Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mananca si gura la copii o paine?

Yonutz

Postări Recomandate

Deci, vad ca lumea e cam ametita, deci sa iau initiativa:

Convocare una bucata sedinta estraordinara la namolit utilajele in participatie:

Locul faptei - "Termopile" de Calarasi ; continuarea traseului de data trecuta!

Cerinte - voie buna

Locuri - fara numar, ezista numai la peluza in picioare in spatele tabelei (alea cu numere pe scaune e vandute pe baza de abonament :ha: )

Traseu propus - Namologheru & plantatiile adiacente adica km20 A2 - Nana si retur!

Durata traseu - cat aveti "biletul de voie"

Obiective - sa revenim bine dispusi acasa si sa scape si utilajele!

Data propusa: Duminica, 08.02.2009 08.30 (poate reusim de data asta!) Casa Iacob intersectia Centura Buc / drumul care duce catre Oltenita!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 374
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Mananca si gura la copii o paine?

Buna ocazie pt.-@ cristi marin-@watcher-@ flt--dati cu semnatura in lista ca e o ocazie buna

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Dau cu semnatura :-)

Adica cu o probabilitate de 99% vin si eu (cu o masina cu 4 oameni).

Astazi ma ocup de 'aprobari' =))

Mai am timp pana duminica sa aflu unde exact e locul de intalnire :-)

Link spre comentariu

locul de intalnire e la iesire din --POPESTI L.intersectie cu linia de centura-- la carciuma ,...

Link spre comentariu

@Cristi Marin

de pe A2 o iei in stanga pe centura ...treci podul pe centura peste Dambovita si la prima intersectie mare se face o carciuma pe partea stanga cu geamuri albastre si cu parcare de camioane- "Casa Iacob"! Fi atent insa la ora finala stabilita!

Link spre comentariu

Vizitator CristiMarin

Sa-mi spui te rog aprox cam cati km face de la locul intalnirii sa stiu cum ma socotesc cu benzina.

Link spre comentariu

La o iesire de genul asta se fac cam 50-100km in 2 pana la 7-8 ore! Dar nu cred ca o poti lua ca etalan ptr alimentarea masinii! Eventual poti vedea dupa o zi cat carburant ai consumat in x ore! Cel mai bine este sa fi pregatit, decat sa ramai fara! Cand ies de obicei cu Otobuzul diesel 2.8, pun juma de rezervor (50li) ...la cherokee 4.0 benzen (faceam plinu la plecare) ! :grin:

Link spre comentariu

@bullbar........ :ha: :ha: :ha:

@yonutz......duminica vin si eu....k masina tot n-am spalat o

@dancarp (?)..........nu vreau sa fiu nepoliticos dar dak insisti poti veni si tu..... :hi

@shadow.....dak io am trecut cu PATROLIKA, poti merge si tu cu isuzu :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

pai bine mai yonutz tocmai cand am spalat si eu masina :P tu dai anuntul :twisted: :twisted: dar ce mai conteaza o mai spal odata tot joi ca sa nu se mai plimbe nevasta-mea cu ea :ha: :ha: :ha: .Deci trece-ma si pe mine pe lista ca nu pot sa o las curata prea mult caci nu se termina tratamentul de reomatism la masina :banana :banana :banana :banana

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Vizitator koala

fara suparare, n-am nimic cu nimeni, insa:

Domnilor, acesta este un forum de off-road!!!

asta inseamna de obicei pante de peste 20%...

Copii, nu mi-l mai inervati pe colegu' Danutz, ca el nu serveste decat offroad serios ... adica, doar urcari periculoase !!! ... ca la vale, de obicei, ramane agatat si trebuie tras cu troliul :ha: :ha: :ha: ...

PS : Danutzule, sa stii ca panta means coborare ... rampa = urcare ... asta doar asa, by the way, ca tot veni vorba :ha: :ha: :ha: ...

Link spre comentariu

Confirm si eu 100% IN :grin:

Asa ca am schimbat baterie lui inclinometru pt sa stui clar ce inseamna 20% :ha: :ha: :ha: :ha:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Salutare, buna idee, sa ii aratam lu dankrp cum se urca pante de 60 grade. Sorin stieee!!! :ha:

Off stau in cumpana, ce sa fac, sa duc masina maine la bodylift sau sa mai stau un pic pana luni. Da e timp sa ma hotarasc

Link spre comentariu

Dane, poti sa te dai si cu curul de pamant, poti sa te dezbraci in pielea goala si sa mergi si cu o garoafa in gura pe A2 sau A1, poti sa te tunzi zero si sa te vopsesti roz cu pete mov ... ca sincer chiar nu reusesti sa ma impresionezi!

Iar daca ptr mine offroad = gratar+bautura+"sa ne simtem bine" asta e E ALEGEREA SI PLACEREA MEA...iar daca ptr tine offroad=dat cu capu in copac, rasturnat cazanu sau altceva tot asta e, E ALEGEREA SI PLACEREA TA si eu nu chiar nu am de gand sa ti-o schimb!

Asa ca prietenu lasa soparlele astea veninoase si antreneaza-te linistit ptr OCL (offcemaroade cempion lig) iar daca vei avea vreodata curiozitatea sa vezi cum e in teren mai soft (asa cum zici matale), esti invitatul meu! Pana atunci insa, vezi-ti linistit de hardurile tale(si la propriu si la figurat) si mai pune si tu o poza cu utilajul in action ...ca pana acum numai d'alea in parcare am vazut ca pentzile si rempile alea care zici tu ca le sui si le cobori hardcore nu prea ies in pozele cu IMS-ul tau!

Si daca tot esti curios sa vezi cum face fricosul de Yonutz extrem si sa ma vezi la Cheia sau in alta vagauna, da-mi masina ta si vin sa-ti arat eu offroad adevarat, cum n-ai mai vazut niciodata in viata ta! Cu strigaturi!

Hai sa incheiem discutia aici, si sa ne vedem fiecare de ale noastre! Este mult mai sanatos ptr amandoi! :h5

Link spre comentariu

Wow....ce replica...oare cine a ramas blocat intr-o ravena de 15 grade pe coborare la Calugareni?

Domnu' daca te duci cu inclinometru la fata locului o sa ai o mare surpriza ... Si era pe coborare ... pe urcare, ce sa mai vorbim ...ca nu are sens! :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

este doar o constatare, nu am nimic cu nimeni, insa cred ca ar trebui fiecare sa se gandeasca mai bine de unde vine si incotro se indreapta.

sau daca tot primim pe toata lumea, atunci nu pot sa vina si cei cu scuter

@dankrp - fiecare dupa posibilitati,unii sunt la inceput si nu au nici macar MT,unii sunt mai slabi de corason si fug de munte iar altii (ca si mine de altfel) nu au masina asa capabila ca a ta ( motorul cam mic si fluiera turbina de 2 ani da e buna) :ha:

si chiar se poate veni cu scuterrr? :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare