Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari

mitsupajero44

Postări Recomandate

Re: Suspensie reglabila la Pajero 2-intrebari

Alea nu sunt reglabile, Marius. Tot cam 600 ron am dat si eu pe amortizoarele fata. In curand trebuie sa-mi iau si de spate pt ca unul e curs, astea stiu ca sunt o idee mai ieftine..

Eu de multi ani folosesc doar Kayaba si sunt f multumit. Am luat pt Suzuki Swift, Suzuki GV si cele 2 pajero din semnatura. Toate pe gaz.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa inteleg ca daca nu mai functioneaza sitemul de reglaj ,nu are rost sa ma chinui sa-l repar?

Pentru cei care au acest sistem functional as vrea sa-i rog sa detalieze care-i diferenta intre H si S ,sa decid daca are rost sa ma chinui sa-l fac sa functioneze ,mentionez ca folosesc masina mai multr pe drumuri de tara dure si cu multe gropi

Multumesc!

Link spre comentariu

diferenta intre H si S este mare...in pozitia S pe macadam...e o placere sa rulezi...pe asfaltul de pe Dn......eu merg cu M....daca ai ocazia sa ai un asfalt bun...H....si masina nu se mai inclina in viraje aproape deloc

daca ai drum prin Bv....treci sa vezi pe viu diferentele

Link spre comentariu

Vizitator Boier4ever

Kayaba ...cu reglaj electric doar 300ron?

unde le-ai gasit cu pretul asta?:grin:

Te rog sa citesti cu atentie! Am scris: "Eu mi-am pus 4 KAYABA (care echipeaza masina si pe original) fara reglaje si sunt foarte multumit... Alegerea iti apartine!"

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare