Mugur Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Bravos !... :ap :1 Frumoasa tura, frumoase poze !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vbh Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Faina iesire. Am fost si noi(io, bucur, miron si soimu) pe munte la 1800m la releul de pe Biharia, unde n-am intilnit(ca sa vezi ce mica-i lumea) cu nightbird si inca un preten cu M-urile.De acolo ne-am dus la Gaina si apoi la Arieseni :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 bravo! Faina iesire smecherilor asa cum numa' voi stiti facea colo. Vad ca avem poze nu numa' cu off-roadu' dar si cu striptizu'. Zoli da si matale cu un autobronzant pe copane sa nu mai pari feciorelnic ca uite Koala nu mai poate dormi, e tulburat tot sireacu. Izmenele ce marca sunt? :grin: Sunt cumva Dolce&Gabana cu tuning Cavalli? :ha1 Nea Max dom'le nu se mai poarta evazat de mult, pune si mata in loc de sort un strech albastru metalizat sa fii mai trendy. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iulie 23, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2007 antenele alea radio nuse agata prin copaci? Daca craca "vine" foarte jos, la nivelul plafonului, o mai pliez si eu din nuca de fixare. In rest, la distanta de cel putin 20...30 cm de prindere deja se indoaie foarte usor, ca un bici, e otel bun. Marca Sirio, variantele nu chiar cea mai ieftina. Otelul e conic, mai gros la baza si se subtiaza pana la varf. Nu trebuie dat cu 50 la ora in craci cu ele. Eu sunt deocamdata foarte multumit cu ea. 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 Faina iesire. Am fost si noi(io, bucur, miron si soimu) pe munte la 1800m la releul de pe Biharia, unde n-am intilnit(ca sa vezi ce mica-i lumea) cu nightbird si inca un preten cu M-urile.De acolo ne-am dus la Gaina si apoi la Arieseni :D Off Topic: Baga poze pe un alt topic, Bruno! On Topic: Misto iesire, baieti :grin: http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 foarte misto iesirea, aveti zona misto acolo si mai e si la o aruncatura de bat de voi. Bravo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate