Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

youtube ....and stuff

Lipoveanu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: youtube ....and stuff

Ai dreptate, dar fusese. Eu am apucat sa-l vad. Era clipul cu tiganii care se bat cu parii, aratat recent si la TV. Initial s-a zis ca e in Romania, apoi s-a descoperit ca totul se intampla in Slovacia.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte frumos . Oare cat costa km. de sosea la astia pentru ca fac drumuri peste tot?

Pun pariu ca si le fac singuri, nu cheama Bechtel-ul sa le faca. Daca era asa, umblau si ei pe drumuri carpite ca noi.

Link spre comentariu

Sa ne ia bani , ca de facut nu avem nimic palpabil ....

Nu e vina lor.....au contracte beton cu clauze favorabile obtinute prin coruptia decidentilor......deci, nu ei ne iau, noi le dam....

Link spre comentariu

Nu e vina lor.....au contracte beton cu clauze favorabile obtinute prin coruptia decidentilor......deci, nu ei ne iau, noi le dam....

Aici chiar nu te-am inteles.

Banii de coruptie de unde au venit? Nu cumva din banii incasati de Bechtel de la statul roman pentru efectuarea autostrazilor?

Deci sunt la fel de vinovati si la fel de lepre ca stimabilii nostri atata timp cat s-au complacut in aceeasi mizerie.

Link spre comentariu

Ma gandesc ca va apare si la noi practica asta...

http://englishrussia.com/2012/10/10/bumper-crime-in-russia/

Nu stiu exact la ce practicä te referi Cipri?

Trecerea de pietoni e SFÄNTÄ,( mä refer la fazele pe trecerea de pietoni ) te apropii pregätit de a fräna, exact CA LA scoala de soferi, chiar dacä iti este masina cät casa si mintea invers proportional! TOTI AM INVÄTAT ASA atunci, cä dacä te comportai altfel, la examen nu primeai carnetu de condus!

CUM se poate sä uitäm asa ceva? In Sibiu trecere de poietoni mutatä dupä accident cu un copil si cazul nu e rar sau izolat.

Eu NU mä uit dacä vine ceva, doar traversez legal, cänd mä aflu in patria mea mama Romania. Si de o sä imi zboare capu odatä sper sä fi fost cu folos, fiecare are un rol de jucat pe pämäntul ästa, cäteodatä de victimä, cine stie!

Fii pregätit de a fräna cänd te apropii de o trecere de pietoni!

Editat de Astral
Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Eu NU mä uit dacä vine ceva, doar tranversez legal, cänd mä aflu in patria mea mama Romania.

Dar in alte tari te asiguri?

Sincer e o mare tampenie sa lasi totul pe sofer pentru 5 secunde in plus pe trotuar...sfanta sau nu, trecerea de pietoni implica si responsabilitatea pietonului,cel putin morala daca nu legala...

Mai zilele trecute nevastamea mergand pe principiul sfintenii descris de tine era sa fie maturata de pe trecere chit ca soferul a franat in ultim moment si ea a facut un pas in spate...

Cu ce ma incalzea soferu in parnaie si nevasta in scaun cu rotile?...si da..moral era vina ei ...ca s-a aruncat pe trecere in loc sa ridice capu si sa se asigure...

Ce fac rusii aia...se arunca intentionat probabil pentru ceva bani...multi nu erau pe trecere.

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare