pinti Postat Februarie 7, 2009 Partajează Postat Februarie 7, 2009 (editat) cum vremea frumoasa de dimineata nu ne-a lasat sa stam in casa am vb cu padres sa facem o tura ad-hoc in drum spre cozia am gasit doua locuri "de joaca" [youtube:3q4war7i] [/youtube:3q4war7i] dupa antrenament a urmat un traseu super fain nici greu nici usor dar din putina neatentie padres a proptit-o pe un mal urmeaza inceputul trolierii cu sufe multe pt ca singurul copac mai acatarea era la 50 m [youtube:3q4war7i] [/youtube:3q4war7i] pozele in episodul urmator Editat Martie 19, 2011 de Astral ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva Nice action! :bravo consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva :bravo Faina iesire. Imi pare rau ca nu am putut sa va onorez cu prezenta. Dar, va venii vremea in care rusoaica mea va fi pregatita si ea de iesiri si va parasii trotuarul din fata blocului. Faina iesire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Februarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva cretu nu fi suparat suntem tot aici si mai mergem in zona ca drumul este beztial si am descoperit o varianta mai grea si mai lunga asta a durat cam 4 ore cealalta ceva in jur de 6 speram si acum pozele ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva Frumos ÅŸi aveÅ£i ÅŸi locuri frumoase. Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariusS Postat Februarie 8, 2009 Partajează Postat Februarie 8, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva foarte frumos :bravo Omul e in stare de toate. Dar e in stare si de nimic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator victorr Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva :bravo si la mai multe utilaje in teren ...fain peisaj :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Februarie 9, 2009 Partajează Postat Februarie 9, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva Frumos :h5 Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Re: iesire deva-cozia-bretelin-cirjiti-deva Faina iesire. :h5 :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate