doctoru Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari Alea nu sunt reglabile, Marius. Tot cam 600 ron am dat si eu pe amortizoarele fata. In curand trebuie sa-mi iau si de spate pt ca unul e curs, astea stiu ca sunt o idee mai ieftine.. Eu de multi ani folosesc doar Kayaba si sunt f multumit. Am luat pt Suzuki Swift, Suzuki GV si cele 2 pajero din semnatura. Toate pe gaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miu Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari Sa inteleg ca daca nu mai functioneaza sitemul de reglaj ,nu are rost sa ma chinui sa-l repar? Pentru cei care au acest sistem functional as vrea sa-i rog sa detalieze care-i diferenta intre H si S ,sa decid daca are rost sa ma chinui sa-l fac sa functioneze ,mentionez ca folosesc masina mai multr pe drumuri de tara dure si cu multe gropi Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari diferenta intre H si S este mare...in pozitia S pe macadam...e o placere sa rulezi...pe asfaltul de pe Dn......eu merg cu M....daca ai ocazia sa ai un asfalt bun...H....si masina nu se mai inclina in viraje aproape deloc daca ai drum prin Bv....treci sa vezi pe viu diferentele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Boier4ever Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari Kayaba ...cu reglaj electric doar 300ron? unde le-ai gasit cu pretul asta?:grin: Te rog sa citesti cu atentie! Am scris: "Eu mi-am pus 4 KAYABA (care echipeaza masina si pe original) fara reglaje si sunt foarte multumit... Alegerea iti apartine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari Pe un pajero care are suspensie reglabila se pot pune telescoape normale? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari Da, fara nici o problema sau modificare. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate