Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pajero Pinin... ?

GabrielP

Postări Recomandate

Re: Pajero Pinin... ?

dupa ce-ti vei arunca un ochi prin aripile interioare vei vedea ca nu-ti incap nici macar niste lanturi pe cauciucurile din fata. Cat despre inaltare.. ai de cautat. Eu n-am gasit niciun producator.

Tractiunea e intr-adevar intr-un mare fel. Pacat insa ca are o garda la sol cat loganu'.

Pai daca e vorba de modificari, se poate face in principiu orice.. poti sa-i pui si 33-uri, pe "genti" - cum le spui tu - facute pe comanda.. Eu vorbeam de masina standard, fara ajustari cu flexu'.

Am avut Pinin , asa ca mai usor cu "nu mai vorbi fara cunostinta de cauza". Nu-i vorba de etrieri, ci de suspensie. Poti sa mai tragi un ochi si pe la altii

http://www.m1911.org/pinin.htm

Eu ti-am spus ca am pus lanturi pe el la cauciucurile lui standard 215/65/16 si chiar au incaput desi sunt facute aftermarchet .(adica acasa din lanturi cuparate al metru si apoi croite ) si nu erau nici pe departe asa de mici cum sunt cele de cumparat .

Iar cu garda la sol sa nu exageram .poate nu aveai gumele lui originale. E adevarat ca nu-i cocostarc dar nici nu te impiedici de orice pietricica de pe drum . vezi ca am niste poze si poate te mai uiti si tu .

Modificarea cu gentile a fost facuta ulterior .deci stiu ce vorbesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Pajero Pinin... ?

Nu mai demult de acum cateva zile am vrut sa mi cumpar si eu tot pinin

Am renuntat in favoarea la shogun

Nu contest, intradevar isi face treaba asa cum spui tu colegu

E normal ca sa o aperi asa cum orice posesor isi apara masina sau marca si modelul dar in privinta garzii la sol esti cam indraznet ; nu cred ca este comparabila cu a loganului ci chiar posibil mai mica, ca sa nu mai vorbim ca pe logan incap gume mai mari :grin:

Sa nu o iei in nume de rau repet chiar era sa fiu posesor la o jucaria dinaceasta zilele astea

Apropo nu-mi laud marfa pentru ca ma gasesti cu el la rubrica de vanzari . eu ti-am spus ca e o masina excelenta sa faca treaba atata pe sosea (poate cam haplea consum intre 9-11 in oras in comparatie cu Opelul 1,7 DTI care papa cam 5-6.5 motorina) si la fel si in teren ( NU MA REFER LA HARD ) dar pe drumuri forestiere adica acolo unde am eu treaba sunt multumit (FOARTE) .Iar de logan ma abtin de la comentarii .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare