Unimog Postat Februarie 10, 2009 Partajează Postat Februarie 10, 2009 Caut navigator pentru extrem cu experienta in offroad. Vreu sa particip la urmatoarele etape: Bucovina,Buzau (sau TAT) inca nu m-am hotarat , Cluj, Odorhei,Campulung si cupa Sighisoara,+la rallyraid Brasov 1-4 oct. 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 11, 2009 Partajează Postat Februarie 11, 2009 Re: Navigator Ptr TAT cred ca e cam tarziu ... http://transilvania-trophy.blogspot.com/ FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 12, 2009 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Navigator Ptr TAT cred ca e cam tarziu ... http://transilvania-trophy.blogspot.com/ Se pare ca ramine Buzau 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 15, 2009 Autor Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Navigator Deocamdata pentru Sibiu ar fi cineva disponibil? . Din echipa mai face parte Flow+Navigator +Shogun si el echipat cu troliu si Simex-uri. Vad ca va place numai tastele nu si noroiul cu toate ca se zicie ca in offroad nu este rusine sa fii murdar decat jegos 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Navigator Ai vrut experimentat.. poate e penurie, poate s-au dat deja cei experimentati :) Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 15, 2009 Partajează Postat Martie 15, 2009 Re: Navigator Cred ca ar fi cazul sa cobori putin stacheta :app Sa vina un navigator priceput in ale cititului road book ului si cu simt de orientare nu neaparat experimentat ca de rasturnat ne ocum noi :dr1 :oo :cr1 (eu zi zoli) :grin: :ha: :P Sper ca n am speriat potentialii candidati :p :) Ps : concursul e peste 2 saptamani, ar trebui sa faci valuri mai mari ca daca nu o sa navigam dupa ochi :scr si tare mi e ca o sa tina 5 zile concursu pentru noi , nu 3 :ha: ps2 : A se nota ca zoli nu se da cu unimogul ci cu nissan patrol , deci nu va speriati ca aveti de troliat la camion :ha: slp Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Navigator no asta-i....ati ajuns sperietori???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Navigator Pai Unimogu am auzit ca are nevoie de nevigator waterproof :) Pe alocuri asta ar putea fi o problema. Altfel cat am vazut e instructiv sa fii navigator pe langa el, ca ai ce invata. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Navigator no asta-i....ati ajuns sperietori???? Daca nu te ai speriat si le ai cu roadbook ul eu zic sa te bagi :grin: :h5 Nu de alta dar sa ramanem in familie :ha:, si pe deasupra esti obisnuit cu rasturnarile :P nu doar cele de situatie :ypu :happy Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Navigator Hai Marius nu te bagi ? Sa aratam ca si Brasovul poate veni cu echipa integral locala 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 16, 2009 Autor Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: Navigator Pai Unimogu am auzit ca are nevoie de nevigator waterproof :) Pe alocuri asta ar putea fi o problema. Altfel cat am vazut e instructiv sa fii navigator pe langa el, ca ai ce invata. Asta-i program de vara la +30 C 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate