practica asta... http://englishrussia.com/2012/10/10/bumper-crime-in-russia/ Nu stiu exact la ce practicä te referi Cipri? Trecerea de pietoni e SFÄNTÄ,( mä refer la fazele pe trecerea de pietoni ) te apropii pregätit de a fräna, exact CA LA scoala de soferi, chiar dacä iti este masina cät casa si mintea invers proportional! TOTI AM INVÄTAT ASA atunci, cä dacä te comportai altfel, la examen nu primeai carnetu de condus! CUM se poate sä uitäm asa ceva? In Sibiu trecere de poietoni mutatä dupä accident cu un copil si cazul nu e rar sau izolat. Eu NU mä uit dacä vine ceva, doar traversez legal, cänd mä aflu in patria mea mama Romania. Si de o sä imi zboare capu odatä sper sä fi fost cu folos, fiecare are un rol de jucat pe pämäntul ästa, cäteodatä de victimä, cine stie! Fii pregätit de a fräna cänd te apropii de o trecere de pietoni! Editat Octombrie 11, 2012 de Astral Caut oameni cu interese comune, morale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 (editat) Re: youtube ....and stuff Eu NU mä uit dacä vine ceva, doar tranversez legal, cänd mä aflu in patria mea mama Romania. Dar in alte tari te asiguri? Sincer e o mare tampenie sa lasi totul pe sofer pentru 5 secunde in plus pe trotuar...sfanta sau nu, trecerea de pietoni implica si responsabilitatea pietonului,cel putin morala daca nu legala... Mai zilele trecute nevastamea mergand pe principiul sfintenii descris de tine era sa fie maturata de pe trecere chit ca soferul a franat in ultim moment si ea a facut un pas in spate... Cu ce ma incalzea soferu in parnaie si nevasta in scaun cu rotile?...si da..moral era vina ei ...ca s-a aruncat pe trecere in loc sa ridice capu si sa se asigure... Ce fac rusii aia...se arunca intentionat probabil pentru ceva bani...multi nu erau pe trecere. Editat Octombrie 11, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate