watcher Postat Februarie 4, 2009 Partajează Postat Februarie 4, 2009 Pana acum pentru weekendul 7-8 februarie am vazut decat o iesire anuntata la Cheia, dar ma tem ca e prea devreme pentru mine :-) Exista si alte planuri de iesiri la distante civilizate fata de Bucuresti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? masina vad ca ai,daca are si MT-uri nu inteleg de ce nu te duci la cheia? -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 5, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Are acum si Simexuri si troliu. Nu m-as duce la Cheia pentru ca ar fi a doua iesire 'adevarata' pentru mine iar baietii au anuntat-o 'spre extrem' . Cu alte cuvinte, de frica :-) si de jena (sa nu fiu eu ala care ii tine pe toti in urma) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Baietii care merg la Cheia sunt superok, cu siguranta nu ii vei incurca si te vor ajuta daca vei avea nevoie fara sa iei blana de "oaie neagra"! Daca iti doresti sa faci ceea ce fac ei acolo cu masinile, poti incerca fara probleme! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Cheia e deja varianta soft....mergem la Brasov la hard. Hai Yonutz,nu v-ati plictisit de mers pe camp?.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Dar voi nu v-ati plictisit sa tot rupeti masinile? :ha: Momentan la timpul care il am si ceea ce am gasit pe langa casa este solutia ideala ptr mine! Si in plus nu am masina pregatita ptr ceea ce faceti voi ... Fiecare cu ce, cum si cand poate maestre, asta in functie de perceptia acest sport! Sa va distrati la maxim! Cu stima, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Le rupem,le reparam,asta e.....Timpul,intr-adevar,e o mare problema. Am vazut la Calugareni masini bine pregatite,e chiar pacat de ele "sa nu se dea". Spunea cineva ca nu poate sa mearga pe sosea pana la Cheia din cauza rotilor.Si eu am avut aceeasi problema,dar m-am saturat sa tot car rotile de noroi in remorca....si sa le schimb noaptea la Lupu in hala...mai ales ca merg foarte tare pe asfalt. Si acum merg pe Simex-uri pana la Brasov,iar cand ajung,imi trebuie timp pana se linistesc mainile din tremurat :twisted: :twisted: Merci de urare...astept sa mergem in gasca mai mare...pana unde se poate...cand nu se mai poate,facem un "trenulet" cu trei locomotive... :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Asi merge si eu la ceva soft, avand in vedere ca nu prea am exp, si inca nu mi-am luat caucioace. Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Asi merge si eu la ceva soft, avand in vedere ca nu prea am exp, si inca nu mi-am luat caucioace. Experienta o dobandesti in timp si in cat mai multe iesiri insa fara cauciucuri MT n'ai ce cauta la cheia. vezi ca se iese mai pe langa Bucuresti, acolo e mai soft la cheia se dau alea mai ,,tancuri'' :grin: -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? @mihai ... De ce nu vin multi oameni la Cheia !?... Cred ca rationamentul ar fi asta: ma dau "la baioneta" saptamana asta, masina inevitabil se rupe, astept dupa aia 3 saptamani dupa piese, deci stau 3 saptamani pe bara plin de draci, bag mana adanc in buzunar (cat ptr 10 iesiri soft) pun piesa si ma gandesc: unde sa mai ies saptamana asta? Probabil in viitor cand informatiile vor fi sheruite corespunzator, cand oamenii or sa constiintizeze ce inseamna si la ce e buna "inspectia tehnica de dupa", cand vom avea o conditie materiala mai buna, probabil ca lucrurile se vor schimba! Ne-am dat si noi in trecut la cheia la rupere cu un cherokee (marius lupu stie) ...dar doar atat, ca dupa aia cherokele a murit, l-am ingropat cu famfara si i-am tinut corespunzator pomenile! Acum, odata cu trecerea timpului ne-am schimbat utilajul si obiectivele! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Februarie 5, 2009 Partajează Postat Februarie 5, 2009 Re: Exista planuri de soft-mediu pt 7-8 februarie? Pe unde pe langa Bucuresti? Ca vreau sa prind experienta! Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate