Marius Lupu Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 asadar iesire la cheia nu prea soft ca sa nu ne plictisim: persoane anuntate: eu -ciuruchi (dodgeul nu e gata) filip -rubicon oresti - dodge mihai -nissan mr. light ne onorezi cu prezenta? samd.... Intalirea sambata la pensiunea mihaela ora 9 .00 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Ne vedem vineri noapte la Halchiu,sa dam geamurile jos de pe Patrol..... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia radu spr copilot la mine in masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 4, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Ne vedem vineri noapte la Halchiu,sa dam geamurile jos de pe Patrol..... :ha: :ha: :ha: de ce sa ne mai chinuim ? cand te poti rasturna si ai rezolvat problerma :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Ne vedem vineri noapte la Halchiu,sa dam geamurile jos de pe Patrol..... :ha: :ha: :ha: putem sa le dam jos si la cheia...aduc eu un ciocan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia V-am zis ca va invidiez? Cred ca da, daca nu...VA INVIDIEZ! Personal cred ca sunt ciuca mistoului in offroad. Eu nu pot merge ON ROAD cu masina. Culmea este ca pot merge in offroad, dar nu pot merge pe campuri pana la Cheia. :fr2 :fr2 :cr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia ma bag 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia primiti si un RUBICON cu troliu, MT etc ... care nu ar vrea sa se rastoarne :ha: :ha: :ha: cred ca pina atunci sint in BV :banana . Hami Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Sambata asta? Primitzi si moto? Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Light Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia ........ mr. light ne onorezi cu prezenta Maestre, am vb. cu Oresti, din pacate voi spune pas de data asta.... ...Radu copilot? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Daca nu ninge ( desi nu cred) sunt convins ca o sa avem acces pe multe trasee din cheia . si eu sunt motociclist deci cred ca e o idee buna sa vina cu noi si cateva motoare de enduro. ar fi grazav daca pana maine dupa amiaza am sti exect cate masini motoare atv-uri , pantofari :ha: vin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reax Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia fara troliu merita sa apar or ba? am o vitara inaltata cu mt-uri si atat,plus ca sint incepator :D am vazut ca voi bagati hardcore iar eu nu am de gand sa pun machetuta pe o dunga ca nu mai am bani de alta. 4x4=16 corect!!! suzy vitara jlx 1.6 16valve looongwheelbase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thunder rock Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Stai cuminte ca asta -i off ....Poti merge pana in zona sa vezi ce fac baietii dar cam atat Cu masina aia no way I'm a rolling thunder ,pouring rain,i'm commin on like a hurricane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia deci tu intri la categoria ...pantofari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Inca un RUBICON mai merge? Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Museteanu Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Va fi Cheia sau mergem tot pe langa Rasnov-Trei Brazi? Nu de altceva dar vroiam sa vad mai multe locuri pe unde se poate face off road, cat despre cat de hard va fi.....cat mai hard dpdv al meu! :ypu Mercedes G350 Jeep Wrangler Rubicon 2,8 CRD - se vinde Toyota Land Cruiser 120 Toyota HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Va fi Cheia sau mergem tot pe langa Rasnov-Trei Brazi? Nu de altceva dar vroiam sa vad mai multe locuri pe unde se poate face off road, cat despre cat de hard va fi.....cat mai hard dpdv al meu! :ypu De data asta ne vedem in Cheia... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Lupu Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia deci tu intri la categoria ...pantofari ca sa nu se creeze confuzi : pantofari inseamna cei care sunt pasageri , nu cei care au o masina mai putin pregatita in curs de pregatire sau incepatori :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Va fi Cheia sau mergem tot pe langa Rasnov-Trei Brazi? Nu de altceva dar vroiam sa vad mai multe locuri pe unde se poate face off road, cat despre cat de hard va fi.....cat mai hard dpdv al meu! :ypu De data asta ne vedem in Cheia... :h5 si eu visez de mult la Cheia .... si sper in primavara sa iesim inpreuna eu si silviud de la neamt si vedem ce abonati mai sunt de la bucovina bafta :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filip Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Pentru cei din Bucuresti : intalnirea la ora 7:00 la benzinaria Mol din Otopeni. Eu - prezent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia si eu prezent la 9.00am, azi am facut incalzirea cu diverse impotmoliri, RockCrawling etc, poze mai tirziu... :ypu am organizat si un copilot care e fotograf, sa ne faca poze tari :banana Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
habo Postat Februarie 6, 2009 Partajează Postat Februarie 6, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Incalzirea facuta la Brasov pe linga Zarnesti, suspendare cu axa fata pe stinca si transpiratie multa ptr recuperare: Rubicon JK V6 3,8l, Lift 4"+1"BL, Simex 35" si Cooper STT 37" , rapoarte 5,13, planetare + cardane HD, Bara AEV cu WARN 9,5ti, , ARB dif cover, K&N air ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator RaduSPR Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Unde e traseul mai exact nea ? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia Un numar de telefon unde sa va pot contacta? Pentru ca eu cred ca o sa va prind din urma. Azi am fost sa ma antrenez putzin, apoi am chefuit, si nu stiu daca o sa ma pot trezi la ora 8. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 Re: Indoim, spargem, reparam si in weekend ne vedem la cheia traseul in care a ramas suspendat pe puntea fata este in Prapastiile Zarnestiului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate