wolfman Postat Ianuarie 12, 2014 Partajează Postat Ianuarie 12, 2014 Re: youtube ....and stuff Foarte interesant, dar radarul nu foloseste blitz si cred ca devine inutila toata smecheria. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nomad Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: youtube ....and stuff Life's Too Short To Drive Boring Cars Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: youtube ....and stuff Tare. Foarte inteligent cățelul. Și foarte mare hoțoman. :ha::ha:ha: Mi-a plăcut foarte mult! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: youtube ....and stuff Interesant: - există și în Romania, pentru doritori. Toate cele bune! esti constient ca daca observa astia ca nu iese numarul la poza, isi fac un scop in viata sa te caute pe traseu pana te gasesc si te baga la alt articol mai nasol decat o amenda pentru radar :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: youtube ....and stuff Foliile pot fi folosite pentru radarele cu blitz, pentru celelalteradare imagine pentru contraventie este frame dintr-un film. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: youtube ....and stuff Nu stiu daca s-a mai dat... :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Ianuarie 17, 2014 Partajează Postat Ianuarie 17, 2014 Re: youtube ....and stuff Vorba aia,masina sa fie ca benzina avem !:shock: Cu putine modificari cred ca ajunge sa circule cu 20 km/h... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: youtube ....and stuff https://www.youtube.com/watch?v=29hf0wHFOkY 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Ianuarie 18, 2014 Partajează Postat Ianuarie 18, 2014 Re: youtube ....and stuff https://www.youtube.com/watch?v=29hf0wHFOkY De-a dreptul fabulos!!! :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 23, 2014 Partajează Postat Ianuarie 23, 2014 Re: youtube ....and stuff "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Re: youtube ....and stuff De sezon: http://englishrussia.com/2014/01/20/hellish-winter-road/ don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: youtube ....and stuff Metalica-Nothing else matters, cantata la tambal de românul Radu Seu. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Re: youtube ....and stuff Metalica-Nothing else matters, cantata la tambal de românul Radu Seu. Pff,senzational!:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: youtube ....and stuff superb... 1 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Ianuarie 26, 2014 Partajează Postat Ianuarie 26, 2014 Re: youtube ....and stuff poate a mai fost DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: youtube ....and stuff Interesanta coregrafia, parca ar fi marca Michael Flatley! Si de moldovence..., ce sa mai zic! :wink: http://video.rol.ro/nunta-moldoveneasca-72373.htm 1 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Ianuarie 28, 2014 Partajează Postat Ianuarie 28, 2014 Re: youtube ....and stuff L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: youtube ....and stuff ... vesnicele englezisme ... Ce treaba are oaia cu pastaia ? .... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 29, 2014 Partajează Postat Ianuarie 29, 2014 Re: youtube ....and stuff Interesanta coregrafia, parca ar fi marca Michael Flatley! Si de moldovence..., ce sa mai zic! :wink: http://video.rol.ro/nunta-moldoveneasca-72373.htm Neinspirata comparatia ta.... Mirii sunt dansatori in ansamblul Fluierasul din Moldova de peste Prut, iar nuntasii sunt colegii lor... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: youtube ....and stuff Neinspirata comparatia ta.... Mirii sunt dansatori in ansamblul Fluierasul din Moldova de peste Prut, iar nuntasii sunt colegii lor... Acum, ce sa fac si eu, chiar Mihai Petre nu sunt..., poate el gasea o comparatie mai buna! Am urmarit dansul pana la sfarsit, de unde am aflat si eu ca este vb despre ansamblul Fluierasul! Nu am vrut sa jignesc maestrul dansului irlandez si nici sa diminuez succesul si munca ansamblului Fluierasul; am facut comparatia aceasta gasind ambele dansuri la fel de energice si de frumoase! Dansul irlandez m-a fascinat si incantat de f. mult timp,... dansul moldovenesc este o descoperire recenta! Cat despre moldovence..., cum spuneam si mai inainte! :oo :ha: :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: youtube ....and stuff Din punctul meu de vedere, si n-aveti decat sa ma injurati, dansul lui Flatley poate fi apreciat doar pentru munca depusa pentru ca altfel mi se pare anost, fara culoare, repetitiv, fara imaginatie, doar tropaiala din picioare, bratele nu sunt folosite, intregul corp da impresia ca e teapan pe tot parcursul dansului (cum am spus, de apreciat tehnicitatea!), dar nu are nici un farmec, nu-ti inspira nici o traire, n-are nici o schimbare de ritm, si ca sa fiu subiectiv pana la capat, inclusiv numele sugereaza parca dansul lui : FLATley ! Daca as indrazni o comparatie cu ceva dans de-al nostru, as spune ca e un fel de : "sarba tot pe loc, pe loc, pe loc", dar nici asta n-ar fi foarte fericita pentru ca si sarba are o identitate clara si farmec propriu.... Faptul ca este promovat si are super-spectacole este cu totul altceva...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 Re: youtube ....and stuff In clipul comentat, doar ansamblul este moldovenesc, dansul nu:wink: Dansurile moldovenesti in pereche sunt spectaculoase. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 30, 2014 Partajează Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Re: youtube ....and stuff S-auzim de bine Editat Ianuarie 30, 2014 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: youtube ....and stuff http://www.peteava.ro/id-1005539-nu-te-baga-la-somn-pana-nu-vezi-asta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Februarie 2, 2014 Partajează Postat Februarie 2, 2014 Re: youtube ....and stuff De sezon Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate