Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Postări Recomandate

Caut navigator pentru extrem cu experienta in offroad. Vreu sa particip la urmatoarele etape:

Bucovina,Buzau (sau TAT) inca nu m-am hotarat , Cluj, Odorhei,Campulung si cupa Sighisoara,+la rallyraid Brasov 1-4 oct.

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Navigator

Deocamdata pentru Sibiu ar fi cineva disponibil? . Din echipa mai face parte Flow+Navigator +Shogun si el echipat cu troliu si Simex-uri.

Vad ca va place numai tastele nu si noroiul cu toate ca se zicie ca in offroad nu este rusine sa fii murdar decat jegos

0747967945

Link spre comentariu

Cred ca ar fi cazul sa cobori putin stacheta :app

Sa vina un navigator priceput in ale cititului road book ului si cu simt de orientare nu neaparat experimentat ca de rasturnat ne ocum noi :dr1 :oo :cr1 (eu zi zoli) :grin: :ha: :P

Sper ca n am speriat potentialii candidati :p :)

Ps : concursul e peste 2 saptamani, ar trebui sa faci valuri mai mari ca daca nu o sa navigam dupa ochi :scr si tare mi e ca o sa tina 5 zile concursu pentru noi , nu 3 :ha:

ps2 : A se nota ca zoli nu se da cu unimogul ci cu nissan patrol , deci nu va speriati ca aveti de troliat la camion :ha: slp

Link spre comentariu

Pai Unimogu am auzit ca are nevoie de nevigator waterproof :) Pe alocuri asta ar putea fi o problema. Altfel cat am vazut e instructiv sa fii navigator pe langa el, ca ai ce invata.

Samurai incepator
Link spre comentariu

no asta-i....ati ajuns sperietori????

Daca nu te ai speriat si le ai cu roadbook ul eu zic sa te bagi :grin: :h5 Nu de alta dar sa ramanem in familie :ha:, si pe deasupra esti obisnuit cu rasturnarile :P nu doar cele de situatie :ypu :happy

Link spre comentariu

Pai Unimogu am auzit ca are nevoie de nevigator waterproof :) Pe alocuri asta ar putea fi o problema. Altfel cat am vazut e instructiv sa fii navigator pe langa el, ca ai ce invata.

Asta-i program de vara la +30 C

0747967945

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare