Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero Pinin... ?

GabrielP

Postări Recomandate

Re: Pajero Pinin... ?

Buna ziua si tie! :rules

Ce intentionezi sa faci cu masina? sa agati? :as shopping? offroad? :P

sau, daca te ajuta cu ceva, am incercat sa-ti raspund cat mai "la obiect":

fiabilitate: te va tine pana se va rupe

performante: merge

consum: 8 l/100 - 35 l/100

P.S. am avut Pinin si stiu cu ce se mananca, dar fii rezonabil cu "datul buzna in casa omului".

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cu functia "SEARCH" am gasit urmatoarele rezultate scriind "Pinin".. le pun pe cele relevante, vezi-le si poate mai primesti si alte sfaturi..

viewtopic.php?f=6&t=4232&hilit=PININ

viewtopic.php?f=6&t=4794&hilit=PININ

viewtopic.php?f=6&t=5123&hilit=PININ

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Nu ma gandesc la offroad extrem.

Vreau o masinuta cu care sa-mi faca placere sa ies pe drumuri forestiere si sa nu ma "arda prea mult la buzunar" :grin:

te rog sa citesti regulamentul forumului !!! :rules ...si sa treci pe la " prezentarea membrilor"

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Nu ma gandesc la offroad extrem.

Vreau o masinuta cu care sa-mi faca placere sa ies pe drumuri forestiere si sa nu ma "arda prea mult la buzunar" :grin:

O Dacie 4x4 (Dacia Papuc 1.9 D), merge fara probleme pe drumuri forestiere pietruite.

Daca vrei o masina cu care sa poti ocoli drumurile forestiere si sa o iei de-a dreptul, automat vei avea nevoie de bani sa bagi nitel in ea pentru intretinere, dar si in accesorii.

Sa spunem un Pajero. Automat primul lucru pe care l-as face ar fi un body-lift sa-mi intre lejer si fara discutii Simexuri sau BFG MT de 31". Cost aproximativ: 100 E body-lift + 500 E gumele + 300 E jantele de otel cu et negativ = 900 E.

Mergem mai departe.... Ajungi aproape in varf si ramai impotmolit. Telefon, ioc semnal, ai avea nevoie de un troliu, aproximativ 800 E cu tot cu montaj. Vei avea nevoie un CB (statie emisie-receptie), aprox 200 E.

Toate aceste dotari minime ajung cam pe la 2000 E, in rest, este o masina normala, ca oricare alta, la care trebuie sa schimbi placutele de frana, uleiul, filtre, bucse sau orice altceva s-ar strica.

Asadar, Pininul intretinut, ca si orice alta masina 4x4 intretinuta te tine fara comentarii cel putin 5 ani. Totul depinde de tine si de puterea ta financiara in a-l intretine. De mentinut e ca intretinerea e umpic mai scumpa ca la un Logan, ca ai baia de ulei mai mare si filtrele costa nitel mai mult. Dar in rest, costurile sunt acceptabile pt o masina de teren.

P.S: Cu un Pinin oricum nu poti face extrem si chiar daca ai putea, trebuie luat in considerare costurile de reparatie ale caroseriei(autobuz mare).

P.P.S: Treci te rog si pe la "Prezentarea membrilor" ca sa dai un buna ziua la popor ca asa-i simpatic si frumos.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

ieri m-am dat si eu cu pininul meu din 2001.e deosebit.eu ,invatat numai cu samuraie,de-mi sar ochii din cap,am fost tare placut surprins.si urca,tata!are scut solid dedesubt.cu o inaltare si niste gume face fata,dar nu as baga asa ceva la HARD.la soft e super-super!

Link spre comentariu

ieri m-am dat si eu cu pininul meu din 2001.e deosebit.eu ,invatat numai cu samuraie,de-mi sar ochii din cap,am fost tare placut surprins.si urca,tata!are scut solid dedesubt.cu o inaltare si niste gume face fata,dar nu as baga asa ceva la HARD.la soft e super-super!

dupa ce-ti vei arunca un ochi prin aripile interioare vei vedea ca nu-ti incap nici macar niste lanturi pe cauciucurile din fata. Cat despre inaltare.. ai de cautat. Eu n-am gasit niciun producator.

Tractiunea e intr-adevar intr-un mare fel. Pacat insa ca are o garda la sol cat loganu'.

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

am vazut ca are un super reductor.4x4 normal,4x4 pe greu,4x4 pe supergreu si diferentil central blocabil.adica blochezi toate 4 rotile.am mers prin zapada de 1 metru si noroi cu cauciucuri chele de strada.am vandut-o azi.

Link spre comentariu

am vazut ca are un super reductor.4x4 normal,4x4 pe greu,4x4 pe supergreu si diferentil central blocabil.adica blochezi toate 4 rotile.am mers prin zapada de 1 metru si noroi cu cauciucuri chele de strada.am vandut-o azi.mai aduc una peste vreo saptamana

Imi place sa vad entuziasti, dar hai sa nu dezinformam lumea. Pinin-ul cel mai "dotat" are reductor cu 2 trepte (normal si "greu") si diff central blocant. Ce spui tu cu toate 4 rotile blocate sunt vise erotice cu G-uri si alte utilaje cu 3 diferentiale blocabile.

Maneta iti da posibilitatea de selectie intre:

-2x4,

-4x4 liber (asfalt)

-4x4 blocat normal

-4x4 blocat redus.

Intre primele 2 trepte poti sa schimbi din mers pana la 100 km/h. Centralul blocat inseamna in traducere libera ca ai cel putin o roata care trage pe fata si una pe spate. Neblocat ai cel putin una din 4. Sunt topicuri care explica pe larg cum vine asta..

sa blochezi toate rotile ar presupune sa ai inca 2 butoane LSD; Cat despre reductor in 3 trepte.. :app

Daca esti sigur ca al tau bloca toate rotile, adu-mi si mie unul ca ala. Nu conteaza pretul! :ypu

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

sincer,am zis si eu ce vad pe maneta si pe brd.pe desenul de pe bord imi arata un diferential central ce se bloca,cu o lumina portocalie,cand apasam pe maneta de pe 4x4 greu si dadeam in fata.nu ma pricep absolut deloc.sigur am spus prstii.tu sti mai bine.sunt ferm convins.cer e ca atunci cand am pus pe asta m-am dus prin zapada de minim juma de metru si noroi dedesubt,cu cauciucuri chele fara probleme,iar cand am pus numai pe 4x4 normal nu am reusit asta.nu dezinformez.nu ma pricep.repet.mi-am dat cu parerea la ce am vazut pe maneta si pe bord

Link spre comentariu

cine vrea sa incerce .....!

domnu !!! ...cu tot respectul ,incearca sa te opresti cu samsareala la rubrica de vanzari cu toate ca si acolo ai prea multa activitate !!!

suntem un forum de offroad nu unul de vanzari !!!

considera asta un avertisment !!!

cu respect

kato

Link spre comentariu

samsareala?! folseste cuvinte mai romanesti,ca suntem in Romania.nu in ROM-ania.si care-i treaba cu avertismentele?stergeti rubrica de vanzari,ca atunci nu mai posteaza nimeni nimic la vanzari!si ramane un forum adevarat!nu mi-a zis nimeni cate anunturi am voie sa bag la vanzari pe luna,oricum nu cred ca am exagerat,altii au bagat mult mai multe.cineva a bagat un singur anunt in care vindea piese(toate erau enumerate)in valoare de cateva zeci de mii de euro,si nu i-a zis nimeni nimic.eu vand 2 masini pe luna si 2-3 prelate si roti de suzuki,si toti va luati de mine!am discutat cu D-l Max si i-am promis ca o sa bag un singur anunt la 60 de zile.nici asa nu e bine???O.K.nu o sa mai vezi nici un anunt de vanzare in rubrica vanzari din partea mea.MULTUMIT???si chiar daca vand sau cumpar ceva,e numai 4x4.asta e un frum 4x4.v-as ruga insistent pe adm.sa desfiintati rubrica vanzari!!!o sa deschid un topic nou sa intreb cine e de acord.vreti sa stiti raspunsul de pe acum?N I M E N I !!!KATO,nu mai vand nimic.!!!o.k.?dar sa vorbesc cu oamenii astia pe forum despre Pasiunea asta care e si a mea POT?daca nu cer prea mult...

cu SUPERRESPECT: Adamu.nu consider ce ai scris mai sus un Avertisment.ca nu-mi plac avertismentele.imi plac numai vorbele frumoase.

Link spre comentariu

Pai pasiunea ta e Off-Road-ul? Sau vanzarile?

App: Kato nu se referea la sectiunea de vanzari auto/piese, ci la rubrica Mitsubishi care nu are treaba cu vanzari mitsubishi....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

samsareala?! folseste cuvinte mai romanesti,ca suntem in Romania.nu in ROM-ania.si care-i treaba cu avertismentele?stergeti rubrica de vanzari,ca atunci nu mai posteaza nimeni nimic la vanzari!si ramane un forum adevarat!nu mi-a zis nimeni cate anunturi am voie sa bag la vanzari pe luna,oricum nu cred ca am exagerat,altii au bagat mult mai multe.cineva a bagat un singur anunt in care vindea piese(toate erau enumerate)in valoare de cateva zeci de mii de euro,si nu i-a zis nimeni nimic.eu vand 2 masini pe luna si 2-3 prelate si roti de suzuki,si toti va luati de mine!am discutat cu D-l Max si i-am promis ca o sa bag un singur anunt la 60 de zile.nici asa nu e bine???O.K.nu o sa mai vezi nici un anunt de vanzare in rubrica vanzari din partea mea.MULTUMIT???si chiar daca vand sau cumpar ceva,e numai 4x4.asta e un frum 4x4.v-as ruga insistent pe adm.sa desfiintati rubrica vanzari!!!o sa deschid un topic nou sa intreb cine e de acord.vreti sa stiti raspunsul de pe acum?N I M E N I !!!KATO,nu mai vand nimic.!!!o.k.?dar sa vorbesc cu oamenii astia pe forum despre Pasiunea asta care e si a mea POT?daca nu cer prea mult...

cu SUPERRESPECT: Adamu.nu consider ce ai scris mai sus un Avertisment.ca nu-mi plac avertismentele.imi plac numai vorbele frumoase.

daca tot spui ca ai vorbit cu Max si vei posta o masina la doua luni ar trebui sa afle ca l-ai inselat postand in doua topicuri din sectiunea Mitsubishi masini de vanzare !!!

daca nu-ti plac avertismentele exista si alte mijloace care ma scutesc de discuti inutile !

cu respect

kato

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

scuzati pt off topic "cu tot respectul pt cei care vorbesc pe forum pt cei care l-au facut pt cei care vind dar sa stiti ca singurul care m-a putut ajuta cu un cheder a fost domnul adamul si la un pret corect eu spun ca nu este o crima sa vinzi niste masini pt piese sau piese pt masini " sper sa nu supar pe nimeni dar de multe ori nu ai de unde achizitiona piese pt masini 4x4 asta este parerea mea " :p

suzuki samurai 92

golf plus cross 08

Link spre comentariu

sper sa nu se inteleaga gresit !!!

useru-l Adamu nu este persecutat de nimeni...nu am nimic personal cu el si nu-i reneg ajutorul dat unora sau altora !!!...cinste lui daca a putut sa o faca !!!

problema a fost simpla ...nu a inteles pe moment cum merg lucrurile intr-o comunitate de gen si a suportat unele consecinte !!!

Adamu@scuzele sunt acceptate !!!...iti urez un nou "bine ai venit "si sper sa nu mai avem conflicte !!!

cu respect

kato

Link spre comentariu

dupa ce-ti vei arunca un ochi prin aripile interioare vei vedea ca nu-ti incap nici macar niste lanturi pe cauciucurile din fata. Cat despre inaltare.. ai de cautat. Eu n-am gasit niciun producator.

Tractiunea e intr-adevar intr-un mare fel. Pacat insa ca are o garda la sol cat loganu'.

Am sa+ti arat ca incap si lanturi la cauciucurile standard 215/65/16 asa ca nu mai vorbi fara cunostinta de cauza !!

Am cumparat niste genti de 15 de mercedes ca sa pot pune niste gume de 215/75/15 cumparate de la Klez asta toamna . Pe spate intrau fara probleme dar in fata era problema cu etrierele. Frecau in geanta . Asa ca le-am dus undeva la o presa hidraulica de putere mare si le-am impins inautru prinderea gentii . Asa am reusit sa scot cauciucul in exterior . Existau cred inca 2 solutii :

1 sa pun ceva distantiere (adica o flansa de distantare )

2. sa decupez la strung genata de talonul ei . Dar imi era frica la recentrare .

Asa am optat pentru varianta de a impinge in interior prinderea. Eu sunt foarte multumit de masina si o recomand cu caldura .Nu face furori dar isi face treaba cu brio . Mentionez ca avand cutie automata mie personal imi face o placere mare sa o folosesc la munte . Ulei , filtre destul de ieftin . Schimbul cu toate filtrele ajunge undeva la 400 RON deci nu cred ca te usuca .

GARDA LA SOL CAT LA LOGAN ???????????????????????? probalil ca a vazut reclama la LOGAN STEP :ha:

Toate cele bune

Link spre comentariu

Nu mai demult de acum cateva zile am vrut sa mi cumpar si eu tot pinin

Am renuntat in favoarea la shogun

Nu contest, intradevar isi face treaba asa cum spui tu colegu

E normal ca sa o aperi asa cum orice posesor isi apara masina sau marca si modelul dar in privinta garzii la sol esti cam indraznet ; nu cred ca este comparabila cu a loganului ci chiar posibil mai mica, ca sa nu mai vorbim ca pe logan incap gume mai mari :grin:

Sa nu o iei in nume de rau repet chiar era sa fiu posesor la o jucaria dinaceasta zilele astea

Link spre comentariu

Am sa+ti arat ca incap si lanturi la cauciucurile standard 215/65/16 asa ca nu mai vorbi fara cunostinta de cauza !!

Am cumparat niste genti de 15 de mercedes ca sa pot pune niste gume de 215/75/15 cumparate de la Klez asta toamna . Pe spate intrau fara probleme dar in fata era problema cu etrierele. Frecau in geanta . Asa ca le-am dus undeva la o presa hidraulica de putere mare si le-am impins inautru prinderea gentii . Asa am reusit sa scot cauciucul in exterior . Existau cred inca 2 solutii :

1 sa pun ceva distantiere (adica o flansa de distantare )

2. sa decupez la strung genata de talonul ei . Dar imi era frica la recentrare .

Asa am optat pentru varianta de a impinge in interior prinderea. Eu sunt foarte multumit de masina si o recomand cu caldura .Nu face furori dar isi face treaba cu brio . Mentionez ca avand cutie automata mie personal imi face o placere mare sa o folosesc la munte . Ulei , filtre destul de ieftin . Schimbul cu toate filtrele ajunge undeva la 400 RON deci nu cred ca te usuca .

GARDA LA SOL CAT LA LOGAN ???????????????????????? probalil ca a vazut reclama la LOGAN STEP :ha:

Toate cele bune

Pai daca e vorba de modificari, se poate face in principiu orice.. poti sa-i pui si 33-uri, pe "genti" - cum le spui tu - facute pe comanda.. Eu vorbeam de masina standard, fara ajustari cu flexu'.

Am avut Pinin , asa ca mai usor cu "nu mai vorbi fara cunostinta de cauza". Nu-i vorba de etrieri, ci de suspensie. Poti sa mai tragi un ochi si pe la altii

http://www.m1911.org/pinin.htm

Noroi Bun !!

LaGuraSobei.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare